راز خوشمزگی مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز مرغ خوشمزه
راز مرغ خوشمزه و ادویه جات برای خوشمزه شدن مرغ رستوران سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای مهمانی های ایرانی زرشک پلو با مرغ است. این غذا به عنوان یکی از غذاهای اصلی در اکثر مهمانی ها سرو می شود و در رستوران ها نیز بسیار محبوب است. حتما تا به حال به رستورانی رفته اید و از طعم شگفت انگیز شاه توت پلو شگفت زده شده اید. به همین دلیل است که می خواهید این غذای رستورانی را در خانه درست کنید.
برای تهیه زرشک پلو با مرغ بهتر است از مواد مرغوب و تازه استفاده کنید. از برنج مرغوب مانند برنج سیلی که دانه های درشت و غلیظی دارد استفاده کنید. همچنین برای طعم دلچسب زرشک پلو می توانید زرشک تازه را با کمی شکر و آبلیمو در ماهیچه ها تفت دهید و روی برنج و مرغ سرو کنید. به این ترتیب می توانید یک پلو خوشمزه و رستورانی از زرشک در منزل تهیه کنید.
هنر چلو مرغ
وقتی قصد تهیه زرشک پلو با مرغ را دارید بهتر است از مرغ تازه استفاده کنید زیرا طعم مرغ تازه بهتر از مرغ منجمد یا منجمد است. اگر می خواهید طعم مرغ رستورانی را داشته باشید، پوست مرغ را نگیرید، بلکه از ترکیب ران و پهلو استفاده کنید. یکی از نکات مهم در تهیه زرشک پلو با مرغ این است که باید پیاز را زیر مرغ قرار دهید و آب کمتری اضافه کنید تا مرغ با آب پیاز و خودش بپزد. هر چه پیاز بیشتر باشد غذا خوشمزه تر است. استفاده از آب جوش توصیه می شود زیرا آب سرد رنگ سس را کدر می کند. برای بهبود طعم غذا می توانید از ترکیب هویج، سیر، دارچین و ساقه های کرفس استفاده کنید.
توصیه می شود برای سرخ کردن مرغ از ترکیب روغن و کره استفاده کنید تا طعم روغن به خوبی به مرغ منتقل شود. می توانید پیاز را نیز رنده کنید تا سس غلیظ شود. روی زرشک روی پلو از ترکیب پسته، خلال پرتقال و زرشک استفاده کنید. در صورت امکان بهتر است مرغ را از شب قبل با کمی زعفران و ادویه های دلخواه طعم دار کرده و سپس سرخ کنید. با این روش می توانید شاه توت پلو را با طعم رستوران در منزل تهیه کنید.
چگونه مدفوع مرغ را بو کنیم
برای تهیه این غذا یکی از نکات مهم توجه به بوی آب مرغ است. برای جلوگیری از بوی نامطبوع مرغ می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
افزودن 2 برگ بو به مرغ پخته می تواند بوی نامطبوع مرغ را کاملا از بین ببرد. این ورق ها را می توانید از فروشگاه های عطاری تهیه کنید.
استفاده از چوب دارچین یا میخک نیز می تواند به کاهش بوی آبله مرغان کمک کند.
افزودن سرکه به مرغ پخته یا خیساندن مرغ در سرکه یا آب لیمو می تواند حداقل تا حدی بوی آن را کاهش دهد.
هنگام سرخ کردن مرغ می توانید مقداری پودر زنجبیل یا پودر سیر روی مرغ بپاشید تا بوی نامطبوع آن کاهش یابد.
استفاده از هویج و کرفس نیز می تواند به خلاص شدن از شر بوی مرغ کمک کند.
با استفاده از این روش ها می توانید بوی مدفوع مرغ را کم کنید و یک غذای مرغ پلو خوشمزه و بدون بوی نامطبوع تهیه کنید.
چاشنی مناسب
ادویه ها نقش بسیار مهمی در طعم غذا دارند و می توانند آن را کاملا تغییر دهند. برای داشتن یک غذای خوشمزه باید برای هر وعده غذایی از ادویه استفاده کنید و به اندازه کافی از آن استفاده کنید تا طعم غذا تغییر نکند. برنج برشرک با مرغ یکی از آن غذاهایی است که ادویه و زعفران در تهیه آن نقش بسزایی دارد. برای داشتن یک زرشک پلو خوشمزه به نکات زیر توجه کنید:
استفاده از فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه از ادویه های مهم این غذا هستند.
با افزودن مقداری پودر گوجه فرنگی می توانید لعاب بیشتری در مرغ بدست آورید.
در صورت وجود، از نعناع برای افزودن رنگ و طعم استفاده کنید.
دارچین علاوه بر اینکه بوی مرغ را از بین می برد، طعم غذا را بهتر می کند. باید بعد از پخت آن را از مرغ جدا کنید و به جای آن از پودر آن استفاده نکنید.
زعفران را با مقداری یخ درست کنید تا خوش رنگ و خوشمزه شود.
با رعایت این نکات می توانید یک زرشک پلو خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.
سس چلو مرغ
تموم کردن سس زرشک با مرغ یکی از مهم ترین قسمت های تهیه این غذا است که برای داشتن یک غذای خوش طعم و لذیذ باید به خوبی آماده شود. در این قسمت نکاتی را که باید در مورد سس زرشک با مرغ بدانید تا بهترین نتیجه را بگیرید توضیح می دهیم:
رب گوجه فرنگی:
بهتر است پوره گوجه فرنگی را در ظرفی جداگانه تفت دهید و پس از پخت مرغ به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود رنگ پوره گوجه فرنگی حفظ شود و طعم آن به مرغ منتقل شود. همچنین برای روشن شدن رنگ رب گوجه فرنگی پس از پخت می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
تنوع طعم:
برای تغییر طعم و تنوع دادن به سس زرشک می توانید از ترکیب پوره گوجه فرنگی و رب انار استفاده کنید. این ترکیب طعم و رنگ بی نظیری به سس می دهد و برای سرو زرشک پلو با مرغ بسیار مناسب است.
فلفل سیاه را اضافه کنید:
برای افزایش طعم و طعم سس می توانید مقداری فلفل سیاه به آن اضافه کنید. این عمل طعمی تند و دلچسب به سس می دهد و با ترکیب پلو با زرشک و مرغ هماهنگ می شود.
ادویه جات را اضافه کنید:
در حین پخت پاستا می توانید مقداری زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید و سپس به مرغ اضافه کنید. این روش طعم سس را بهتر می کند
دیگ مرغ رستوران Chloe
راه حل های ساده برای تهیه برشک پلو با مرغ به سبک رستورانی:
بربری:
برای سرخ کردن زرشک ها را کمی خیس کنید و سپس با کره و شکر و بادام خلال شده تفت دهید. این عمل طعم و عطر زرشک را بیرون می آورد و زرشک پلو با مرغ را دلپذیرتر می کند.
جوجه:
می توانید مرغ را پس از پختن از استخوان جدا کنید یا به صورت خرد شده آماده کنید. این کار باعث می شود مرغ در سس شاه توت پلو بهتر مخلوط شود و تمام قسمت های غذا یکدست شود.
آب لیمو یا آبجو:
برای عطر و طعم بیشتر غذا، در 10 دقیقه آخر پخت، آبلیمو یا شاهی را اضافه کنید. این ترکیب ترش و شیرین طعم زرشک پلو با مرغ را روشن تر و دلپذیرتر می کند.
پخت مرغ:
برای بدست آوردن طعم و شیرینی مناسب باید اجازه دهید مرغ کاملا بپزد و جا بیفتد. مرغ پخته شده به درستی طعم و عطر خوبی به سس زرشک می دهد و ترکیب بهتری را ایجاد می کند.
بوی مدفوع مرغ:
برای گرفتن بوی مدفوع مرغ می توانید آنها را در آب جوش بجوشانید و بعد از آن استفاده کنید. این عمل مرغ را خوشبو می کند و به طعم زرشک برنج مرغ می افزاید.
نوع مرغ:
می توانید مقدار مرغ سوخاری را به دلخواه تنظیم کنید و از ترکیب ران و سینه برای مهمانی استفاده کنید. این ترکیب باعث می شود زرشک پلو با مرغ ظاهر و طعم بهتر و جذاب تری داشته باشد.
دکوراسیون ظاهری:
برای افزایش ظاهر زیبای غذا می توانید زرشک را روی غذا گذاشته و با تزییناتی مانند خلال پسته، ریحان یا زعفران تزئین کنید. این ترکیبات تزیینی ظاهر زرشک پلو با مرغ را جذابتر و شگفت انگیزتر می کند.
ماده خام
مرغ بدون پوست: 300 گرم
پیاز: 3 عدد کوچک
روغن برای سرخ کردن: 2 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه: اختیاری
نمک (اختیاری، به دلخواه
محدوده: 4 فنجان
زعفران: اختیاری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
بربری: 1 فنجان
طرز پخت چلو با مرغ
مرغ بدون مزه را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس پیاز را به آن اضافه کنید و پس از افزودن نمک و زردچوبه مقداری آب بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید.
برای پخت برنج، برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید.
در یک تابه کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک را با هم مخلوط کرده و پس از آب شدن کره، کمی آب به آن ها اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا زرشک قرمز بماند و زعفران رنگ خود را به بقیه مواد بدهد.
روی برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران بریزید و مرغ را در بشقاب جداگانه سرو کنید. برای طعم دادن می توانید کمی نمک به مرغ اضافه کنید. همچنین می توانید یک کاسه کوچک آب مرغ را در کنار مرغ سرو کنید.
نکات دیگری که باید در مورد پخت مرغ بدانید
شاه توت یکی از میوه هایی است که در دو نقطه ایران، خراسان جنوبی و کرمانشاه بیش از هر جای دیگری می روید. به همین دلیل غذای زرشک پیلو در مناطقی مانند خراسان معرفی شد و در سایر نقاط کشور نیز شهرت دارد. این غذا در واقع یک غذای سنتی ایرانی است که با استفاده از زرشک، برنج و مرغ تهیه می شود.
خیلی ها طرز تهیه این غذا را بسیار ساده می دانند اما برای تهیه آن باید ظرافت ها را رعایت کرد و این نکات نشان از حرفه ای بودن سرآشپز دارد. بهترین راه برای طعم دادن به زرشک پلو استفاده از تکه های مرغ است که در روغن سرخ می شوند و پس از طلایی شدن، پیاز، ادویه و آب به آن اضافه می کنند.
پیازهایی که با مرغ می آید باید درست باشد و به همین دلیل باید از پیازهای کوچک استفاده کرد. 2 تا 3 عدد از این پیازها را به ظرف با مرغ اضافه کنید. ادویه های مورد نیاز برای پخت مرغ در این غذا شامل زردچوبه و مقداری نمک است. برای تهیه زرشک پلو با رنگ زرد زیبا می توانید از گوشت مرغ زرد استفاده کنید. اما اضافه کردن زعفران و رب گوجه فرنگی را توصیه نمی کنیم.
برای اینکه زعفران بهترین رنگ را بگیرد قبل از اینکه کاملا آب شود کره را با زرشک و زعفران و شکر در تابه بریزید. سپس بعد از کمی حرارت دادن نصف لیوان آب به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که زعفران را بیش از حد گرم نکنید زیرا باعث کاهش عطر آن می شود.
مرغ باید آبدار باشد البته آب آن غلیظ است. برای این کار آب مرغ را در ظرفی جدا از مرغ بریزید.
برای سرخ کردن زرشک از روغن تازه استفاده کنید و برای این کار بهتر است از کره استفاده کنید.
به زرشک حرارت داده شده شکر اضافه کنید تا غذا شیرین و ترش شود و زرشک به برنج نچسبد.
زرشک را حتما با حرارت ملایم تفت دهید چون با حرارت زیاد خشک می شود و به دندان می چسبد.
همچنین برای آسیاب کردن زعفران بهتر است از هاون سنگی یا چوبی استفاده کنید و از آسیاب برقی خودداری کنید تا عطر زعفران از بین نرود.