راز خوشمزگی میگو کبابی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی میگو کبابی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز میگوی کبابی خوشمزه
راز طعم میگوی کبابی و هنر میگوی کبابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
مجموع انرژی موجود در میگوی کبابی معمولاً ۱۶۳۵ کیلوکالری است و اگر این غذا بین سه نفر تقسیم شود، هر فرد به طور متوسط ۵۴۵ کیلو کالری دریافت می کند. با کاهش میزان روغن مصرفی در این غذا می توانید کالری دریافتی خود را کاهش دهید. توجه داشته باشید که هر قاشق غذاخوری روغن مایع مانند روغن زیتون حاوی 90 کیلو کالری انرژی است.
برای همراهی کباب میگو می توانید برنج آب پز را انتخاب کنید. سیب زمینی پخته یکی دیگر از گزینه های خوب برای این غذا است.
یک نوشیدنی پیشنهادی که می تواند به خوبی با این غذا (از نظر طعم) جور شود، آب انگور قرمز است. نسخه داخلی آن بدون قند افزوده موجود است و این نوشیدنی که ترکیبی از آب و اسانس انگور قرمز است با آرامش قابل مصرف است.
مواد لازم برای تهیه میگو کبابی
میگو 600 گرم
سیر 4 حبه
50 گرم کره
جعفری 50 گرم
2 عدد لیمو ترش
زعفران دم کرده به ضخامت ۲ قاشق غذاخوری
½ فنجان روغن زیتون
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز پخت میگو کبابی
برای تهیه میگو کبابی شیک و شیک ابتدا میگوها را تمیز کرده و رگه های سیاه پشت آن ها را جدا می کنیم سپس در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس روغن زیتون را به میگوها اضافه کنید و چند دقیقه با دست ماساژ دهید.
بعد از اینکه میگوها را به خوبی با روغن زیتون مالیدید، آب لیموترش را بگیرید و جعفری خرد شده، سیر له شده و کمی نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید و با دست مواد را به آرامی مخلوط کنید.
در مرحله بعد روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا میگو طعم دار شود. بعد از اینکه میگوها مزه دار شد کاسه را از یخچال خارج کرده و گریل را آماده می کنیم.
در حین آماده کردن ذغال ها سیخ های چوبی را در آب سرد می گذاریم تا آب را به خود جذب کنند و هنگام کباب کردن میگو نسوزند. سپس میگوها را رشته می کنیم و روی گریل می گذاریم تا با دمای مناسب بپزند.
در آن زمان کره و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم و وقتی میگو ها پخته شدند این مخلوط را روی آن ها می زنیم. میگوها را بعد از کباب کردن در ظرف مورد نظر بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.
راز میگوی کبابی خوشمزه
میگو که یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار و نسبتا گران است، گاهی به خانواده های ایرانی به خصوص در فصل زمستان توصیه می شود.
بیشتر اوقات میگو سرخ شده یا سرخ شده است، اما در برخی از کشورها مانند تایلند و ایتالیا، مردم در کباب کردن میگو تخصص دارند. هنگام کباب کردن میگو نکات مهمی وجود دارد:
میگوهایی که برای کباب کردن انتخاب می شوند باید از نظر اندازه بزرگ باشند، زیرا میگوهای کوچکتر در طول پخت خشک می شوند و سفت می شوند، در حالی که میگوهای بزرگ برای کباب کردن ایده آل هستند.
نکات مهم برای پخت میگو کبابی و اسرار خوشمزه آنها
هنگام خرید میگو توجه داشته باشید که اگر سر دارند بوی نامطبوعی متصاعد نشوند و همچنین بافت کشسانی داشته باشند.
برای کباب کردن میگو میتوانید آنها را در تابههای چدنی یا با سیخهای فلزی نازک روی کباب یا کباب کباب کنید.
اگر میگوها را کباب می کنید، مهم است که حرارت یکنواخت باشد و سیخ میگو حداقل 2 سانتی متر از حرارت فاصله داشته باشد.
مراقب باشید میگوها را زیاد نپزید، زیرا حرارت زیاد باعث سفت شدن آنها می شود. علامت میگوی پخته زمانی است که به شکل حلقه ای در می آید پس به محض دیدن این علامت میگو را از روی حرارت بردارید.
میگوهای کبابی را فقط به اندازه ای که در هر وعده لازم است مزه دار کنید، زیرا گرم کردن مجدد آنها طعم دلخواه را ایجاد نمی کند و جذابیت آنها را کاهش نمی دهد.
وقتی میگو پخته شد، سیخ های داغ را با آب پرتقال ترش یا آب پرتقال بپاشید و سرو کنید.