آشپزی

راز خوشمزگی نان مغزدار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نان مغزدار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز نان آجیلی خوشمزه

راز نان آجیلی خوشمزه و هنر نان آجیلی خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

نان آجیلی تبریزی یکی از نان های خوشمزه و شناخته شده در شهر تبریز به دلیل بافت نرم و لطیفی که دارد طرفداران زیادی دارد و معمولا در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد شیرینی پزی (یا 40 گرم) 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری

آب (یا 1 فنجان) 200 میلی لیتر

مواد لازم برای داخل نان

آرد شیرینی پزی 600 گرم

300 گرم شیر ولرم

50 گرم کره

شکر 1 قاشق غذاخوری

1 عدد تخم مرغ بزرگ

مخمر (یا 10 گرم) 1 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

کنجد یا خرفه به میزان لازم

طرز تهیه نان آجیلی

برای درست کردن نان، رب تنگ‌ژنگ را شروع می‌کنیم که در قابلمه‌ای ۲ قاشق غذاخوری آرد را به ۱ لیوان آب اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌جوشانیم تا حالت خمیری پیدا کند، سپس می‌گذاریم خنک شود.

سپس مایه را با شیر و شکر مخلوط کرده و در جای گرمی می گذاریم تا کف کند و حباب بزند که حدود 15 دقیقه طول می کشد.

سپس در یک کاسه بزرگتر ابتدا مخلوط مایه و سپس کره، تخم مرغ، کره، نمک و خمیر تنگ تانگ سرد شده را اضافه کنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه خوب ورز دهید. خمیر در ابتدا چسبناک است اما پس از ورز دادن آن را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند.

سپس خمیر را به شکل دلخواه شامل گل یا قالب نان در آورید. 8 تیکه رو برداشتم و به شکل کمربند گذاشتم و در هر قسمت 2 قاشق غذاخوری از محصولات تمام شده ریختم و از هم جدا کردم تا بلند شوند.

بعد از گذاشتن استراحت دوم به مدت 15 دقیقه روی آن را با مخلوط زرده و کره مایع پخش کنید، می توانید روی آن را با کنجد یا گشنیز تزئین کنید و در دمای 180-200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه در وسط بپزید. کف فر.و برای رنگ طلایی تر، 10 دقیقه آخر فر را روشن کنید.

راز نان آجیلی خوشمزه

این نان دارای بافت اسفنجی و مرطوب است. برای فیلینگ از سینه مرغ پخته، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا و آویشن استفاده کردم. این نان را می توانید بعد از پخت به صورت ساده میل کنید یا در حالی که هنوز داغ است آن را با عسل بمالید و به عنوان میان وعده با چای یا شیر میل کنید. اضافه کردن آرد بیشتر نان را سفت تر می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا