آشپزی

راز خوشمزگی نان پیازچه و جعفری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نان پیازچه و جعفری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم نان پیاز و جعفری

راز طعم نان پیاز و جعفری و طرفدار نان پیاز و جعفری خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

نان پیاز جعفری یکی از نان های خوشمزه و محلی شهر کرمانشاه است که اغلب به عنوان میان وعده عصرانه استفاده می شود. این نان را می توان به عنوان یک شام سبک و رژیمی نیز سرو کرد. برای آموزش طرز تهیه این نان خوشمزه به روش سنتی کرمانشاهی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه نان پیاز و جعفری

1 و یک چهارم فنجان آب داغ

2 و یک چهارم قاشق چایخوری پودر مخمر فعال

شکر 1 قاشق غذاخوری

سه چهارم فنجان شیر

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک 1 قاشق غذاخوری

3 و سه چهارم آرد

زردچوبه 2 قاشق غذاخوری

یک چهارم فنجان جعفری

یک چهارم پیمانه پیازچه

طرز تهیه نان پیاز و جعفری

برای تهیه نان جعفری پیازچه ابتدا آب گرم را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید گرم بماند تا فعال شود. وقتی مایه فعال شد و کف کرد موادی مانند شیر، روغن زیتون، نمک، زردچوبه، پیاز خرد شده و جعفری را به آن اضافه می کنیم و با قاشق چوبی همه چیز را مخلوط می کنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید. سپس آرد را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با قاشق هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را با دست ورز می دهیم تا چسبندگی آن کم شود، در صورت نیاز می توانیم کمی آرد اضافه کنیم.

خمیر تمام شده را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید و در سینی کمی آرد پاشی شده قرار دهید. روی نان ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا خمیر 15 دقیقه دیگر استراحت کند. در این زمان سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید.

پس از سپری شدن زمان استراحت، هر یک از گلوله های خمیر را با وردنه به قطر حدود 20 سانتی متر باز می کنیم و با انگشتان خیس روی نان را سوراخ می کنیم.

در آخر روی نان ها را با روغن زیتون مالیده و در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

خواص پیازچه و جعفری

پیاز طعمی گرم و خشک دارد و به عنوان یک همراه خوب برای غذاهای سرد و مرطوب مناسب است. با این حال، مصرف زیاد پیازچه می تواند باعث سردرد شود. این سبزی در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید موثر است و به تحریک مجاری تنفسی و دفع بلغم کمک می کند. روغن موجود در پیازچه غدد عرق را تحریک می کند و تعریق را افزایش می دهد و همچنین در تنظیم فشار خون موثر است. پیاز در پیشگیری از اسهال و رفع عفونت های قارچی مفید است و ویتامین C موجود در آن از پیری پوست جلوگیری می کند. همچنین این سبزی در جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی به ویژه در سرطان روده بزرگ نقش دارد.

جعفری همچنین دارای مزاج گرم و خشک است و عمدتاً برای رقیق کردن رطوبت بدن و رفع سرما و خشکی اضافی بدن استفاده می شود. اما مصرف زیاد جعفری در افراد گرم مزاج می تواند گرمای بدن را افزایش داده و رطوبت مفید را کاهش دهد. همراه کردن مقدار کمی ترشی طبیعی با غذای حاوی جعفری می تواند به تنظیم مزاج غذا و جلوگیری از اثرات منفی آن کمک کند. استفاده بهینه از جعفری در تهیه سوپ های ساده و غذاهای آبکی مانند قورمه سبزی توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا