راز خوشمزگی نان پیده + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نان پیده را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز نان خوشمزه
راز طعم نان پیده و نکاتی برای نان پیده خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
اگر از طرفداران پیتزا هستید پیشنهاد می کنم این بار پیتزای ترکی را امتحان کنید. این نوع پیتزا با تنوع مواد و طعم بی نظیری که دارد تقریباً برای همه جذابیت دارد. یکی از جذابیت های اصلی این پیتزا روش خاص تهیه خمیر آن است که باعث می شود مواد درونی آن به خوبی با نان سبک و طلایی ترکیب شود و آن را شبیه یک پیتزای معمولی کند. این نوع پیتزا در ترکیه طرفداران زیادی دارد و طعم آن با ذائقه ایرانی ها بسیار سازگار است.
عناصر
300 گرم آرد
150 گرم شیر
1 عدد تخم مرغ
شکر 1 قاشق چایخوری
مخمر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 20 گرم
کمی کنجد برای نان رول
مواد لازم برای داخل نان
قارچ به میزان لازم
2 عدد تخم مرغ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه نان پیتا
ابتدا شیر را کمی گرم کنید و در ظرف مناسبی بریزید. شکر و پودر مخمر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا ور بیاید.
یک تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. یک قاشق از این مخلوط را برای بافت کنار بگذارید.
سپس باقیمانده شیر، نمک و کره مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر مایه تمام شده را به این مخلوط اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. خمیر باید آنقدر نرم باشد که به دست نچسبد.
بعد از 10 دقیقه ورز دادن خمیر را در ظرفی چرب شده قرار می دهیم و روی آن را با سلفون یا نایلون می پوشانیم. در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.
یک ساعت بعد حجم خمیر دو برابر می شود. آن را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل قایق در آورید.
برای فرم دادن به خمیر، آن را پهن کنید و کناره ها را گرد کنید و ببندید، اما وسط خمیر را باز بگذارید.
خمیر را در سینی فر قرار دهید و با حوله بپوشانید. یک ساعت دیگر صبر کنید.
در نیمه دوم باقیمانده خمیر، فر را روشن کرده و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
کناره های نان را با برس تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. نان ها را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.
در همین حین قارچ ها را سرخ کنید. بعد از بیرون آوردن نان رول ها از فر، داخل آن ها را با قارچ پر کنید و یک تخم مرغ داخل آن ها بشکنید.
نمک، فلفل و پنیر پیتزا را روی نان بپاشید و به مدت 7 دقیقه داخل فر برگردانید.
برای طلایی شدن نان ها از گریل در ۲ تا ۳ دقیقه آخر استفاده کنید.
طرز پخت سیب زمینی
ابتدا خمیر پای را طبق دستور قبلی آماده کنید. برای مواد متوسط، پیاز را حلقه حلقه می کنیم و با سیر رنده شده، فلفل خرد شده و قارچ مخلوط می کنیم. این مواد را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها آب بگیرند. سپس سیب زمینی رنده شده را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید و ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید.
طبق روش های قبلی از خمیر قایق هایی درست کنید و با مخلوط سیب زمینی پر کنید. کیک ها را با فیلینگ سیب زمینی به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس قالب را از فر خارج کرده و مقداری خمیر پیتزا، کنجد و سیاه دانه روی خمیر بپاشید. سپس پتی ها را به مدت 10 دقیقه دیگر در فر بپزید تا رویه ها طلایی و ترد شوند.
طرز تهیه اسفناج
محتویات این غذای خوشمزه می تواند شامل اسفناج، پیاز خرد شده، قارچ، تخم مرغ، پنیر خامه ای و هر ادویه ای که دوست دارید باشد. ابتدا اسفناج را بشویید، آبکشی کنید و خرد کنید. مرحله بعدی این است که پیاز خرد شده را در تابه ای مناسب تفت دهید و سپس اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس قارچ و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و در آخر پنیر فتا یا خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
این پای را می توانید در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس سرو کنید.
طرز تهیه زبان
این پید لذیذ از گوشت گوساله زبان تهیه می شود که علاوه بر طعم مطبوع، منبع انرژی خوبی نیز می باشد. برای تهیه مواد متوسط، زبان گاو را با پیاز، سیر و ادویه هایی مانند دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل بپزید. پس از پخته شدن، پوست آن را از روی زبان جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید.
پوسته ها با مخلوطی از پیاز، فلفل و زبان پر شده و روی آن گوجه فرنگی خرد شده و پنیر پیتزا قرار می گیرد. این پیداها را می توانید در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا آماده سرو شوند.
طرز پخت گوشت بوقلمون
این دستور که یکی از خوشمزه ترین انواع پای را ارائه می دهد، شامل تهیه مواد متوسط گوشت چرخ کرده، سیر و پیاز و ادویه است که شبیه سس پاستا است. این مخلوط را در پیتا قرار دهید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا دمنوش های خوشمزه و زیبای شما آماده سرو شود.