آشپزی

راز خوشمزگی ناگت گوشت + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ناگت گوشت را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز لقمه های گوشتی خوشمزه

راز کوفته خوشمزه و نکات آشپزی کوفته خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

لقمه های گوشت و مرغ که به عنوان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای دنیا شناخته می شود، اغلب توسط مردم به صورت آماده از رستوران ها خریداری می شود. البته شایان ذکر است که این غذای خوشمزه نه تنها به راحتی در خانه تهیه می شود، بلکه می توانید لقمه های تمام شده را در فریزر نگهداری کنید و هر زمان که خواستید دوباره گرم کنید.

عناصر

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

نان تست یا آرد سوخاری: 1 فنجان فرانسوی دسته دار

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2-3 عدد

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

کاهو و گوجه فرنگی برای تزیین: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته

لقمه های گوشتی مانند لقمه مرغ و میگو تهیه می شود. ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و مقداری نمک، پودر سیر، پودر فلفل سیاه و سفید به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برای ترکیب بهتر مواد، آنها را در غذاساز بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید.

در مرحله بعد قسمت هایی از مخلوط گوشت را به اندازه یک گردو جدا کرده و به شکل دلخواه در آورید. لقمه ها را ابتدا در آرد ذرت بغلتانید تا آرد خوب بچسبد، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری یا آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته شود. این کار را برای همه لقمه ها تکرار کنید. می توانید لقمه ها را به اشکال مختلف مانند لوله یا دایره درست کنید.

در مرحله آخر روغن را داخل تابه بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم داغ شود. پس از داغ شدن روغن، لقمه ها را با احتیاط داخل روغن بریزید تا طلایی و ترد شوند. استفاده از مقدار مناسب روغن برای سرخ کردن لقمه ها به پخت بهتر لقمه ها کمک می کند و بافت تردتری ایجاد می کند. پس از سرخ شدن لقمه ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر لقمه ها را در ظرفی با گوجه فرنگی خرد شده و سالاد سبز سرو کنید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.

راز لقمه های گوشتی خوشمزه

برای تهیه لقمه گوشت می توانید مقداری سیب زمینی رنده شده به مخلوط چرخ کرده اضافه کنید تا میزان گوشت استفاده شده در لقمه ها کاهش یابد.

همچنین برخی افراد وقتی لقمه ها شکل می گیرند مقداری پنیر پیتزا به لقمه ها اضافه می کنند تا طعم خوبی به لقمه ها بدهد.

این دستور شامل پیاز نمی شود، اما می توانید از پیاز رنده شده استفاده کنید تا بوی گوشت خنثی شود.

توجه داشته باشید که اگر غذاساز ندارید، باید مخلوط لقمه را چند دقیقه خوب ورز دهید تا بافتی یکدست پیدا کند و هنگام سرخ کردن از هم نپاشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا