راز خوشمزگی پاستا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پاستا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز پاستا خوشمزه
راز پاستاهای خوشمزه و هنر ماکارونی حرفه ای و درجه یک سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد. روش های مختلفی برای بهبود طعم ماکارونی وجود دارد. این روش ها عبارتند از:
از افزودنی های مختلف استفاده کنید: از افزودنی های مختلف مانند گوشت، ماهی، مرغ، قارچ، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و غیره استفاده کنید.
استفاده از پنیر: پنیر یکی از مواد خوشمزه ای است که می توان به پاستا اضافه کرد و طعم آن را افزایش داد. می توانید از پارمزان، پنیر رومی، پنیر چدار، پنیر فتا و … استفاده کنید.
استفاده از ادویه جات: استفاده از ادویه جات مختلف مانند فلفل سیاه، زعفران، نعناع، جعفری، آویشن، زیره، کره، ماست، گردو، پاپریکا و غیره. می تواند طعم های متنوعی به پاستا بدهد.
استفاده از سس: استفاده از سس های مختلف نیز می تواند باعث خوش طعم تر و جذاب تر شدن پاستا شود. سس گوجه فرنگی، پستو، آلفردو، خامه و غیره. آنها می توانند طعم متفاوتی به پاستا بدهند.
حجم آب را کم کنید: هنگام پخت ماکارونی حجم آب را کم کنید و در حین پخت آب بیشتری اضافه کنید تا پاستا طعم و عطر بیشتری داشته باشد.
پنیر مناسب برای پاستا
در اکثر دستور العمل های پاستا از پارمزان به عنوان یکی از مواد اصلی و مهم استفاده می شود، اما در دستور پخت ماکارونی ممکن است از نوع متفاوتی از پنیر استفاده شود. در تهیه پاستا علاوه بر پارمزان می توانید از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید. همچنین افزودن پنیر موزارلا به همراه خامه به پاستا می تواند طعم خوبی به غذای شما بدهد. می توانید با پنیر پیتزا هم پاستای خوشمزه درست کنید، اما استفاده از پنیر موزارلا در پاستا معمولا بهترین گزینه است.
نکات طلایی برای پخت ماکارونی
برای جلوگیری از له شدن و چسبیدن پاستا به هم، پختن در آب جوش بهترین روش ممکن است. برای این کار باید ماکارونی ها را در آب جوش بریزید و در حالی که در حال جوشیدن است با چنگال یا قاشق بلند مرتب هم بزنید. اما باید به این نکته توجه کنید که شستن پاستا قبل از پختن باعث از بین رفتن عطر و طعم ماکارونی می شود پس بهتر است از این روش خودداری کنید.
هنگام پختن پاستا در آب در حال جوش، پاستا را با دقت حرکت دهید و در قابلمه را هم بزنید تا به هم نچسبد. برای این کار می توانید از چنگال یا قاشق بلند استفاده کنید. هم بزنید تا پاستا به طور یکنواخت بپزد و له نشود. به این ترتیب می توانید ماکارونی با طعم خوب و متمایز تهیه کنید.
روش صحیح شستن پاستا
می دانید که پس از آبکش کردن پاستا، هرگز نباید آن را با آب بشویید. زیرا با شستن پاستا نشاسته ای که در پاستا وجود دارد و مقداری از بافت مخملی آن را به سس شما می دهد از بین می رود. به همین دلیل توصیه می شود پس از آبکش کردن پاستا، آن را با یک آبکش کوچک مخلوط کنید تا آب باقیمانده آن گرفته شود و سپس به سس خود اضافه کنید تا از بافت مخملی پاستا و پاستا حرفه ای و خوشمزه لذت ببرید.
سس پاستا حرفه ای
برای سرو پاستا می توانید از انواع سس استفاده کنید. از جمله سس رومی، پستو، بلوک و موارد دیگر. برای تهیه سس رومی، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه داغ کرده و یک پیاز خرد شده را تفت دهید. سپس یک عدد گوجه فرنگی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به همراه سه برگ ریحان تفت دهید. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد سرخ شده اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سس را با نمک و فلفل تنظیم کرده و برای سرو با پاستا آماده کنید.
برای تهیه سس پستو، دو حبه سیر خرد شده، دو قاشق غذاخوری پودر پستو و نصف فنجان روغن زیتون را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید و تا زمانی که یکدست شود، هم بزنید.
سس آلفردو راز ماکارونی خوشمزه است.
سس آلفردو یکی از پرطرفدارترین سس های پاستا است که بر پایه خامه و پارمزان تهیه می شود. برای تهیه آن ابتدا ۲۵ گرم کره را در تابه ای روی حرارت متوسط بریزید و وقتی کره آب شد ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید. سپس 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه را به مخلوط کره و سیر اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.
در این مرحله، ما باید طعم سس آلفردو را بهبود بخشیم. برای این منظور می توانیم ادویه های مختلف مانند فلفل سیاه، جوز هندی و نمک را به مخلوط خامه و کره اضافه کنیم. اگر می خواهیم سسمان غلیظتر شود می توانیم یک قاشق دیگر به مقدار خامه اضافه کنیم و شیر را برداریم. اما اگر میخواهیم سسمان رقیقتر شود، میتوانیم یک لیوان شیر و 3 قاشق غذاخوری پارمزان را به سس اضافه کنیم و با بقیه مواد خوب مخلوط کنیم تا سس آلفردوی خوشمزهمان درست شود.
یک سس پستو اورجینال فراموش نشدنی
سس پستو یکی از محبوب ترین سس های ایتالیایی است که با موادی ساده اما خوش طعم درست می شود و می توان آن را با پاستا، پیتزا، نان، ساندویچ و سالاد ترکیب کرد. می توانید این سس را در یخچال نگهداری کنید و دوباره با خامه یا روغن زیتون مخلوط کنید تا یکدست شود.
سس پستو بر پایه برگ ریحان تهیه می شود و به خاطر طعم و عطر خاصش معروف است. برای تهیه این سس، نصف فنجان دانه کاج یا بادام زمینی را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی برشته شوند، سپس آنها را به صورت پودر درآورید. سپس 2 فنجان برگ ریحان تازه، 4 حبه سیر، 1/3 فنجان پنیر پارمزان و مغز کاج یا بادام زمینی آسیاب شده را به مخلوط کن اضافه کنید. برای این مقدار مواد به 1/3 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نیاز است که کم کم به مواد داخل همزن اضافه می شود. با این کار سس پستو شما آماده است.
پخت ماکارونی در فر
پس از تهیه پاستا و ریختن پنیر روی آن، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و پاستا را به مدت 10-15 دقیقه در آن قرار دهید تا پنیر روی پاستا طلایی شود.
قابلمه برای تهیه پاستا مناسب است
بهتر است قابلمه ای را انتخاب کنید که اندازه مناسبی برای پخت ماکارونی داشته باشد، اگرچه قابلمه بزرگتر می تواند کمک کند، اما همیشه بهتر است قابلمه ای را انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد. همچنین به حجم مناسب آب در گلدان توجه کنید. در حین پخت ماکارونی باید آب کافی وجود داشته باشد تا پاستا به طور یکنواخت و با حرکت کافی در آب بپزد. اگر ماکارونی شما در قابلمه خیلی بزرگ به نظر می رسد، باید مطمئن شوید که قابلمه شما خیلی کوچک نباشد و آب کافی در آن وجود داشته باشد. همچنین حتما به مقدار کافی نمک به آب اضافه کنید تا به پاستا شما بهترین طعم را بدهد.
کره در آبجو بله یا خیر؟
یک توضیح ساده در مورد اینکه چرا نباید داخل قابلمه روغن بریزید این است که وقتی روغن به آب اضافه می شود باعث می شود آب سطح قابلمه را بپوشاند که از چسبیدن سس به ماکارونی جلوگیری می کند و باعث آبکی شدن ماکارونی می شود. مثلاً میتوانید فکر کنید که وقتی باران میبارد، لباسی که میپوشید میتواند خیس شود و هر چه باران بیشتر باشد، احتمال خیس شدن شما بیشتر میشود. به همین دلیل بهتر است روغن را جداگانه به سس اضافه کنید تا بهتر بتوانید از طعم مناسب ماکارونی خود لذت ببرید.
نحوه آبکش کردن پاستا
می توانید آبی که از ماکارونی جدا می شود را جمع آوری کنید و از آن برای تهیه سس پاستا استفاده کنید یا در غذاهای دیگر استفاده کنید. برای جدا کردن پاستا از آب می توانید از سبد پاستا که همراه با چند قابلمه است استفاده کنید یا از سبد جداگانه ای که برای این کار در نظر گرفته شده است استفاده کنید. یا می توانید از یک قاشق بزرگ سوراخ دار برای جدا کردن پاستا از آب استفاده کنید. در این صورت باید سریع و دقیق عمل کنید تا خمیر کاملا از آب جدا شود.
نکته طلایی سس پاستا چیست؟
بهترین روش برای سرو پاستا با سس این است که همیشه پاستا را به ظرفی که سس را در آن درست کرده اید اضافه کنید و در آن قسمت پخت را تمام کنید. دقایق پایانی پخت ماکارونی بسیار مهم است زیرا در این دقایق است که پاستا بیشترین طعم را پیدا می کند. استفاده از تصاویری از سس ماکارونی که روی کوهی از ماکارونی تراوش می کند کاملاً نادرست و نادرست است. اتمام پخت ماکارونی در سس، دو دقیقه اضافی را که پاستا در آبجو باید بنشیند، جبران می کند. این باعث میشود نشاسته روی پاستا به طعمدارتر و غلیظتر شدن سس کمک کند. برای جدا کردن ماکارونی از ماءالشعیر می توانید از سبدی که به همراه چند قابلمه عرضه می شود استفاده کنید یا برای این کار یک سبد جداگانه تهیه کنید. برای جدا کردن ماکارونی از آب می توانید از یک قاشق بزرگ سوراخ دار هم استفاده کنید اما باید سریع و دقیق عمل کنید تا ماکارونی کاملا از آب جدا شود.