آشپزی

راز خوشمزگی پخت نان چای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پخت نان چای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه پخت نان چای

راز خوشمزه تهیه نان چای و نکاتی برای تهیه نان چایی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نان چای یکی از شیرینی های پرطرفدار در ایران است که معمولا در ایام نوروز از آن به عنوان میان وعده استفاده می شود. این دسر خوشمزه را می توانید در زمان های دیگر به عنوان میان وعده نیز میل کنید.

با مقادیری که در این دستور پخت وجود دارد، می توانید نان چای کزوین را برای 4 نفر درست کنید.

عناصر

225 گرم آرد

پودر قند 60 گرم

کنجد کافیه

زرده تخم مرغ 1 عدد

پنجاه 80 گرم کره قنادی

پودر هل 1/4 قاشق غذاخوری

1 زرده برای دستمال

بکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری ماست پرچرب

1 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده

ماست برای یک دستمال 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان چای

برای تهیه رول های چای قزوینی ابتدا در ظرفی روغن بریزید و پودر قند را اضافه کنید سپس با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید شده و حجمشان زیاد شود. این مرحله باعث تشکیل ماده خامه ای با حجم بیشتر می شود.

بعد زرده ها را به همراه وانیل و هل اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به بقیه مواد اضافه کنید.

آرد را کم کم الک کنید و به مواد اضافه کنید و دستتان را خیس کنید تا خمیر کاریتان به کره نچسبد. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این مدت دستمال های شیرین را آماده کنید.

قبل از ورود به مرحله پخت، فر را روشن کنید تا گرم شود. زرده ها را داخل ماست بریزید و زعفران پخته شده را به آن اضافه کنید و مواد را با همزن خوب مخلوط کنید.

سپس خمیر را بین دو ورقه پلاستیکی بزرگ قرار دهید و با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید. سپس خمیر را به هر شکلی که می خواهید در آورید و به سینی فریزر منتقل کنید.

سینی فر را کاغذ روغنی بپوشانید و کیک ها را روی آن قرار دهید. با قلم مو محتویات دستمال را روی کیک ها بمالید و سپس روی آن ها کنجد بپاشید. سینی را در فر گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

در آخر وقتی کیک ها طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. حالا می توانید رول های چای خود را در ظرف های مناسب بچینید و لذت ببرید. برای تهیه نان چای بدون استفاده از فر نیز می توانید از تابه دو طرفه استفاده کنید و کیک ها را در آن بپزید.

راز طعم نان چای

این مقدار مواد به شما اجازه می دهد تا حدود 80 شیرینی تهیه کنید.

برای افزایش ماندگاری این شیرینی ها، آنها را در ظرف درپوش دار و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

اگر برای تهیه این کیک ها از فر برقی یا توستر استفاده می کنید، حتما دمای آن را زیر 20 درجه تنظیم کنید.

هنگام انتخاب ماست برای این دسر، دقت کنید که غلیظ و شیرین باشد. ماست ترش و آبکی برای این نوع دسر مناسب نیست.

خمیر باید به گونه ای باشد که وقتی آن را در دست می گیرید و به شکل گلوله در می آورید، ترک و شکافی نداشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا