راز خوشمزگی پفیلا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پفیلا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم پفیلا
راز طعم پفیلاتا و علت سفت شدن پفیلاتا و محلول آن چیست؟ سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نکات پخت پفیلا : ذرت که با نام اصلی پاپ کورن شناخته می شود، یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین تنقلات در ایالات متحده آمریکا است.
پاپ کورن قدیمی ترین ذرت با قدمت 5600 سال است که توسط هربرت دیک در غار خفاش مکزیک کشف شد.
همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ذرت بو داده در آمریکای مرکزی و جنوبی، به ویژه در پرو، گواتمالا و مکزیک وجود دارد.
هندی ها از دانه های آن نه تنها برای خوردن ذرت بو داده، بلکه برای تزئین لباس و زیور آلات استفاده می کردند.
اولین دستگاه تجاری پاپ کورن در سال 1865 توسط Charles Crothers در شیکاگو اختراع شد و از آن زمان این غذا به یکی از محبوب ترین تنقلات آمریکا تبدیل شد. دستگاه پاپ کورن به شکل یک ماشین متحرک بود. محبوبیت مصرف پاپ کورن همزمان با رشد صنعت تئاتر بود و فروشندگان آن با استفاده از دستگاه های متحرک پاپ کورن را در اطراف سالن های تئاتر تهیه و به فروش می رساندند. و امروزه این غذای خوشمزه یکی از پرطرفدارترین تنقلات برای تماشای فیلم در سینما یا خانه است.
طرز پخت پفیلا در قابلمه
برای تهیه پاپ کورن در قابلمه لازم نیست ذرت را خیس کنید. هر زمان که بخواهید می توانید پاپ کورن درست کنید. مواد شامل ذرت خشک، نمک و کمی روغن (حدود یک یا دو قاشق غذاخوری برای چرب کردن تابه) است.
برای تهیه پاپ کورن در قابلمه پیشنهاد می کنم از زودپز استفاده کنید. این نوع تابه به سرعت گرم می شود و دمای بالایی دارد. اما گلدان های فوق بهترین گزینه برای لوبیاهای لوبیا هستند. می توانید از تابه هم استفاده کنید. اما قابلمه های استیل ذرت را باز نمی کنند و قابلمه های بالا و دیگ های چدنی نیز برای این کار مناسب نیستند.
قابلمه را روی اجاق بگذارید و حدود 2-3 قاشق غذاخوری روغن ته دیگ بریزید تا کف قابلمه چرب شود.
ذرت ها را کف قابلمه بمالید تا روی هم قرار نگیرند تا دمای همه آنها یکسان باشد. اگر می خواهید پاپ کورن بیشتری درست کنید، از قابلمه بزرگتری استفاده کنید.
نکته: در این مرحله به ذرت نمک نزنید زیرا نمک به ذرت می چسبد و ته قابلمه باقی می ماند.
حرارت گاز را روی متوسط قرار دهید و درب قابلمه را کاملا نبندید. در عوض درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار آن خارج شود و پفیلاس ها خیس نشوند. می توانید یک آبکش روی قابلمه قرار دهید.
هنگام تهیه پاپ کورن خانگی درب قابلمه را نبندید تا بخار داخل قابلمه ایجاد نشود و مغز آن خوب باز شود.
حدود 4-6 دقیقه طول می کشد تا پینه ها بیرون بیایند و بیرون بیایند. در این مرحله درب قابلمه را بردارید تا پفیل ها دور بریزند.
زمانی که ذرت از جوشیدن باز ماند، قابلمه را به آرامی تکان دهید تا همه دانه ها کاملاً له شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
توجه داشته باشید که به محض ترکیدن لوبیاها باید فوراً حرارت را خاموش کنید تا پفیلاها نسوزند.
در آخر پفیلیس ها را در سینی ریخته و روی آنها نمک بپاشید و مزه دار کنید.
راز طعم پفیلا
در حین پخت پاپ کورن توصیه می شود حرارت را کم یا زیاد نکنید. در عوض، قابلمه را چند بار تکان دهید تا همه ذرت ها شل شوند و نسوزند.
وقتی لوبیاها در حال جوشیدن هستند، بهتر است درب قابلمه را باز نکنید، زیرا لوبیاها بیرون می زند.
اگر پاپ کورنی که درست کردید به طور کامل نپخت یا سفت بود، ممکن است مشکل از ذرت باشد. اگر ذرت خشکی که استفاده می کنید کیفیت خوبی نداشته باشد لپه ها کاملا باز نمی شوند.
ذرت خشک را همیشه در یک کیسه یا ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا رطوبت روی آن تأثیر نگذارد و هنگام تهیه پاپ کورن، دانه ها به خوبی و به طور کامل باز شوند.
آموزش درست کردن پفیلا فلفل و گوجه فرنگی
برای طعم دادن به پاپ کورن یا ذرت بو داده، اگر از مواد خشک مانند رب گوجه فرنگی یا فلفل استفاده می کنید، پس از بیرون آمدن پاپ کورن، حرارت را خاموش کنید. سپس پودر گوجه فرنگی یا فلفل سیاه را همراه با نمک روی پفیلیس ها در قابلمه در حالی که هنوز داغ هستند بپاشید و پفیلیس ها را هم بزنید تا طعم دلخواه به دست آید.
آموزش درست کردن پفیلا با سرکه
طرز تهیه پفیلا با سرکه بسیار آسان است. ابتدا با روشی که در بالا توضیح داده شد یک پفیلا ساده تهیه کنید. سپس بسته به تعداد پفیلا که دارید، یک قاشق سرکه به پفیلاهایی که هنوز داغ هستند اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. وقتی سرکه به همه پاپ کورن ها رسید، کافی است پاپ کورن های سرکه شده را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود. اگر فر ندارید، پاپیلاهای سرکهشده را در قابلمه یا تابهای بریزید و روی حرارت غیرمستقیم مثلاً روی یک کتری آب در حال جوش قرار دهید. در این صورت باید درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها را هم بزنید تا رطوبت آنها گرفته شود.
خواص پفیلا که احتمالا نمی دانید
پفیلا یک میان وعده سالم و پرانرژی است که حاوی آهن بیشتری نسبت به اسفناج و تخم مرغ است. علاوه بر این، پفیلا حاوی گلوتن نیست و از روند استخوان سازی و کم خونی در کودکان حمایت می کند.
پفیلا و پوست آن حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی به نام پلی فنول است که به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند. به همین دلیل، مصرف پفیلا می تواند به پیشگیری از بیماری قلبی و آسیب سلولی کمک کند. علاوه بر این، پفیلا حاوی اسید فرولیک است که در غذاهایی مانند برنج، جو دوسر، لوبیا و سایر غلات کامل یافت می شود.
این صبحانه حاوی ویتامین E است که به جلوگیری از پیری و زیبایی پوست کمک می کند. علاوه بر این، پفیلاتا پروتئین و فیبر زیادی دارد. علاوه بر این، مصرف پفیلا به دلیل فیبر بالایی که دارد به کنترل اشتهای کاذب کمک می کند و احساس سیری می دهد. سه فنجان پفیلا تنها 93 کالری دارد که نسبت به غذاهای مشابه مانند چیپس و پفک کالری کمتری دارد و سالم تر است.