راز خوشمزگی پلو یونانی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پلو یونانی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم پلو یونانی
راز طعم پلو و کراک یونانی و طرفدار پلو یونانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
از نام این غذا، برنج یونانی، مشخص است که ریشه آن در فرهنگ یونانی است. در حالی که پلو در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد، اما در سایر کشورها با توجه به ذائقه غذایی مردم میزان مصرف پلو متفاوت است. برنج یونانی یکی از آن غذاهایی است که بسیار مورد علاقه گیاهخواران است و با حذف مرغ تبدیل به برنج کاملا وگان می شود. در این پلو از سبزیجات بسیار متنوعی استفاده می شود به همین دلیل گاهی به آن سبزی پلو نیز می گویند. این غذا به لطف تنوع مواد ظاهری رنگارنگ و عطر مطبوعی دارد و کودکان با لذت آن را می خورند. پلو یونانی به عنوان یک غذای شیک و مناسب برای مجالس شناخته شده و گزینه ای عالی برای تهیه مهمانی ها به حساب می آید.
مواد لازم برای تهیه برنج یونانی
3 فنجان برنج
1/2 فنجان فلفل سبز خرد شده
1/2 فنجان فلفل قرمز خرد شده
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت آب پز 1 لیوان
2 فنجان قارچ خرد شده
10 عدد فیله مرغ
آب مرغ یا عصاره مرغ 1 پیمانه
50 گرم کره
پیاز 2 پیمانه
2 تا 3 هویج
زعفران رنده شده به مقدار لازم
نمک و فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
طرز پخت برنج یونانی
ابتدا فیله های مرغ را بشویید و تمیز کنید سپس از وسط نصف کنید و با نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا خوب بمالید و به مدت یک ساعت در ظرف دربسته قرار دهید تا طعم دار شود.
در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد از داغ شدن، قارچ های خرد شده و کمی آبلیمو را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها تمام شود، سپس قارچ ها را کنار بگذارید. در همان ماهیتابه پیاز خرد شده را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا نرم شود.
بعد از نرم شدن پیازها، ذرت و نخود پخته شده، فلفل سبز و فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ تفت داده شده و هویج خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید. در آخر مقداری نمک و پاپریکا به آن اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.
برنج را با کمی نمک خیس کنید و سپس بپزید، کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ دلپذیری به پلو یونانی بدهد. بعد از پخته شدن آن را آبکش کرده و ته ظرف را روغن بریزید و ته ظرف بگذارید. یک لایه برنج و یک لایه مواد پلو بریزید تا مواد تمام شود. عصاره مرغ را در آب جوش حل کرده و همراه با کره آب شده روی برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
فیله های مرغ را بعد از طعم دار شدن از یخچال خارج کرده و به شکل مارپیچ در آورده و با خلال دندان محکم کنید. مقداری روغن و زعفران را در ماهیتابه گرم کنید تا داغ شود سپس فیله های مرغ را سرخ کنید. وقتی پلو یونانی آماده شد، فیله های مرغ را کنار هم بگذارید و با هم سرو کنید.
راز طعم پلو یونانی
توصیه می شود به جای کنسرو از سبزیجات تازه منجمد در پخت و پز استفاده شود، زیرا سبزیجات کنسرو شده می توانند در حین پخت له شوند و ظاهر غذا را تحت تاثیر قرار دهند.
همچنین به جای استفاده از مرغ می توان از گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده استفاده کرد.
برای طعم بهتر فیله ها می توانید با توجه به ذائقه خود کمی شیر به ماریناد اضافه کنید.
مدت زمان پخت فیله ها نباید زیاد باشد تا سفت نشوند.
استفاده از روغن زیتون یا کنجد برای سبکتر و سالمتر شدن غذا توصیه می شود.