راز خوشمزگی پوره سیب زمینی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/راز-خوشمزگی-پوره-سیب-زمینی-ترفندهای-ویژه-در-سال-600x470.jpg)
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پوره سیب زمینی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز پوره سیب زمینی خوشمزه
راز طعم پوره سیب زمینی و هنر پوره بوقلمون سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از پرطرفدارترین و فوری ترین غذاهای دنیا پوره سیب زمینی است که معمولاً به عنوان پیش غذا برای سایر غذاها سرو می شود. از این غذای خوشمزه می توانید برای تزیین سایر غذاها نیز استفاده کنید.
مقادیر این دستور برای تهیه 4 ورق پوره سیب زمینی مناسب است. اگر می خواهید کم و بیش پوره سیب زمینی درست کنید، می توانید مقدار مواد را به دلخواه تنظیم کنید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی
100 گرم کره
1/2 فنجان شیر
4 عدد سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پوره سیب زمینی
ابتدا باید کره را از یخچال خارج کنید و در دمای آشپزخانه قرار دهید تا در دمای محیط نرم شود. در مرحله بعد سیب زمینی ها را با آب بشویید و سپس در قابلمه ای بریزید و آب را بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند. البته می توانید از روش بخار استفاده کنید. سپس اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند و روی آنها را با پوست بپوشانید و با چرخ گوشت له کنید. سپس کره آب شده را اضافه کرده و شیر و نمک و فلفل را به همراه جعفری اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس پوره را در بشقاب بریزید و با نان سرو کنید. بهتر است پوره گرم سرو شود. لذت ببرید!
مواد لازم برای تهیه پوره کلم و سیب زمینی ایرلندی
گل کلم متوسط: 1 عدد، خرد شده
سیب زمینی متوسط: حدود 8 عدد، پوست کنده و رنده شده
شیر: 2 فنجان
پیاز: 1 فنجان، خرد شده
نمک: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده: 1/4 پیمانه
جعفری تازه: کمی خرد شده
طرز تهیه پوره کلم و سیب زمینی ایرلندی
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سبزیجات را خرد کنید. می توانید سبزیجات را به قطعات نسبتاً بزرگ برش دهید.
برای پختن سبزیجات کمی روغن زیتون در تابه بریزید و پیاز را به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. این باعث نرم شدن سبزیجات سفت و طعم بیشتر می شود.
سپس بقیه مواد را اضافه کنید: سیب زمینی، سیر، سبزیجات، سرکه بالزامیک و آب. در قابلمه را بپوشانید و در فر قرار دهید و به مدت 45 تا 55 دقیقه تفت دهید تا زمانی که بزرگترین تکههای سبزیجات با چنگال نرم شوند.
بعد از این مدت سبزیجات را از فر خارج کرده و در بشقاب سرو کنید. شیره هایی که در ظرف فر مانده را جمع کنید و چند دقیقه روی اجاق بگذارید تا غلیظ و سس مانند شود. سپس این سس را روی سبزیجات بریزید و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
سیب زمینی پخته: 5 عدد
کره: 20 گرم
شیر: نصف فنجان
زعفران حل شده در آب جوش: ۲ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: 1 عدد
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
قارچ خرد شده: 6-7 عدد
ذرت: نصف فنجان
هویج طلایی: نصف پیمانه
نخود سبز: نصف فنجان
فلفل خرد شده: نصف عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
پنیر پیتزا: کمی
طرز تهیه پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
ابتدا سیب زمینی های پخته شده را با کره، شیر تازه، زعفران حل شده در آب جوش، نمک و فلفل پوره کرده و در ظرف پیرکس چرب شده بریزید و له کنید. سپس این پوره را کنار بگذارید.
در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با هم تفت می دهیم.
سپس قارچ ها را اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید. سپس ذرت، هویج، نخود سبز و فلفل را به همراه پوره گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آویشن به تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید تا کمی بپزند.
سپس یک فنجان آب به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزند و آب آن تمام شود. سپس این مواد را روی پوره سیب زمینی بریزید و له کنید. در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود یک ربع قرار دهید تا پنیر آب شود.
راز پوره سیب زمینی خوشمزه
برای داشتن پوره سیب زمینی نرم و خوش طعم می توانید از چند ترفند ساده استفاده کنید. برای آب پز کردن سیب زمینی بهتر است از آب سرد استفاده کنید زیرا باعث می شود سیب زمینی به طور یکنواخت بپزد. اگر از آب گرم یا جوشیده استفاده کنید، ممکن است سطح بیرونی سیب زمینی پخته شده و داخل آن سفت و نارس باقی بماند.
کره و خامه را قبل از مخلوط کردن با سیب زمینی گرم کنید، زیرا بهتر با سیب زمینی مخلوط می شوند. بهترین روش برای له کردن سیب زمینی استفاده از پوره است، البته به شرطی که سیب زمینی ها خوب پخته شده و شیر و کره آن گرم باشد. همچنین هرگز از غذاساز یا مخلوط کن برای تهیه پوره سیب زمینی استفاده نکنید، زیرا باعث چسبندگی و چسبندگی می شود.
پوره سیب زمینی را دوباره گرم کنید
می توانید پوره سیب زمینی را دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید. برای گرم شدن با مایکروفر کافی است کاسه پوره سیب زمینی را چند دقیقه در ماکروفر بگذارید و بعد از گرم شدن خوب هم بزنید تا بافت آن یکدست شود. در ضمن برای گرم شدن در فر بهتر است هر چند دقیقه یکبار هم بزنید و در صورت نیاز قبل از سرو کمی روغن و ادویه اضافه کنید.