آشپزی

راز خوشمزگی چوروس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی چوروس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز چروهای خوشمزه

راز چروهای خوشمزه و هنر چروهای خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

ما بر این باوریم که چوروها یکی از بهترین شیرینی های دنیا هستند، به خصوص وقتی خودتان آنها را از ابتدا درست کنید. توصیه می کنیم این دستور پخت را امتحان کنید تا یکی از خوشمزه ترین و معطر ترین چوروها را برای خود و عزیزانتان درست کنید. چوروها با بافتی ترد در بیرون و نرم و مخملی در داخل، طعمی دارند که کمتر کسی می تواند در برابر آن مقاومت کند!

عناصر

وانیل 1/4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد 3 عدد

3 آب، 1 فنجان

4 آرد، 1 فنجان

شکر 5 عدد 1 قاشق غذاخوری

کره یا روغن 6 عدد 50 گرم

طرز تهیه چورو اسپانیایی

برای تهیه روکش چورو، نصف پیمانه شکر و کمی دارچین را در بشقاب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

روغن نباتی یا کره را در یک قابلمه بزرگ یا ماهیتابه عمیق با دمای 360 درجه فارنهایت (تقریباً 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. در همین حین خمیر را آماده کنید.

آب، کره، شکر و نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید تا بجوشد.

آرد را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید و مدام با کفگیر هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

این مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید و بگذارید حدود 5 دقیقه خنک شود.

سپس وانیل و تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و بلافاصله با همزن برقی هم بزنید.

به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط کاملا یکدست شود. (ممکن است ابتدا مخلوط کمی جدا شود اما به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود)

سپس مخلوط آماده شده را با لوله ستاره ای در قیف شیرینی پزی بریزید. مخلوط را به صورت نوارهایی به اندازه دلخواه برش دهید و در روغن داغ بریزید.

چوروها را بعد از سرخ شدن روی حوله یا کاغذ بگذارید تا کره به مدت 15 ثانیه جذب شود (دیگر صبر نکنید تا شکر خوب روی آنها بچسبد).

سپس چروها را به مخلوط شکر و دارچین منتقل کنید تا کاملا آغشته شوند.

این کار را برای بقیه خمیر تکرار می کنیم (در هر نوبت بیشتر از 5 عدد سرخ نکنید و اگر چسبید با انبر فلزی بردارید).

بعد از چند دقیقه خنک شدن، چوروها آماده سرو هستند.

مواد لازم برای تهیه چورو به روشی دیگر

کره 4 قاشق غذاخوری

2 لیوان آرد

1 فنجان آب

3 عدد تخم مرغ

شکر 1/2 پیمانه

نمک 1/4 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

چند قطره اسانس وانیل

طرز تهیه چورو به روشی دیگر

کره، آب، نمک و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید. هم بزنید تا مایع به نقطه جوش برسد.

سپس آرد و عصاره وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با حرارت ملایم مخلوط کنید تا خمیر خوب فرم بگیرد.

تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر کمی خنک شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، با قاشق خوب هم میزنیم تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر شود و خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.

روغن را در یک قابلمه دیگر بریزید و آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، سپس خمیر را در یک قیف با درپوش پیچی بریزید.

قیف را روی قابلمه نگه دارید و خمیر را فشار دهید.

وقتی حدود 10 سانتی متر از خمیر بیرون آمد، آن را با قیچی برش دهید و داخل روغن داغ بریزید. با قاشق به طور مداوم پتی را حرکت دهید تا به طور یکنواخت سرخ شود.

پس از سرخ شدن، خمیر را روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا چربی اضافی آن گرفته شود.

پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی قالب پهن کنید سپس کیک ها را داخل آن بغلتانید و آماده سرو هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا