راز خوشمزگی چوروس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی چوروس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز چروهای خوشمزه
راز چروهای خوشمزه و هنر چروهای خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
ما بر این باوریم که چوروها یکی از بهترین شیرینی های دنیا هستند، به خصوص وقتی خودتان آنها را از ابتدا درست کنید. توصیه می کنیم این دستور پخت را امتحان کنید تا یکی از خوشمزه ترین و معطر ترین چوروها را برای خود و عزیزانتان درست کنید. چوروها با بافتی ترد در بیرون و نرم و مخملی در داخل، طعمی دارند که کمتر کسی می تواند در برابر آن مقاومت کند!
عناصر
وانیل 1/4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد 3 عدد
3 آب، 1 فنجان
4 آرد، 1 فنجان
شکر 5 عدد 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن 6 عدد 50 گرم
طرز تهیه چورو اسپانیایی
مواد لازم برای تهیه چورو به روشی دیگر
کره 4 قاشق غذاخوری
2 لیوان آرد
1 فنجان آب
3 عدد تخم مرغ
شکر 1/2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
چند قطره اسانس وانیل
طرز تهیه چورو به روشی دیگر
کره، آب، نمک و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید. هم بزنید تا مایع به نقطه جوش برسد.
سپس آرد و عصاره وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با حرارت ملایم مخلوط کنید تا خمیر خوب فرم بگیرد.
تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر کمی خنک شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، با قاشق خوب هم میزنیم تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر شود و خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.
روغن را در یک قابلمه دیگر بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس خمیر را در یک قیف با درپوش پیچی بریزید.
قیف را روی قابلمه نگه دارید و خمیر را فشار دهید.
وقتی حدود 10 سانتی متر از خمیر بیرون آمد، آن را با قیچی برش دهید و داخل روغن داغ بریزید. با قاشق به طور مداوم پتی را حرکت دهید تا به طور یکنواخت سرخ شود.
پس از سرخ شدن، خمیر را روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا چربی اضافی آن گرفته شود.
پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی قالب پهن کنید سپس کیک ها را داخل آن بغلتانید و آماده سرو هستند.