آشپزی

راز خوشمزگی کباب برگ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب برگ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم برگ های کبابی

راز کباب خوشمزه برگ و هنر کباب کردن برگ های خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کباب برگ در رستوران یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توانید بهترین نمونه های آن را در مشهد میل کنید. در اینجا طرز تهیه کباب رستورانی و رازهای تهیه کباب نرم و خوش طعم ارائه شده است.

برای تهیه کباب رستورانی باید دقیق و اصولی بود. در حالی که توجه به جزئیات در پخت و پز کباب ها تاثیر زیادی بر کیفیت نهایی دارد، نکته ای که باید در نظر داشت این است که استفاده از گوشت گوسفندی خالص برای تهیه کباب های با کیفیت رستورانی ضروری است. گوشت گوسفند به عنوان بهترین انتخاب برای تهیه کباب های نرم، ترد و خوش طعم شناخته شده است. مهم ترین مرحله در فرآیند پخت کباب برگ، فریز کردن گوشت تازه همراه با پیاز و سپس آب کردن آن در یخچال قبل از پخت است. کباب برق این رستوران که به دلیل استفاده از گوشت بره یا گوشت گاو خام محبوبیت زیادی دارد، با پیاز و زعفران برای طعم دادن مزه دار شده و نرم می شود تا نوع ملایم آن تولید شود. افزودن پیاز به گوشت مهمترین و شاید مهمترین مرحله در تهیه سیخ رستورانی روی برگ است که به نرم شدن گوشت کمک می کند.

محصولات لازم برای ساخت گریل برگ

گوشت بره یا گوساله 1 کیلوگرم

3 عدد پیاز بزرگ

آب پیاز 2 لیوان

زعفران 1 قاشق چایخوری

کره 3 قاشق غذاخوری

1/2 فنجان آب زعفران رقیق شده

3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1 فنجان آب ولرم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه برگ کباب

تهیه کباب به سبک رستورانی در منزل کار سختی نیست. اگر از طرفداران کباب رستورانی هستید و فکر می کنید این کباب خوشمزه را فقط در رستوران می توانید نوش جان کنید، اما در عین حال ترجیح می دهید آن را در خانه تهیه کنید، نگران نباشید. با انجام چند مرحله ساده می توانید در منزل گریل لیف رستورانی تهیه کنید و با لذت میل کنید. انتخاب گوشت مناسب رمز طعم دلچسب کباب برق است، پس به این نکته توجه کنید. گوشت مناسب این کباب باید گوشت گاو یا گوسفند و کاملا نرم باشد.

برای تهیه کباب رستورانی، گوشت را از یک روز قبل مزه دار و نرم کنید و یا اگر وقت کافی ندارید، حداقل 8 ساعت قبل از طبخ گوشت. ابتدا گوشت را بشویید و خشک کنید. سپس گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و با استیک کوب خوب بکوبید تا پهن شود و به ضخامت حدود نیم سانت برسد.
اگر گوشت غلیظ بود و با استیک کوب به ضخامت دلخواه نرسید، ابتدا با چاقوی تیز آن را به دو نیمه مساوی تقسیم کنید سپس هر قسمت را به ضخامت دلخواه بکوبید. در حالت ایده آل، عرض گوشت بعد از کوبیدن باید حدود 8 تا 10 سانتی متر باشد.

پیاز را پوست گرفته، شسته و درشت خرد می کنیم.
نیمی از پیازهای خرد شده را در بشقاب بریزید و گوشت را روی آن قرار دهید و باقی مانده پیاز را روی گوشت بریزید تا کاملا ببندد.
در ظرف را ببندید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
بعد از یخ زدن گوشت را از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ آب شود.
پیاز چسبیده به گوشت را جدا کرده و سطح کار را مرطوب کرده و گوشت را روی آن قرار دهید.
گوشت را با دست چپ بگیرید و با چاقوی تیز و دست راست آن را با احتیاط از وسط نصف کنید تا شکاف ایجاد شود اما از بریدن کامل آن خودداری کنید.

سطح کار را دوباره خیس کنید و گوشت را به صورت عمودی قرار دهید. با پشت چاقو به گوشت ضربه بزنید تا روی سطح آن شیارهایی ایجاد شود. این کار را برای هر دو طرف گوشت انجام دهید، دقت کنید که چاقو به اندازه طول گوشت باشد تا تمام سطح آن به خوبی خط خورده باشد.

گوشت را به عرض چهار انگشت و سپس به عرض سه انگشت و در آخر به عرض دو انگشت برش دهید تا برای رشته زدن آماده شود.
برای سیخ زدن ابتدا سیخ را مرطوب کرده و از سمت پهنتر شروع به کشیدن سیخ به داخل گوشت کنید تا سیخ زیر انگشتانتان احساس شود و کم کم در گوشت فرو رود.

مقداری آب زعفران روی سطح کار بمالید، سیخ را روی آن قرار دهید و با دست مقداری آب زعفران روی کباب بمالید. با کف دست فشار دهید تا گوشت به طور مساوی روی سیخ پخش شود.
برای خواباندن، آب پیاز، نمک و زعفران را در ظرفی بریزید و سیخ ها را در آن قرار دهید تا کمی طعم دار شوند.

قبل از پخت سیخ ها را به طور یکنواخت روی آتش زغال قرار دهید و پس از پخته شدن یک طرف آن ها را برگردانید. در حین پخت، کره، آبلیمو و زعفران را مخلوط کرده و چند بار روی کباب بمالید تا خشک نشود.
در حین پخت، اگر گوشت خشک به نظر می‌رسد، مخصوصاً اگر از گوشت گاو استفاده می‌شود، می‌توانید روی گوشت کمی روغن بمالید و در نیمه پخت مقداری نمک روی گوشت بپاشید.

برگ های کبابی را روی برنج زعفرانی در ظرف سرو بچینید و در کنار آن گوجه فرنگی و فلفل کبابی را بچینید.

برای نرم شدن کباب چه کنیم؟

برای تهیه کباب لطیف و خوش طعم باید از گوشتی که حداقل سه روز ذبح شده استفاده شود. این نوع گوشت که به آن گوشت کهنه می گویند، کباب ترد و لطیفی به شما می دهد. اگر گوشت تازه در دسترس است، آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال بگذارید تا کهنه شود.

اگر می خواهید کباب نرم تری داشته باشید، توصیه می شود 1 قاشق چایخوری کیوی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید. همچنین برای کباب چرب‌تر می‌توانید هنگام رشته کردن گوشت، سیخ را بین لایه‌های گوشت فرو کنید. بعد از سیخ کشیدن روی گوشت نمک بپاشید.

برای تهیه کباب برگ باید گوشت فیله ای را انتخاب کنید که نرم و ترد باشد. اگرچه برخی برای این منظور از گوشت گوسفند یا گاو استفاده می کنند، اما فیله فیله مخصوصاً گوشت بره طعم و بافت بهتری دارد. به جای استفاده از پودرهای نرم کننده گوشت تجاری، بهتر است از رزماری، سرکه قرمز، کره ذوب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی و سیر برای طعم دادن به کباب با برگ استفاده کنید. این افزودنی ها طعم عالی به کباب شما می بخشد.

توصیه می شود از کیوی رنده شده در مرحله مرینیت برای نرم شدن گوشت بو داده استفاده کنید، زیرا کیوی به نرم شدن گوشت کمک می کند.

مواظب باشید گوشت را آنقدر نکوبید که از بین برود. در مرحله سیخ زدن گوشت ها را روی تخته گوشت قرار دهید و با دست محکم بگیرید و سپس سیخ را از داخل آن ها رد کنید تا همه تکه های گوشت به خوبی روی سیخ قرار گیرند.

راز طعم برگ های کبابی

در صورت تمایل می توانید روغن زیتون را از مواد سس باربیکیو رستوران حذف کنید.
به سس کباب نرم در رستوران نمک نزنید، زیرا این کار باعث سفت شدن گوشت کباب می شود. بعد از پخت کامل کباب باید نمک اضافه کرد.
حواستان باشد هنگام کباب کردن کباب به سبک رستورانی تکه های پیاز روی گوشت نچسبد، زیرا پیاز روی کباب می سوزد و به کباب می چسبد و طعم کباب را تلخ می کند.

سس باربیکیو بهترین انتخاب برای همراهی کباب خوشمزه است که معمولا در بشقاب مخصوص سر سفره سرو می شود. این سس را روی باربیکیو خود بمالید تا از طعم آن لذت ببرید.

با این روش ساده می توانید کباب های رستورانی تهیه کنید. گوشت قرمز سرشار از پروتئین و آهن است که هر دو برای سلامتی ضروری هستند. با حذف روغن زیتون از دستور غذا، این غذا کم چرب است و نیازی نیست نگران چربی غذا باشید.

پس از روشن شدن آتش صبر کنید تا شعله ها خاموش شوند و فقط حرارت باقی بماند. سپس با استفاده از انبر، زغال ها را به طور مساوی در سرتاسر گریل پخش کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا