راز خوشمزگی کباب زردک + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب زردک را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم کباب زردک
راز کباب خوشمزه زردک کبابی و فوت و زردک خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کباب از دیرباز در فرهنگ غذایی ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته و در انواع مختلفی تهیه و سرو می شود که هر نوع با طعم و روش پخت منحصر به فرد خود طرفداران خاص خود را دارد. کمتر کسی پیدا می شود که حداقل یک یا دو نوع از این سیخ ها را امتحان نکرده باشد.
در این دستور کبابی ارائه می شود که از نظر بافت و طعم نزدیک به کباب یا کتلت است اما با این تفاوت که به جای سیب زمینی از هویج استفاده می شود و در نهایت با سس غلیظ و غلیظی پخته و سرو می شود.
این کباب را می توان با نان یا برنج به عنوان یک غذای کامل سرو کرد. تهیه آن سریع و آسان است و به مواد زیادی نیاز ندارد، برای شام یا ناهار مناسب است.
مواد لازم برای تهیه کباب زردک
گوشت گوزن چرخ شده 400 گرم
یک یا دو عدد هویج متوسط
یک عدد پیاز بزرگ
دو تا سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
فلفل قرمز به میزان لازم
یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
شکر در صورت تمایل قاشق چایخوری
گوجه فرنگی به میزان دلخواه
طرز تهیه زردک کباب
برای شروع تهیه این غذای خوشمزه ابتدا پیاز و هویج را پوست بگیرید و ریز رنده کنید. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
ادویه هایی مانند زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کنید سپس پیازهای آبکش شده را به مخلوط اضافه کنید.
مواد را با دست خوب مخلوط کنید. در این مرحله هویج رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و به ورز دادن و هم زدن ادامه دهید تا هویج کاملاً با گوشت و پیاز و ادویه جات مخلوط شود. در آخر آرد نخودچی را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط را به آرامی ورز دهید.
گوشت را به مقدار دلخواه بردارید و فرم دهید و در سینی بچینید. این کار را با کل مخلوط تکرار کنید و سپس سینی را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کمی استراحت کنند.
بعد از این مدت در تابه ای نچسب کمی روغن بریزید و بعد از گرم شدن روغن تکه های گوشت را برای سرخ شدن در آن قرار دهید. وقتی یک طرف کباب سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر را به همین ترتیب سرخ کنید.
وقتی دو طرف سیخ ها طلایی و برشته شد، آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در نهایت بعد از سرخ شدن همه کباب ها سس را طبق دستور آماده کنید.
طرز تهیه سس کباب زردک
بعد از پخت، دو یا سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به ظرفی که سیخ ها را در آن سرخ کرده اید، اضافه کنید. مقداری سرکه سفید به این پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و سپس نمک بپاشید. سپس یک فنجان آب به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم بجوشانید.
وقتی مخلوط به جوش آمد، سیخ های سرخ شده را اضافه کنید و به خوبی داخل سس بچینید. در صورت تمایل می توانید برش های گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید.
تابه را در تابه قرار دهید و اجازه دهید سس به تدریج با حرارت ملایم غلیظ شود و سیخ ها به خوبی با آن هماهنگ شود.
وقتی سس به اندازه کافی غلیظ شد، غذا آماده سرو است. برنج را بجوشانید و سپس با کباب همراه کنید.
برای ارائه چشم نواز، کباب را با برش های گوجه فرنگی در بشقاب بچینید و با برگ های ریحان تازه تزئین کنید. این دستور طعمی خاص و لذیذ به کباب می دهد، مشابه سایر کباب های سنتی با طعمی خوب و کمی شور.
راز طعم کباب زردک
هنگام تهیه مشتی معروف سیک در اصفهان ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. اگر هویج مورد استفاده آبدار است، آب آن را بردارید و با گوشت مخلوط کنید.
برای سس مخصوص این کباب معمولا از یک قاشق چای خوری شکر استفاده می شود و وقتی سرکه اضافه می شود، شکر نیز به سس اضافه می شود. البته در صورت تمایل می توانید از افزودن شکر صرف نظر کنید.
برای ارائه زیبا و طعم بهتر، از برش های گوجه فرنگی در کنار سیخ های کباب استفاده کنید که نه تنها هنگام سرو طعم خوبی به کباب می دهد، بلکه جلوه زیبایی به غذا می دهد.
امیدواریم از این راهنما استفاده لازم را برده باشید و بتوانید این غذای خوشمزه و ساده را به راحتی در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.