آشپزی

راز خوشمزگی کباب فلفلی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب فلفلی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کباب فلفلی خوشمزه

راز کباب خوشمزه پنکه فلفل و کراک سیخ فلفلی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کباب فلفلی نوعی کباب سنتی و خانگی ایرانی است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلفی تهیه می شود. این کباب خوشمزه که یکی از غذاهای اصیل ایرانی است، شاید امروز برای بسیاری از ایرانیان ناشناخته بماند. برای دوستداران غذاهای زیبا و دلپذیر، تهیه این غذای خوشمزه به شدت توصیه می شود. کباب فلفلی نه تنها با طعم بی نظیرش متمایز است، بلکه رنگ زیبای آن می تواند سفره های مهمانی ها و جشن ها را تزئین کند. اگر غذاهای تند کمتری دوست دارید پیشنهاد می کنیم این کباب را با فلفل سبز شیرین تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو فلفلی

2 عدد گردو

1 سیر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری نعنا

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

1 عدد پیاز

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه سس باربیکیو فلفلی

برای تهیه سس کباب ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. سپس ظرف مناسبی را روی شعله گاز بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن خوب داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

سپس پوره گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا پوره گوجه فرنگی کاملا رنگ و برشته شود. سپس گردو، نعنا، سیر و روغن زیتون را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط به دست آمده را به همراه آب لیمو به تابه اضافه کنید. در مرحله بعد کمی آب به تابه اضافه کنید و بگذارید سس روی حرارت ملایم خوب جا بیفتد. بعد از اینکه سس کاملا جذب شد و آغشته شد، آن را به عنوان پیش غذا با کباب فلفلی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب فلفلی

سیر 2 حبه

8 عدد فلفل سبز

لیمو ترش 1 عدد

1 عدد پیاز متوسط

4 عدد گوجه فرنگی

روغن مایع به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

2 وعده پنیر پیتزا

سس خردل 1 قاشق چایخوری

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کباب فلفلی

ابتدا سیر و پیاز را رنده کنید و آب اضافی را بردارید سپس در ظرف مناسبی بریزید. گوشت چرخ کرده را با سس خردل، زعفران، نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید. همچنین پوست لیمو را بردارید و ریز خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

مواد را خوب ورز می دهیم تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید سپس روی کاسه را سلفون می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سس کباب استراحت کند.

کناره های فلفل سبز را ببرید و دانه های داخل آن را جدا کنید، دقت کنید فلفل های بلند و باریک را انتخاب کنید. فلفل ها را با پنیر پیتزا پر کنید.

بعد از یک ساعت سس گوشت را از یخچال خارج کرده و دور فلفل های شکم پر بپیچید تا فلفل ها کاملاً با گوشت احاطه شوند. سپس آماده سازی برای سرخ کردن فلفل ها را شروع کنید.

ظرف مناسبی از روغن مایع را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. سیخ ها را با احتیاط داخل تابه قرار دهید و به آن ها زمان دهید تا با حرارت ملایم خوب سرخ شوند.

سیخ ها را مدام بچرخانید تا از همه طرف به طور یکنواخت سرخ شوند. همزمان گوجه ها را نصف کرده و کمی نمک می زنیم و در ماهیتابه می گذاریم.

بعد از اینکه سیخ ها کاملاً تمام شد، مقداری از سس را روی سیخ ها بریزید و مابقی سس را با برنج یا نان سرو کنید. این کباب خوشمزه را می توانید با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا