آشپزی

راز خوشمزگی کباب لبنانی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب لبنانی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کباب خوشمزه لبنانی

راز کباب خوشمزه لبنانی و هنر کباب کردن لبنانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کباب لبنانی یک نوع کباب خوشمزه و پرطرفدار است که شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد. این کباب از گوشت چرخ کرده یا گوسفند تهیه می شود و با ادویه های مخصوص لبنانی طعم دار می شود.

مواد لازم برای تهیه کباب لبنانی

گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 500 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد

جعفری خرد شده: 1/4 پیمانه

نان تست: 2 عدد

شیر: 1/4 فنجان

سماق: 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه کباب لبنانی

نان تست در شیر خیس می شود تا نرم شود.

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نان تست خیس خورده، سماق، فلفل و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مخلوط گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بعد از استراحت به مقدار دلخواه گوشت را از مخلوط خارج کرده و به شکل کباب کوبیده در آورید.

سیخ ها را روی گریل یا تابه گریل روی حرارت ملایم کباب کنید تا آجیل ها بپزند.

راز کباب خوشمزه لبنانی

می توانید به جای نان تست از آرد سوخاری هم استفاده کنید.

برای طعم قوی تر می توانید از پودر سیر و پودر پیاز در مواد باربیکیو استفاده کنید.

اگر می‌خواهید سیخ‌هایتان تردتر شوند، می‌توانید بعد از پخت چند دقیقه در فر قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا