آشپزی

راز خوشمزگی کباب کوبیده + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب کوبیده را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم کباب کوبیده

راز طعم کباب چکشی و تکنیک نرم کردن کباب چکشی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب کوبیده یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که ثبت ملی شده و از گوشت چرخ کرده درست می شود. این کباب خوشمزه را ناصرالدین شاه به ایران آورده و معمولا با برنج و گوجه فرنگی سرو می شود. در زیر نکات مهم برای پخت کباب کوبیده را مشاهده می کنید.

نکاتی در مورد تهیه گوشت

برای تهیه یک کباب کوبیده اصل و فروشگاهی می توانید از ترکیب مساوی کله پاچه بره و گوشت گاو استفاده کنید. برای هر کیلوگرم گوشت می توانید 300 گرم پیاز استفاده کنید.

راز چسبندگی گوشت کباب شده

مهم ترین نکته در پخت کباب چسبندگی و قوام مواد آن است. برای تهیه سس یکدست می توانید گوشت را ۲ تا ۳ بار برگردانید تا خوب مخلوط شود و بپزد.

از فلفل سیاه استفاده نکنید

فلفل سیاه یکی از ادویه های معطر و خوش طعمی است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود. اما برای کباب کوبیده مناسب نیست، زیرا آن را تیره و غیر زیبا می کند. برای مزه دار کردن کباب کوبیده می توانید به جای فلفل سیاه از نمک و پاپریکا استفاده کنید.

دلیل شکسته شدن کباب پز روی کباب پز

پاره شدن و از هم پاشیدگی سیخ ها یکی از مشکلات اصلی در هنگام پخت این کباب است. برای جلوگیری از این امر می توانید موارد زیر را انجام دهید:

1. آب پیاز را از سس جدا کرده و گوشت را خوب ورز دهید. این کار باعث می‌شود سس گوشت چسبناک‌تر شود و کباب کوبیده‌تر شود.

2. از ترکیب کله پاچه بره و گوشت گاو استفاده کنید. استفاده از گوشت چرخ کرده گوسفندی گوشت چرخ کرده را خیلی چرب می کند و استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت چرخ کرده را خیلی خشک می کند. با ترکیب این دو نوع گوشت کباب کوبیده بافت بهتری خواهد داشت و به سیخ نمی افتد.

3. از سیخ های پهن و کاملا خشک استفاده کنید. این کار باعث می شود کباب بهتر به سیخ بچسبد. توصیه می شود سیخ ها را یک ساعت قبل از پخت در یخچال قرار دهید. همچنین اگر سیخ ها تازه و بدون استفاده هستند، مدتی روی آتش بگذارید تا مواد اولیه آن گرفته شود.

کباب چکشی ارزان

با توجه به قیمت بالای گوشت می توانید با استفاده از ترکیب استخوان مرغ و دمبای تازه کباب کوبیده تهیه کنید. این روش نه تنها طعم خوبی به کباب می دهد، بلکه قیمت کمتری نیز دارد.

راه حل این است که سراغ کباب کوبیده نروید

نکته مهمی که باید رعایت کنید این است که گوشت چرخ کرده خام را چند ساعت قبل از پخت در یخچال قرار دهید. این به جلوگیری از ریختن کباب در حین پخت کمک می کند.

نقش پیاز در کباب پز

برای تهیه یک کباب خوشمزه و خوش طعم باید به ازای هر کیلوگرم گوشت 250 گرم پیاز استفاده کنید. نحوه افزودن پیاز به سس باربیکیو نیز بسیار مهم است. ابتدا پیاز را رنده کنید و سپس با کف دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و به شکل خمیر در بیاید. با جدا کردن آب از پیاز، سس کباب جمع شده قوام می‌یابد و روی سیخ نمی‌ریزد. توصیه می شود پیاز را حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

راز طعم کباب کوبیده

یکی از نکات مهم در مورد کباب کوبیده میزان ورز دادن است تا مخلوطی یکدست و یکدست داشته باشید. ریختن سیخ از سیخ یکی از اصلی ترین مشکلاتی است که هنگام پختن سیخ چکشی ایجاد می شود و دلیل آن هم ورز ندادن مخلوط سیخ است. برای بهبود وضعیت توصیه می شود حداقل 15 دقیقه برای مالیدن و ورز دادن کباب کافی است.

مواد باقی بماند

بعد از ورز دادن و تهیه سس کباب می توانید روی آن را سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. این به کباب کمک می کند تا مواد مختلف سس را به هم بچسباند و طعم ها را با هم ترکیب کند. بعد از استراحت در یخچال می توانید کباب را به سیخ بکشید و آماده طبخ شوید.

معجزه آب پیاز

پس از مصرف آب پیاز، آن را دور نریزید. سپس سیخ های کوبیده شده را ابتدا با آب پیاز خیس کنید و سپس به اندازه نارنگی آبگوشت برداشته و روی سیخ فرم دهید و برس بزنید. این کار بهترین شکل را به کباب می دهد و کمک می کند سس به سیخ بچسبد.

شیشلیک

قبل از سیخ کشیدن توصیه می شود سس باربیکیو را هوا دهید. برای این کار کافی است چند مشت از سس باربیکیو را بردارید و داخل ظرف بزنید. این عمل باعث می شود هوای خمیر خارج شود و خمیر به صورت یکنواخت و منسجم تری روی سیخ قرار گیرد.

چگونه مغز برشته درست کنیم

بعد از سیخ کشیدن می توانید با انگشت وسط و انگشت شست روی سیخ فرورفتگی ایجاد کنید تا سیخ زیباتر شود و گوشت خوب و نرم بپزد. اما مراقب سیخ باشید چون اگر سیخ از زیر گوشت بیرون بزند کباب کوبیده شما خشک می شود. بهتر است با انگشتان خود به سیخ بکشید تا در حالت پخت کباب کوبیده بهترین نتیجه را بگیرید.

دلیل شیرین شدن

جدا نشدن آب پیاز یکی از مهم ترین عواملی است که طعم کباب کوبیده را شیرین می کند. توصیه می شود قبل از افزودن پیاز به آب گوشت، آن را با دست فشار داده و آب آن را کاملا خارج کنید. این کار باعث می شود پیاز خرد شده در مخلوط کباب طعم مطلوبی داشته باشد و از ایجاد شیرینی اضافی در کباب جلوگیری شود.

برای نرم کردن کباب چکشی، کباب چکشی 100 نفره، طرز پخت کباب چکشی بدون افتادن، کباب پز چرب و داغ، مواد مورد نیاز برای کباب پز چکشی، جوش شیرین در کباب پز چکشی، طرز تهیه کباب پز چکشی خانگی ساده، تعداد زیادی یک باربیکیو تیز

جوش شیرین

کباب های بازار و رستوران ها معمولا از مقدار بسیار کمی جوش شیرین استفاده می کنند تا بافت کباب نرم و آبدار باشد و ترک نخورد. همچنین جوش شیرین می تواند بوی نامطبوع گوشت و چربی را از بین ببرد. یک قاشق چای خوری جوش شیرین برای حدود 1 کیلوگرم گوشت کافی است. با این حال، به خاطر داشته باشید که در مصرف آن زیاده روی نکنید زیرا ممکن است باعث آسیب شود. بهتر است برای به دست آوردن طعم و بافت مطلوب کباب کوبیده به میزان مناسب از جوش شیرین استفاده کنید و مراقب سلامتی خود باشید.

علت سفت شدن کباب کوبیده چیست؟

سفت شدن کباب چرخ کرده به دلایل مختلفی اتفاق می افتد، اما یکی از آنها می تواند نمک زیاد در ترکیب گوشت باشد. استفاده زیاد از نمک باعث خشکی و سفت شدن گوشت می شود. انتخاب گوشت مناسب یکی از راه حل هایی است که می تواند این مشکل را حل کند. برای تهیه کباب کوبیده استفاده از ترکیب فیله گاو و کله پاچه گوسفندی توصیه می شود. با این ترکیب کباب کوبیده بافت بهتری خواهد داشت و احتمال سفت شدن آن کاهش می یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا