راز خوشمزگی کبه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کبه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم کبه
راز یک کباب خوشمزه و نکاتی برای تهیه یک کباب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کبه یا کپه یک غذای خوش طعم و لذیذ در فرهنگ آشپزی عرب است که معمولاً در کشورهایی مانند لبنان و عراق تهیه و مصرف می شود. این غذا تا حدودی شبیه سمبوسه با گوشت به نظر می رسد، اما تفاوت های مهمی دارد. در سمبوسه، گوشت در یک لایه نان پیچیده می شود، در حالی که کبه در یک لایه برنج پیچیده می شود. همچنین شکل سمبوسه معمولاً مثلثی و کبه گرد و گرد است. مواد اصلی کباب شامل گوشت، سیب زمینی و سبزیجات معطر است، اما شما می توانید این مواد را به سلیقه خود تغییر دهید.
یکی از ویژگی های جالب کابتو این است که می توانید بعد از درست کردن آن را به مدت 1 تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید و بقیه زمان ها را استفاده کنید. انواع زیادی از کابا وجود دارد از جمله کابای برنجی، کابای بلغور یا کابای سیب زمینی. این غذا ظاهری بسیار زیبا و جذاب دارد و با اینکه در دسته غذاهای سرخ کردنی قرار می گیرد اما از روغن کمی استفاده می کند.
مواد لازم برای کبه برنج
3 فنجان برنج نیم دانه خام
گوشت گوساله بدون استخوان ریز خرد شده نیم کیلو
3 عدد پیاز بزرگ
کشمش 250 گرم
یک فنجان گردوی آسیاب شده
نیم کیلو جعفری خرد شده
خلال بادام، فنجان
6 عدد تخم مرغ
زردچوبه و نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کبه برنج
ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چند بار بشویید و حدود 12 ساعت (از شب قبل) در آب خیس کنید.
سپس پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.
گوشت گاو ریز خرد می شود، شسته می شود و در پیاز سرخ می شود، زمانی که گوشت از آب آن در آبکش خارج می شود. سپس بادام خلال شده و گردوی آسیاب شده را به گوشت اضافه کنید و کشمش را بشویید و آرام آرام به گوشت و پیاز اضافه کنید.
در این مرحله مراقب باشید کشمش را زیاد در روغن سرخ نکنید. این می تواند باعث ترکیدن کشمش شود.
مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید و در آخر جعفری را که از قبل تمیز کرده اید خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کنید.
برنج نیم دانه را که از قبل خیس کرده ایم در قابلمه ای بریزید و به شکل توپ درآورید. ابتدا برنج را بریزید و کمی نمک اضافه کنید تا شور شود و داخل برنج روغن نریزید.
برنج را در روغن بپزید تا شروع به جوشیدن کند.
وقتی آب برنج کشیده شد و برنج به نقطه جوش رسید، برنج زرد پخته شده را در تابه بزرگی بریزید و بگذارید خنک شود.
برای تهیه این نوع کباب استفاده از برنج ایرانی نیم دانه را فراموش نکنید زیرا این کار طعم و عطر کباب لذیذ را اضافه می کند.
در این مرحله برنج تقریباً گرم است و می توانید آن را با غذاساز مخلوط کنید اما ورز دادن آن با دست ترجیح داده می شود.
سپس برنج را خوب در تابه له کنید و یک گلوله برنج که در کف دستتان جا می شود (به اندازه یک نارنگی) بردارید و آن را در کف دست فشار دهید. توجه داشته باشید که مواد داخل برنج را باید به اندازه چشم یا یک قاشق غذاخوری اضافه کرد. به اندازه ای که داخل چاله برنج را پر کند. سعی کنید مواد زیادی داخل برنج نریزید چون به بیرون برنج برخورد می کند و هنگام سرخ کردن روغن آن خراب می شود. برنج حاوی مواد را با احتیاط جمع کنید و به آرامی ورز دهید تا شکل دیگری به خود بگیرد و گرد و مستطیلی شود. برای اینکه برنج به دستتان نچسبد، می توانید کف ظرف را با آب خیس کنید و دست خود را در آب نگه دارید.
اگر می خواهید این کابین ها را به صورت حرفه ای تهیه کنید، می توانید آنها را تهیه کنید. در این مرحله سیخ های تمام شده را در بشقاب بگذارید و تابه را پر از روغن کنید. سپس تخممرغها را در ظرف جداگانهای شکسته و با چنگال خوب مخلوط کرده و کابتا را یکی یکی داخل تخممرغها بریزید. وقتی سیخ ها کاملا در تخم مرغ ها فرو رفت، آنها را در روغن داغ سرخ کنید. هنگام چرخاندن کابین ها مراقب باشید که به هیچ وجه آنها را سوراخ نکنید. این کار از ریختن هر گونه مواد به داخل روغن داغ جلوگیری می کند.
وقتی سیخ ها سرخ شدند روی آن ها را با جعفری تازه بپوشانید.
مواد لازم برای کبه بلغور
گوشت چرخ کرده 1000 گرم
بلغور گندم 250 گرم
نمک، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
یک چهارم قاشق چایخوری پودر زیره
دو عدد پیاز متوسط
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه کباب بلغور
ابتدا بلغور گندم را به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس آن را بشویید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا تخلیه شود.
در مرحله بعد پیاز را خرد کرده و در ظرف مورد نظر تفت می دهیم. در این مدت گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ شده اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. نمک، فلفل، پودر زیره و جوز هندی را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، حرارت را خاموش کنید تا خنک شود.
در این مرحله مقدار کمی بلغور گندم را به صورت گلوله بردارید و کف دست خود را سوراخ کنید. سپس مواد مخلوط شده را داخل حفره بریزید و با احتیاط داخل حفره را ببندید و در دستتان ورز دهید.
در آخر سیخ ها را دانه دانه در روغن داغ در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی طلایی تیره شدند آنها را از روغن خارج کرده و در بشقاب بگذارید.
می توانید سیخ ها را بپیچید اما سرخ نکنید و در فریزر بگذارید. از فریزر خارج کنید و در صورت نیاز سرخ کنید. این روش به شما اجازه می دهد تا سه ماه کیبه را نگه دارید.
دلیل خروج از کعبه چیست؟
وقتی سیخ داخل روغن شد، روغن تابه را روی سطح کباب بریزید تا ترک نخورد. همچنین هنگام ورز دادن دست، به یاد داشته باشید که یک کاسه آب در کنار دست خود قرار دهید و به آن دست نزنید.
برای سرخ کردن سیخ ها بهتر است از تابه تفلون استفاده کنید و روغن آن داغ باشد تا سیخ ها به ظرف نچسبند. همچنین هنگام سرخ کردن سیخ ها نباید به هم بچسبند و در تابه از هم جدا شوند. برای سرخ کردن سیخ ها می توانید به جای تابه از سرخ کن استفاده کنید.
اگر می خواهید برنج شما از هم نپاشد، می توانید یک تخم مرغ داخل آن بچسبانید. این کار باعث چسبندگی برنج می شود و از هم نمی پاشد. همچنین برای اینکه برنج نچسبد، می توانید برنج نیم دانه را از شب قبل خیس کنید و در حین پخت دو انگشت آب اضافه کنید تا کمی شل شود.
راز کباب بلغور خوشمزه
توصیه می شود سیخ ها را قبل از سرخ کردن در یک کاسه تخم مرغ زده شده بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. هنگام سرخ کردن سیخ ها حرارت کم باشد تا تغییر رنگ ندهند و نسوزند. مواد گوشتی نباید چربی اضافه داشته باشد و باید خمیر را خوب سفت کنید تا باز نشود. اگر بعد از چرخ کردن برنج و سیب زمینی، خمیرتان شل شد، کمی آرد به آن اضافه کنید.
به ذائقه خود و اگر شیرینی غذا را دوست دارید می توانید مقداری کشمش با افزودن سبزی خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید. می توانید کابتو را برای مدت طولانی در فریزر نگه دارید و سپس از آن استفاده کنید. برای اینکه سیخ ها نچسبند، سیخ ها را در سینی بچینید و مدتی در یخچال قرار دهید. سپس آن ها را در کیسه فریزر یا ظرف در بسته بریزید و در فریزر قرار دهید. برای سرخ کردن سیخ ها می توانید به جای تابه از سرخ کن استفاده کنید. اگر رژیم گیاهخواری دارید می توانید یک کباب کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه کنید.
این نوع غذا طرفداران زیادی دارد و از نظر ارزش غذایی بسیار مقوی و انرژی زا است. برای یخ زدن این نوع کبه بهتر است آنها را در سینی بچینید و درب کبه را نایلون بگذارید و بعد از چند ساعت یخ بزند. سپس آن را از فریزر خارج کرده و در کیسه فریزر قرار دهید. سیخ ها را در کشوهای فریزر نگهداری کنید و زمانی که تصمیم به پخت گرفتید نیم ساعت قبل از سرخ شدن از فریزر خارج کنید و در روغن سرخ کنید (اگر نیمه یخ زده باشد مشکلی پیش نمی آید). سفارش نهایی تهیه کبه مستلزم تغییراتی در مواد اولیه با توجه به تعداد مصرف کننده است.