آشپزی

راز خوشمزگی کشک بادمجان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کشک بادمجان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کشک بادمجان خوشمزه

راز طعم کشک بادمجان و هنر کشک بادمجان اثر مامان پز سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پنیر بادمجان یکی از غذاهای لذیذ پنیر است. این پیش غذای اصیل و خوشمزه ایرانی در بین مردم بسیار محبوب است. کشک بادمجان جدا از خوشمزه بودن، انتخاب مناسب و آسانی برای افطاری است که هزینه کمی دارد. ما در مجله میچم در این مطلب شما را با طرز تهیه کشک مجلسی و بادمجان اصیل ایرانی به روشی آسان و خوشمزه آشنا می کنیم و راز خوشمزه بودن آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم کشک بادمجان

بادمجان: 5 عدد متوسط

سر پیاز: 1 عدد بزرگ

پنیر کوتیج: 1/2 فنجان دسته فرانسوی

سیر: 2 تا 3 حبه متوسط

نعنا خشک: 3 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده و آسیاب شده: 1/3 فنجان فرانسوی

نمک: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

دستور پخت فرنی بادام

برای تهیه این غذای خوشمزه نونی برای شام، ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و 15-20 دقیقه صبر کنید تا تلخی و آب قهوه ای آن ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را خشک کرده و در تابه با روغن سرخ کنید.

بادمجان های کاملا سرخ شده و طلایی شده را در تابه تفلون بریزید و سیر را روی آن ها رنده کنید. می توانید سیر را به بادمجان ها اضافه کنید و بگذارید همراه با بادمجان ها بپزند.

حالا کشک را در آب حل کرده و مقداری آب دیگر میل کنید. پنیر رقیق شده را به بادمجان ها اضافه کنید. می توانید یکی از روش های مختلف استفاده از پنیر را انتخاب کنید.

در این مرحله از تهیه کشک بادمجان، پودر گردو را به همراه کشک اضافه کنید. این به گردو زمان کافی برای آزاد کردن روغن می دهد. می توانید پس از پخت کامل بادمجان ها گردو را نیز اضافه کنید.

اگر کمی زردچوبه اضافه کنید مواد داخل قابلمه سفید می شود اما می توانید اضافه کردن زردچوبه را تا آخرین مرحله یعنی آماده کردن پیازچه به تاخیر بیندازید.

بعد از اضافه کردن همه مواد، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. پس از تشکیل حباب، قابلمه را روی اجاق بگذارید و حرارت را کم کنید. هر چند دقیقه یکبار مواد را در قابلمه هم بزنید تا ته آن نچسبد. به دلیل وجود کشک در قابلمه، احتمال ته نشین شدن کشک وجود دارد.

در همین حین پیازچه را آماده کنید. پس از پوست کندن و شستن پیاز، آن را به ورقه های نازک برش دهید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن پیاز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیاز کاملا سرخ شود و طلایی شود تا بافت چسبناک پیاز هنگام خوردن زیر دندان احساس نشود. زردچوبه را اضافه کنید تا طعم خامی پیدا کند.

وقتی پیاز سرخ شد و طلایی شد آن را بیرون بیاورید و سیر را اضافه کنید. آن را کمی سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود. آن را زیاد سرخ نکنید تا رنگ و طعم آن تغییر نکند.

زمانی که بادمجان ها کاملا پخته شدند و کشک کاملاً جذب بادمجان ها شد، آن ها را با پشت چنگال یا چرخ گوشت کاملا له کنید. سپس این پوره بادمجان را به تابه ای که فلفل و فلفل را در آن سرخ کرده اید اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

اجازه دهید بادمجان با پیاز و سیر سرخ شود. قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مواد مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش کرده و کشک بادمجان را در بشقاب مناسب سرو کنید. کشک بادمجان را حتما بعد از درست کردن میل کنید تا از شور و شور بودن آن مطمئن شوید.

کشک بادمجان را با مقداری پیازچه، پیازچه و پیازچه تزیین کنید تا عید بیشتری داشته باشد. پنیر را جداگانه سرو کنید تا هرکس به سلیقه خود پنیر را اضافه کند.

کشک بادمجان را می توان به عنوان پیش غذا در تولدها و مناسبت های خاص یا به عنوان یک غذای ساده با نونی برای شام یا ناهار با سبزیجات سرو کرد.

همه چیز در مورد پنیر دلمه

روش معمول استفاده از پنیر در غذاهای بادمجان این است که پنیر را رقیق کرده و در کنار بادمجان سرو کنید. برای این منظور پنیر را در ظرف مناسبی با کمی آب یا روغن رقیق می کنند تا به راحتی با بادمجان مخلوط شود. پس از آن، بادمجان های پخته شده را در ظرفی ریخته و با پنیر رقیق شده می ریزند. می توانید پنیر دلمه را روی سطح بادمجان ها رنده کنید یا به صورت جداگانه کنار آنها قرار دهید تا هرکس به مقدار دلخواه پنیر را جداگانه روی بادمجان ها بریزد. این روش به هر فردی اجازه می دهد تا به میزان دلخواه پنیر دلمه ای در غذای خود بریزد و طعم دلخواه را بگیرد.

روش های بدست آوردن تلخی از بادمجان

پس از پوست کندن بادمجان ها روی آن ها نمک بپاشید تا آب قهوه ای آن گرفته شود.

برای گرفتن تلخی بادمجان می توانید به دو صورت عمل کنید. یا بادمجان ها را لایه لایه برش دهید یا نمک بزنید.

در صورت تمایل می توانید از آب نمک نیز استفاده کنید، اما برای سرخ کردن بادمجان ها به روغن بیشتری نیاز دارید.

برای گرفتن تلخی بادمجان بهتر است حدود 15 تا 20 دقیقه وقت بگذارید. بعد از پاشیدن نمک یا خیس کردن بادمجان ها در آب نمک، حدود 20 دقیقه صبر کنید تا آب قهوه ای و تلخ آن خارج شود.

سپس بادمجان ها را آبکش کرده و خشک کنید. برای جذب آب اضافی بادمجان ها می توانید از حوله استفاده کنید.

هرچه بادمجان ها خشک تر باشند سریعتر سرخ می شوند و روغن کمتری برای سرخ کردن آن ها نیاز است.

روش های سرخ کردن بادمجان

می توانید بادمجان ها را در فر سرخ کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

بادمجان ها را بشویید و خشک کنید. اگر قصد دارید پوست بادمجان را نگه دارید، آن را به صورت نخود فرنگی تا کنید. در غیر این صورت پوست بادمجان را کاملا جدا کرده و رنده کنید یا به قطعات کوچک برش دهید.

فر را روشن کنید و روی 220 درجه سانتیگراد (420 درجه فارنهایت) قرار دهید تا به دمای مناسب برسد.

تیغه بادمجان را به روغن آغشته کرده و در سینی فر قرار دهید. همچنین می توانید از برس روغن یا فرشته روغن برای مالیدن روغن به بادمجان استفاده کنید.

سینی بادمجان ها را در طبقه بالای فر قرار دهید و اجازه دهید بادمجان ها کمی سرخ شوند. بادمجان ها را هر 5 دقیقه یکبار چک کنید تا نسوزند و به طرف دیگر برگردید.

وقتی یک طرف بادمجان ها قرمز و طلایی شد، آن ها را برگردانید و طرف دیگر را با قلم مو روغن بزنید و در فر قرار دهید تا سرخ و طلایی شوند.

پس از پخته شدن بادمجان ها، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید برای مدت کوتاهی روی پیشخوان خنک شوند.

حالا بادمجان های سرخ شده آماده سرو هستند. می توانید آنها را به صورت یک لایه روی غذاهای اصلی قرار دهید و با نان یا سالاد سرو کنید.

طرز سرخ کردن بادمجان

به یاد داشته باشید که با هر روش سرخ کردنی، سلامتی شما باید در اولویت باشد. اگر از روش سرخ کردنی استفاده می کنید، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

یک تابه مناسب انتخاب کنید. تابه باید نچسب و ته آن محکم باشد تا بادمجان ها به آن نچسبند.

یک روغن با دمای بالا انتخاب کنید. می توانید از روغن هایی مانند روغن کنجد یا زیتون استفاده کنید زیرا دمای بالا را به خوبی تحمل می کنند.

تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و داخل تابه روغن بریزید و آن را گرم کنید.

روی بادمجان ها را با دستمال کاغذی یا حوله بپوشانید و خوب خشک کنید تا حداقل رطوبت داخل آن ها باقی بماند.

بادمجان ها را در تابه بریزید و به آرامی برگردانید تا همه طرف آن ها با روغن آغشته شود.

بادمجان ها را به اندازه کافی سرخ کنید و از همه طرف به طور یکنواخت سرخ کنید. برای چرخاندن بادمجان ها می توانید از قاشق یا قمه استفاده کنید.

وقتی بادمجان ها قهوه ای طلایی شدند با قاشق یا انبر آن ها را از روغن داخل ماهیتابه بردارید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

حالا بادمجان های سرخ شده آماده سرو هستند. می توانید آن ها را با سس مورد علاقه خود یا به عنوان تزیین برای غذاهای دیگر استفاده کنید.

محلول تفت دادن بادمجان

در روش تفت دادن بادمجان برای تهیه کشک بادمجان می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

بادمجان ها را بشویید و خشک کنید. سپس پوست بادمجان ها را کاملا جدا کنید.

بادمجان ها را به صورت ورقه های نازک و دراز برش دهید، معمولا طول برش ها بین 10 تا 15 سانتی متر است.

اگر از زغال چوب یا فویل استفاده می کنید بپزید. در صورت استفاده از زغال آن را روشن کنید و بگذارید خوب بسوزد و به آرامی وقتی روغن روی زغال ها نیمه داغ شد بادمجان ها را روی آن بچینید.

اگر از قابلمه روی اجاق استفاده می کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و بادمجان ها را در آن قرار دهید. در صورت استفاده از تور، بادمجان ها را روی توری قرار دهید و توری را روی آتش بگذارید.

اجازه دهید بادمجان ها به طور یکنواخت و کامل بپزند. ممکن است لازم باشد بادمجان ها از هر طرف قهوه ای شوند.

وقتی بادمجان ها کاملا پخته شدند، آن ها را از روی حرارت بردارید و برای مدت کوتاهی روی سطح خنک قرار دهید تا خنک شوند.

در مرحله بعد بادمجان ها را پوست گرفته و خرد کرده یا پوره کنید تا به شکل خمیر درآیند. برای له کردن بادمجان می توانید از چاقو، چرخ گوشت یا چنگال استفاده کنید.

حالا کشک بادمجان آماده است. می توانید نمک، فلفل، سیر رنده شده و سایر ادویه های دلخواه را اضافه کنید تا طعم دلخواه را به دست آورید.

ادویه برای کشک بادمجان

از زردچوبه و نمک به عنوان ادویه اصلی در تهیه کشک بادمجان استفاده می شود. همچنین می توانید از جوجن خشک به عنوان ادویه برای افزودن طعم و عطر استفاده کنید.

برای افزودن زردچوبه مراحل زیر را دنبال کنید:

بعد از سرخ شدن جوجن در روغن، لحظه ای که جوجن شروع به سرخ شدن کرد، زردچوبه را به روغن اضافه کنید و کمی هم بزنید. این کار به زردچوبه کمک می کند تا طعم خام خود را از دست ندهد و در غذا تلخ نشود.

بعد از مخلوط کردن زردچوبه با روغن، نعناع را به اندازه ای در روغن تفت دهید که طعم آن را بدهد.

با این روش می توانید از طعم تلخ زردچوبه جلوگیری کنید و همچنین طعم دودی و شیرین نعناع را در کشک بادمجان دریافت کنید.

در مورد افزودن فلفل سیاه، فلفل قرمز و سایر ادویه‌های تند، نمی‌توانید در تهیه کشک بادمجان از آنها استفاده کنید. زیرا این ادویه ها می توانند طعم تلخی به کشک بادمجان بدهند. برای طعم دلخواه می توانید از مقداری پودر زیره استفاده کنید.

در آخر هنگام نمک زدن به کشک بادمجان بهتر است نمک را با دقت و به تدریج اضافه کنید و سپس شوری کشک را بررسی کنید. می توانید مقدار نمک را به دلخواه تنظیم کنید تا بهترین ترکیب را برای خود داشته باشید.

طرز تهیه کشک بادمجان ساده بدون گردو راز کشک بادمجان خوشمزه سایت مجلسی کشک بادمجان با گردو طرز تهیه کشک بادمجان برای 5 نفر طرز تهیه کشک بادمجان با گردو طرز تهیه کشک بادمجان خانگی کشک بادمجان با گوشت، پنیر بادمجان برای 4 نفر

فلفل قرمز و پیاز را آماده کنید

برای تهیه پیازچه ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس آنها را با توجه به فاصله رگه های عمودی روی پیاز، نازک برش دهید. این باعث می شود ضخامت حلقه های پیاز یکنواخت شود.

تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن را به دمای مناسب برسانید. سپس پیاز را به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید پیاز به آرامی نرم شود و سپس آن را سرخ کنید. با کاهش حرارت می توانید از سوختن پیاز جلوگیری کنید و از طعم و عطر خوبی برخوردار شوید.

اگر می خواهید چیلی ترد داشته باشید، ابتدا پیازها را حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. سپس در حین سرخ شدن، روغن را بریزید تا پیازها کاملاً بپوشند و در روغن فرو بروند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید پیازها سرخ و ترد شوند.

برای طعم دادن به پیاز داغ، کمی روغن به تابه اضافه کنید و زردچوبه را اضافه کنید. بعد از اینکه زردچوبه بوی خوبی گرفت و کمی سرخ شد، نعنا را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که افزایش زمان تفت دادن زردچوبه باعث تلخی نعنا می شود. بنابراین تفت دادن زردچوبه را محدود کنید.

تزیین کشک بادمجان

برای تهیه کشک مخصوص بادمجان می توانید از تزیینات زیر استفاده کنید: پیاز داغ، سیر داغ، گردوی آسیاب شده و پنیر دلمه ای. این تزیینات جلوه خاصی به ظاهر و طعم کشک بادمجان شما خواهد داد.

برای تزیین کشک بادمجان می توانید از قالب و سر مازوله استفاده کنید. با قرار دادن کشک در قالب و فشار دادن آن اشکال گل زیبایی ایجاد کنید.

افزودن پیازچه یا نعناع تازه نیز می تواند جلوه ای زیباتر به کشک بادمجان بدهد.

در مورد میزان کالری کشک بادمجان، بسته به روش پخت و مواد تزئینی استفاده شده، میزان کالری آن متفاوت خواهد بود. اگر بادمجان ها سرخ شوند، تخمین زده می شود که هر وعده حدود 180 تا 270 کالری داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا