در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوکو بادمجان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز بادمجان کاکائویی خوشمزه
راز طعم کوکو بادمجان و نکاتی برای تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نارگیل بادمجان یکی از تنقلات خوشمزه و اصیل ایرانی است که شاید به اندازه نارگیل سبزی یا نارگیل سیب زمینی شناخته شده نباشد اما به دلیل استفاده از بادمجان طرفداران زیادی دارد. این کاکائو را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک برای شام سرو کنید.
عناصر
بادمجان متوسط 4 عدد
3 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز بزرگ
سیر 1 حبه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نحوه تهیه آن
برای تهیه نارگیل بادمجان ابتدا بادمجان ها را بجوشانید. اگر طعم غذاهای بادمجان کبابی مانند میرزا قاسمی را دوست دارید، می توانید بادمجان ها را کبابی کنید. اگر طعم آن را دوست ندارید، بادمجان ها را پوست بگیرید و بجوشانید.
پس از جوشاندن بادمجان ها، آنها را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید کمی خنک شوند. سیر و پیاز را رنده کنید و بعد از اینکه آب آن ها گرفته شد با بادمجان به ظرف اضافه کنید.
سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید و با گوشت کوب یا همزن خوب هم بزنید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل، بادمجان ها و سیر و پیاز را رنده کنید.
سپس تخممرغها را در ظرف جداگانهای بشکنید و خوب هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، سپس به ظرف حاوی بادمجان اضافه کنید. نکته مهم در این مرحله این است که اجازه دهید بادمجان ها قبل از اضافه کردن تخم مرغ خنک شوند.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط کاکائو کاملاً یکدست شود. در آخر یک تابه مناسب را روی اجاق قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. پس از داغ شدن کره، مخلوط کاکائو را در تابه بریزید.
مخلوط کاکائو را با پشت قاشق صاف کنید و بگذارید یک طرف آن کاملا قهوه ای شود. سپس ته نارگیل را سرخ کنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در آخر نارگیل را با گوجه فرنگی، ترشی و نان سرو کنید.
پخت نارگیل بادمجان در فر
اگر می خواهید این کوکوی خوشمزه را در فر تهیه کنید، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. سپس یک قالب مناسب انتخاب کنید و کف و کناره قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید.
بعد از اینکه قالب را چرب کردید، مخلوط کاکائو را داخل قالب بریزید و درب قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سپس کوکو را به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکو آماده شود. البته توجه داشته باشید که دمای فرها متفاوت است.
درست کردن کوکو بادمجان با بادمجان خام
این کاکائو خوشمزه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد، از جمله یکی از رایج ترین روش هایی که در دستور بالا توضیح داده شده است. برای تهیه نارگیل بادمجان با بادمجان خام کافی است بادمجان ها را پوست بگیرید و همراه با سیر و پیاز رنده کنید.
نکته مهم در مورد درست کردن نارگیل بادمجان با بادمجان خام این است که وقتی بادمجان خام را رنده می کنید، آب زیادی خارج می شود. قبل از اضافه کردن ادویه و تخم مرغ حتما آب اضافی بادمجان را تخلیه کنید سپس به پخت نارگیل ادامه دهید.
محلول شل کردن توده کاکائویی
اگر با این مشکل مواجه شدید که کره کاکائو شما خیلی شل و روان است، می توانید به تدریج کمی آرد گندم به کره کاکائو اضافه کنید و به آرامی با بقیه مواد مخلوط کنید تا کره کاکائو به غلظت دلخواه برسد.
پخت و پز بادمجان سرخ شده
برای تهیه کاکائو از بادمجان سرخ شده، مخلوط کاکائو باید شلتر از حد معمول باشد و حالت چسبندگی داشته باشد. آرد سوخاری را با کمی فلفل، نمک و پودر سیر خوب مخلوط کرده و تا زمانی که نارگیل را سرخ میکنید، آن را جلوی خود نگه دارید.
مقداری از مخلوط کاکائو را بردارید و با دست شکل دهید. سپس آن را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت های آن با آرد سوخاری آغشته شود. سپس در تابه ای عمیق با روغن زیاد سرخ می شوند (مثل فلافل). پس از سرخ شدن، نارگیل را در توری فلزی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.