آشپزی

راز خوشمزگی کوکو سبزی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوکو سبزی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم کوکو سبزی

راز طعم کوکو سبزی خوشمزه و تبریزی و کشکی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نارگیل گیاهی نوعی نارگیل است که از تخم مرغ و سبزیجات معطر مانند تره فرنگی و شوید تشکیل شده است. در این نسخه نارگیل، سبزیجات اغلب با گشنیز، رازیانه اسفناج (یا برگ چغندر) و برگ کاهو اضافه می شود. سیر و پیاز را نیز در تابه با روغن به عنوان ادویه و چاشنی همراه با نمک سرخ می کنند.

مواد لازم برای کاکائو گیاهی

کاکائو گیاهی یکی از معروف ترین انواع کاکائو در فرهنگ غذایی ایرانیان است. این غذا از ترکیب تخم مرغ، سبزیجات تازه و معطر تهیه می شود. برای تهیه این کوکوی خوشمزه باید از سبزیجات نارگیل، ادویه، تخم مرغ استفاده کنید و در صورت تمایل می توانید شاه توت و گردو نیز اضافه کنید.

کاکائو گیاهی چند کالری دارد؟

در هر 100 گرم نارگیل گیاهی، مقدار مواد مغذی به شرح زیر است:

  • 15 گرم چربی
  • 10 گرم پروتئین
  • 218 میلی گرم کلسترول
  • 888 میلی گرم سدیم
  • 7 گرم کربوهیدرات
  • 174 کالری

توجه: اطلاعات فوق بر اساس هر 100 گرم سبزی نارگیل محاسبه می شود.

راز کاکائوی خوشمزه گیاهی چیست؟

برای تهیه یک نارگیل گیاهی بسیار خوشمزه بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنید و از سبزیجات منجمد یا خشک خودداری کنید. بهترین راه برای تهیه سبزیجات تازه این است که به سبزی فروشی محل خود بروید و سبزیجات تازه تهیه کنید. همچنین استفاده از سیر تازه یکی از رازهای افزایش طعم و مزه سبزی نارگیل است. با این ترفندها، می توانید نارگیل گیاهی خود را به سطح جدیدی از طعم و مزه ببرید.

چرا سبز نارگیل تیره می شود؟

اگر سبزیجات نارگیل را بیش از حد تفت دهید و سرخ کنید، از خواص آنها تا حد زیادی کاسته می شود و در نتیجه به رنگ سبز نارگیلی تیره می شود. بهتر است سبزیجات نارگیل را فقط با تفت دادن و سرخ کردن به مقدار لازم بپزید تا طعم و خواص طبیعی آنها حفظ شود. این روش باعث می شود نارگیل گیاهی شما رنگی زیبا و خوشمزه داشته باشد بدون اینکه سبزیجات خیلی سوخته و تیره شوند.

ادویه کوکو سبزی چیست؟

فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به عنوان ادویه اساسی برای تهیه سبزی نارگیل بسیار مهم هستند. با این حال می توانید از هر ادویه دیگری برای این غذا استفاده کنید و طعم خاصی به آن بدهید. ترکیب زردچوبه، پودر گل رز، پودر دارچین، پودر کاری و پودر فلفل سیاه می تواند ترکیب بسیار مناسبی از ادویه ها برای تهیه سبزی نارگیل باشد. با استفاده از این ترکیب می توانید طعم و رنگ غذا را متنوع کنید و نتیجه ای خوش طعم و خوش رنگ بگیرید.

پختن کاکائو سبزیجات در فر

نارگیل سبزیجات را اغلب در تابه سرخ می‌کنند، اما می‌توانید آن را در فر نیز بپزید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

فر را از 15 دقیقه قبل روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به دمای دلخواه برسد.

شکل دلخواه را با کره چرب کنید تا کوکو نچسبد.

مخلوط کاکائو را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید تا سطح آن صاف شود.

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا کوکو پخته شود.

با این روش می توانید سبزی نارگیل را در فر بپزید و نتیجه خوشمزه و خوش پختی بگیرید. در هر صورت زمان پخت در فر بسته به نوع فر و شرایط خاص می تواند متفاوت باشد، بنابراین می توانید با آزمایش و انجام خودتان به زمان پخت مناسب نارگیل سبزی خود برسید.

سبزیجات نارگیل

نارگیل سبزی با روش ها و ترکیب های مختلف سبزیجات مختلف تهیه می شود. برخی از این نارگیل ها با استفاده از تره فرنگی و پیاز تهیه می شوند، در حالی که برخی دیگر بیشتر از ترکیب سبزیجات استفاده می کنند. تره فرنگی، ریحان، پیازچه، گشنیز، جعفری، شوید و ترخون از جمله مواد مهم مورد استفاده در سبزی نارگیل هستند. با ترکیب های مختلف سبزیجات می توانید طعم های متنوعی را به کوکو سبزی اضافه کنید و با ترکیب های دلخواه خود طعم و رنگ دلخواه را به آن بدهید.

تاپینگ نارگیل سبزیجات

اغلب کوکو سبزی با مخلفات و سالادهای مختلف سرو می شود. از جمله گوجه فرنگی، خیار شور، پیاز رولی، ماست، ماست و خیار، سبزیجات، ترشی کلم قرمز، مخلوط ترشی، ترشی بادمجان، سالاد فصل، سالاد شیراز، سیر ترشی، گوجه گیلاسی، خلال خیار، زیتون، زیتون، زیتون، سیاه و سفید و غیره . در کنار آن خدمت کنید به همین دلیل سبزی پلو یکی از بهترین انتخاب ها برای سرو در کنار کوکو سبزی است. این تنوع در ارائه غذا، تجربه ای دلپذیر و لذت بخش را برای وعده غذایی شما ایجاد می کند.

علت چسبندگی کاکائو گیاهی چیست؟

یکی از دلایل اصلی از هم پاشیدگی کوکو سبزی استفاده از تابه های نچسب است. بنابراین برای تهیه نارگیل گیاهی بهتر است از تابه های نچسب استفاده کنید. همچنین موارد زیر را در نظر داشته باشید:

مطمئن شوید که مخلوط کاکائو شل و مناسب است. اگر مخلوط خیلی غلیظ باشد، کاکائو خوب دم نمی‌کند و احتمال ریختن آن زیاد است.

از سبزیجات منجمد استفاده نکنید. قبل از استفاده مطمئن شوید که سبزی ها به خوبی زهکشی شده و یخ آن ها پاک نشده باشد.

زود برگرد کوکو صبر کنید تا یک طرف آن کاملا پخته شود و سپس به آرامی و با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر به طور یکنواخت بپزد.

از سبزیجاتی که آب زیادی دارند (مانند اسفناج) استفاده نکنید یا قبل از افزودن به سس آنها را خوب آبکش کنید.

روغن را به اندازه کافی گرم کنید و سپس مخلوط کاکائو را در تابه بریزید. به این ترتیب کوکو خوب سرخ می شود و به ماهیتابه نچسب نمی چسبد.

از بین بردن بوی گیاه کوکویوم

برای رفع بوی بد تخم مرغ کوکو سبزی می توانید از روش زیر استفاده کنید:

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید.

با چنگال یا قاشق تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید تا بشقاب شود.

سپس ظرف تخم مرغ را به سبزیجات نارگیل اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

با این روش بوی بد تخم مرغ کوکو سبزی به طور موثری کاهش می یابد.

بربری و گردو

در صورت تمایل می توانید مقداری توت سیاه و گردو به مخلوط کاکائو سبز خود اضافه کنید. برای هر 500 گرم کوکوی سبز، 2 قاشق غذاخوری زرشک و نصف فنجان گردوی آسیاب شده نیاز دارید. می توانید این مواد را قبل از پخت به مخلوط کاکائوی سبزیجات اضافه کنید و سپس آن را خوب هم بزنید تا یکدست شود. افزودن توت سیاه و گردو به کوکو سبزی می تواند طعم و تنوع غذا را افزایش دهد.

نکات کاکائویی سبزیجات بدون تخم مرغ

کاکائو سبزیجات بدون تخم مرغ یکی از بهترین گزینه ها برای گیاهخواران است. برای تهیه آن مراحل زیر را انجام دهید:

500 گرم سبزی نارگیل را خیلی ریز خرد کنید.

3 قاشق غذاخوری آرد گندم و 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به سبزیجات نارگیل اضافه کنید.

مقداری ادویه از جمله فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

روغن را در تابه داغ کنید و سپس رب کاکائو را در تابه سرخ کنید. می توانید از روش سرخ کردن در فر نیز استفاده کنید.

نقش اسفناج در نارگیل سبزی

به جای نارگیل گیاهی، می توانید نوع دیگری از نارگیل را فقط با استفاده از یک سبزی، به عنوان مثال اسفناج درست کنید. برای تهیه کاکائو اسفناج مواد زیر را به میزان لازم تهیه کنید:

  • یک عدد سیب زمینی آب پز و رنده شده
  • مقداری اسفناج تازه، خرد شده
  • تخم مرغ (به میزان لازم)
  • یک عدد پیاز، خرد شده
  • چند حبه سیر خرد شده
  • ادویه ها (مانند نمک و فلفل به میزان دلخواه)

برای تهیه اسفناج نارگیلی مراحل زیر را دنبال کنید:

در ظرف مناسبی همه مواد ذکر شده را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.

روغن را در تابه داغ کنید و مخلوط اسفناج را در تابه بریزید.

با حرکت دادن تابه، کوکو را به طرف دیگر برگردانید تا همه مواد یکدست بپزند.

وقتی سطح نارگیل طلایی شد و ته آن پخته شد، نارگیل را برگردانید و از طرف دیگر آن را بپزید تا از همه طرف خوب پخته شود.

اسفناج نارگیلی را صاف کرده و به شکل خمیر در بیاورید و اجازه دهید داخل آن کاملا بپزد.

دلیل تلخی کوکو سبزی چیست؟

یکی از دلایل اصلی تلخی کوکو سبزی، تناسب نادرست سبزیجات است. قسمت اصلی سبزیجات نارگیل تره، جعفری، شوید و گشنیز است. اگر در مقدار گشنیز زیاده روی کنید، طعم کاکائو تلخ می شود. بنابراین اگر با نسبت سبزی نارگیل آشنا نیستید، بهتر است از سبزی نارگیل آماده استفاده کنید تا از تلخی غذا جلوگیری کنید.

راز کاکائو سبزی خوشمزه سایت نی نی طرز تهیه کوکو سبزی با آرد طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی تبریز کوکو سبزی ساده 4 نفره کاکائو سبزی قاشقی کوکو سبزی طرز تهیه کوکو سبزی ترد

نکات جوش شیرین

استفاده از جوش شیرین برای ایجاد رنگ زیبا و پف کردن کاکائو گیاهی مرسوم است اما به دلیل مضر بودن این پودر توصیه می شود به مقدار بسیار کم استفاده شود.

ماست در کوکو سبزی

در برخی از مناطق کشور روشی برای تهیه کاکائو سبز وجود دارد که از مخلوط ماست تغلیظ شده و کمی آرد استفاده می کنند و پس از آن مخلوط کاکائو را سرخ می کنند. این روش کاکائو را بسیار ترد و خوشمزه می کند. برای تهیه نارگیل سبزی به این روش به 500 گرم سبزی نارگیل و 3 عدد تخم مرغ، حدود 200 گرم ماست غلیظ و کمی آرد سفید (برای اینکه خمیر نارگیل شل نشود) نیاز دارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا