آشپزی

راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم کاکائو سیب زمینی

راز طعم نارگیل سیب زمینی و نکاتی برای پخت نارگیل سیب زمینی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

تهیه نارگیل سیب زمینی آسان و خوشمزه در واقع یکی از روش هایی است که در کمترین زمان تهیه می شود و برای مواقعی که عجله دارید بسیار مناسب است. این غذا به راحتی آماده می شود و به مواد خاصی نیاز ندارد.

ابتدا سیب زمینی ها را آبکش کرده و پوست آن ها را تمیز کنید. سپس سیب زمینی ها را رنده کرده و در ظرفی بریزید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با نمک، فلفل و زردچوبه (در صورت تمایل) مزه دار کنید.

مخلوط تخم مرغ را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

مقداری روغن را در ماهیتابه یا ماهیتابه گرم کنید و خمیر سیب زمینی را در دیسک های صاف بچینید.

دو طرف واشرها را سرخ کنید تا طلایی و شفاف شوند. این معمولاً در هر راه حدود 3-4 دقیقه طول می کشد.

پس از سرخ شدن نارگیل ها، آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

حالا کیک های سیب زمینی را روی سرویس بگذارید و می توانید آن ها را با سبزیجات تازه، نان خرد شده یا با سس دلخواه سرو کنید.

توجه داشته باشید که می توانید سایر مواد افزودنی دلخواه مانند پیاز رنده شده، ادویه جات مورد علاقه، جعفری یا ترخون خشک را به این دستور پخت ساده کوکو سیب زمینی اضافه کنید. همچنین اگر کاکائو بیشتری می خواهید، می توانید تعداد سیب زمینی و تخم مرغ را افزایش دهید.

به یاد داشته باشید که سیب زمینی سرخ شده نارگیل بهتر است به سرعت مصرف شود تا حالت خوشمزه و خامه ای خود را حفظ کند. همچنین می توانید شیرینی ها را قبل از سرخ شدن در فریزر قرار دهید و در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.

عناصر

3 عدد سیب زمینی بزرگ
یک عدد تخم مرغ (سفیده و زرده را با هم مخلوط کنید)
آرد سفید نصف پیمانه
نصف قاشق چای خوری گشنیز یا نعناع خرد شده (اختیاری)
حبه سیر (ریز شده)
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کاکائو سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه کریستالی بریزید. تخم مرغ، آرد، سیر رنده شده، سبزی های معطر (مثلاً ترخون یا مرزه)، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید. با قاشق تمام مواد را خوب مخلوط کنید.

تابه ای آماده کنید و روغن و کره را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا روغن و کره داغ شده و کره آب شود. حالا مخلوط سیب زمینی را به صورت دایره های کوچک در تابه بریزید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و طرف دیگر آن را سرخ کنید. اگر مقدار روغن تعیین شده کافی نیست، می توانید کمی روغن و کره اضافه کنید. کره می تواند طعم و عطر خاصی به کاکائو بدهد.

وقتی نارگیل ها آماده شدند، می توانید سالاد گوجه فرنگی و خیار را برای شگفتی کامل مهماندار ترتیب دهید. اگر خیار ندارید مقداری گوجه فرنگی را بشویید و ریز خرد کنید. سپس آنها را با چند قطره لیموترش طعم دار کنید.

نکاتی برای پخت کوکو سیب زمینی

برای تهیه این غذا از دو طعم شیرین و خوش طعم استفاده می شود. برخی از مردم نسخه ای از کاکائو سیب زمینی را دوست دارند که با سیب زمینی آب پز و شهد اضافه شده است، در حالی که برخی دیگر از نسخه ای از کاکائو سیب زمینی تهیه شده با سیب زمینی خام و نمک لذت می برند.

کاکائویی که با سیب زمینی پخته می شود را می توان با افزودن موادی مانند هل، دارچین، گردو یا گوشت چرخ کرده یا حتی قارچ سرخ شده طعم آن را تغییر داد. این مواد اضافی می توانند شیرینی و طعم خاصی به کاکائو ببخشند.

در حالی که نارگیل تهیه شده با سیب زمینی خام و نمک طعم متفاوتی دارد و معمولا ساده تر است. این نوع کاکائو را می توان با سبزیجات خرد شده مانند ترخون، ریحان یا گشنیز نیز سرو کرد تا طعم آن متنوع تر شود.

استفاده از مواد اضافی و انواع سبزیجات در نارگیل سیب زمینی می تواند طعم بی نظیری به آن بدهد و در هنگام مصرف آن تجربه ای خوشایند ایجاد کند. هر یک از این انواع را می توان با توجه به ترجیحات شما و دسترسی به مواد اضافی انتخاب کرد.

راز طعم کاکائو سیب زمینی

در منطقه اصفهان به این غذا کوکو کندی می گویند و روی آن شهد می ریزند. برای تهیه و طبخ این غذا لازم به ذکر است که:

اگر قصد دارید نارگیل را با سیب زمینی خام بپزید، می توانید مرغ خرد شده پخته شده یا گیاهان معطر را اضافه کنید. اما توصیه می شود این مواد را به مخلوط کاکائو با سیب زمینی پخته اضافه نکنید.

گاهی اوقات کاکائو پس از برشته کردن ترک می‌خورد و در حین جابجایی می‌شکند. دلیل این امر کم بودن تخم مرغ است اما باید مراقب باشید که زیاد استفاده نکنید زیرا بافت کاکائو را از بین می برد و آن را اسفنجی و کف آلود می کند.

برخی افراد پیاز خام را به نارگیل سیب زمینی اضافه می کنند. توصیه می شود پیاز را در حین اضافه کردن آن آبکش کنید تا قوام کاکائو از بین نرود. همچنین در مصرف پیاز زیاده روی نکنید زیرا باعث تحریک کاکائو می شود.

ضخامت مناسب برای کاکائو بین 0.5 تا 2 سانتی متر است که البته می توانید به سلیقه خود ضخامت آن را تغییر دهید. ضخامت زیاد باعث پختن کاکائو می شود و رقیق بودن بیش از حد باعث خشک شدن و حتی سوختن آن می شود.

علاوه بر نعنا یا گشنیز که در دستور تهیه این غذا ذکر شده است، می توانید از پیازچه تازه یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک نیز استفاده کنید. این روش باعث می شود که طعم کاکائو به شکلی منحصر به فرد بیان شود.

اگر مایه کوکو به دلیل اضافه کردن تخم مرغ یا پیاز شل شده است، بهتر است کمی آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید تا قوام لازم را به دست آورد.

ادویه ای که هنگام پخت این غذا باید به آن توجه کنید، فقط زعفران در کوکو شیرین و زعفران و زردچوبه در کوکو نمکی است.

با رعایت این نکات و توصیه ها می توانید کوکوی خوش طعم و خوش رنگی تهیه کرده و لذت ببرید.





طرز تهیه کاکائو پف کرده از سیب زمینی، کاکائو از سیب زمینی جدید، طعم دهنده از کاکائو سیب زمینی، کاکائو از سیب زمینی، طرز تهیه کاکائو از سیب زمینی آب پز، کاکائو از سیب زمینی خانگی، طرز تهیه کاکائو از سیب زمینی با آرد، طرز تهیه کاکائو از سیب زمینی خام سیب زمینیها،

طرز تهیه کوکو پیتزای سیب زمینی

برای تهیه کوکو پیتزا سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و له کنید. سپس بقیه مواد را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کاکائو را آماده کنید. پنیر پیتزا، فلفل خرد شده، قارچ، ذرت پخته شده و مقداری هویج پخته خرد شده را به پوسته پیتزا اضافه کنید.

سپس کف سینی فر را چرب کرده و مخلوط کاکائو را داخل آن بریزید و صاف کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و 30 دقیقه صبر کنید تا مغز پخته شود. اگر می خواهید پیتزای نارگیلی سیب زمینی را در تابه بپزید، مواد را در تابه ای با روغن داغ بریزید و پس از سرخ شدن از یک طرف نارگیل را برگردانید.

سپس حرارت را کم کنید و کاکائو را به مدت 20-30 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم بجوشانید تا کاملا بپزد. در نهایت سرو کنید. برای خرید پنیر پیتزا، قارچ و ذرت کنسرو شده می توانید از فروشگاه های زنجیره ای معتبر مانند فروشگاه های افق یا کوروش استفاده کنید.

نت های طلایی سیب کاکائو Zemanii

برای پف کردن نارگیل و داشتن نارگیل ترد و پفی، ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

برای حجم دادن بیشتر به کاکائو می توانید ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به مواد کاکائو اضافه کنید. بیکینگ پودر را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای افق و کروش به صورت تلفنی، آنلاین یا حضوری خریداری کنید.

افزودن سیر یا پودر سیر اختیاری است و می توانید از این ماده صرف نظر کنید. برای خرید پودر سیر می توانید از فروشگاه های زنجیره ای افق و کروش به صورت تلفنی، اینترنتی یا حضوری استفاده کنید.

برای افزایش طعم کاکائو سیب زمینی می توانید مقداری جعفری، پودر ریحان، نعناع خشک، آویشن خشک یا پیازچه تازه و ساتوروری خرد شده را به مخلوط کاکائو اضافه کنید. برای تهیه این مواد می توانید به صورت تلفنی، حضوری یا آنلاین به فروشگاه های زنجیره ای افق و کروش مراجعه کنید.

استفاده از زعفران راز رنگ زیبای کاکائو سیب زمینی است. برای زیبا شدن رنگ کوکویی سیب زمینی می توانید مقداری زعفران خشک به مواد اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا