آشپزی

راز خوشمزگی کوکو ماکارونی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوکو ماکارونی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز رب کاکائو خوشمزه

راز طعم خمیر نارگیل و هنر درست کردن خمیر نارگیل خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

یکی از غذاهای محبوب و لذیذ ایرانی که از نظر مواد و ظاهر شبیه پیتزای مخلوط است ماکارونی کوکوی نام دارد. این نارگیل خوشمزه از موادی مانند پاستا، قارچ، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و پنیر پیتزا درست می شود.

دستور غذای پیش روی ما فقط کاکائو نیست و فقط رب نیست. بلکه ترکیبی از این دو است که به آن ماکارون کاکائویی می گویند. نکته جالب در مورد این غذا این است که می توانید آن را با ماکارونی باقی مانده از وعده های غذایی قبلی فقط با اضافه کردن تخم مرغ به آن درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ماکارون نارگیلی

شکل نیمه بسته بندی شده پاستا

پیاز (بزرگ) یک عدد

سه سوسیس

قارچ 250 گرم

چهار عدد تخم مرغ

فلفل یک عدد (کوچک).

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خمیر نارگیل

برای شروع پختن یک پاستا نارگیل بدون فر، ابتدا پاستا را بجوشانید و آبکش کنید، مانند یک ماکارونی ساده. این را با جوشاندن آب نمک در قابلمه درست کنید، پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید. سپس پاستا را آبکش کرده، با آب سرد شسته و اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

برای مرحله دوم تمام مواد کاکائویی باقی مانده را آماده کنید. با سرخ کردن پیاز ریز خرد شده یا رنده شده در تابه با روغن داغ شروع کنید.

سپس سوسیس خرد شده را در همان روغنی که پیاز را در آن سرخ کرده اید تفت دهید. سپس فلفل سیاه خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

مرحله بعدی اضافه کردن قارچ های ورقه شده است. قارچ ها را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید آبکش شود و تفت دهید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و دوباره همه مواد را تفت دهید. پس از سرخ شدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط کاکائو به صورت خمیر آبکش شده خنک شود.

در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط رب و کاکائو خنک شده را با تخم مرغ زده شده در ظرفی مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس مواد کاکائو را داخل تابه بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و بگذارید خوب سرخ شود.

پس از سرخ شدن یک طرف نارگیل، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. کوکو خمیر شما در حدود 20 تا 25 دقیقه آماده است. در ظرف مناسبی بریزید و با خیارشور و ماست سرو کنید.

راز رب کاکائو خوشمزه

همچنین می توانید ماکارونی کوکو را در فر تهیه کنید. برای این کار کوکو را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

اگر ماکارونی نارگیلی خود را بدون پنیر پیتزا ترجیح می دهید، می توانید آن را از دستور خارج کنید.

اگر دوست دارید، می توانید از مرغ پخته و رنده شده یا گوشت چرخ کرده سرخ شده به جای سوسیس استفاده کنید تا نسخه سالم تری از ماکارونی نارگیل گوشت چرخ کرده درست کنید.

آویشن یکی از بهترین چاشنی ها برای پاستا است، چه در سالاد ماکارونی باشد و چه در ماکارونی نارگیلی که تازه یاد گرفتیم.

می توانید این کاکائو خوشمزه را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

طرز پخت خمیر نارگیل در فر

همچنین می توانید ماکارون را با کاکائو در فر تهیه کنید. همانطور که در بالا گفته شد برای پخت کاکائو در فر باید فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس کوکو را در آن قرار دهید. اگر از فر استفاده می کنید، می توانید کاکائو را به طور کامل در قالب بریزید یا آن را در قالب های مافین بریزید تا ماکارون های کاکائویی جداگانه بپزید. این طرز تهیه کوکو مخصوصا برای مهمانی ها بسیار مناسب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا