آشپزی

راز خوشمزگی کیم بستنی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیم بستنی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز بستنی خوشمزه کیم

راز بستنی کیم خوشمزه و نکاتی برای تهیه بستنی کیم خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

بستنی خانگی کیم یک دسر خوشمزه و سالم است که به راحتی در خانه درست می شود. این بستنی بدون نیاز به مواد نگهدارنده و افزودنی های صنعتی از مواد اولیه معمولی و طبق دستور العملی ساده و مقرون به صرفه تولید می شود. این دستور تهیه شش بستنی بستنی را درست می کند که برای غذا دادن به بچه ها، به عنوان میان وعده یا برای پذیرایی از مهمانان عالی است. به علاوه در تهیه این بستنی از روباه استفاده نشده است که به سلامت آن کمک می کند.

عناصر

شیر 2 لیوان

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

6 قاشق غذاخوری شکر

خامه صبحانه 200 گرم

یک قاشق غذاخوری وانیل

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

زعفران به اندازه کافی پخته شده باشد

طرز تهیه کیم

در روش خانگی تهیه بستنی کیم ابتدا شیر را به همراه نشاسته ذرت و شکر در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سپس با همزن دستی مواد را مدام هم میزنیم تا مایع به غلظت دلخواه برسد. وقتی مخلوط به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

در مرحله بعد خامه صبحانه را در ظرفی جداگانه بریزید و مقداری خامه ترش داغ به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه و خامه ترش با هم ترکیب شوند سپس باقی مانده خامه ترش را به ظرف اضافه کنید.

بعد از اینکه مخلوط کاملا یکدست شد آن را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یکی زعفران و به دیگری پودر کاکائو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

سپس با نگه داشتن یک قسمت بدون افزودنی، مخلوط بستنی را در قالب های بستنی ریخته، چوب بستنی را داخل آن گذاشته و در یخچال نگهداری می کنیم.

بعد از 12 ساعت بستنی کیم سفت شده و آماده است. در آخر می توانیم بستنی ها را با شکلات آب شده تزیین کرده و سرو کنیم.

راز بستنی خوشمزه کیم

هنگام تهیه مخلوط بستنی گازدار، می توان برای تهیه بستنی با طعم نسکافه یا کیم، کاکائو یا پودر نسکافه را به مخلوط اضافه کرد.

هنگامی که بستنی با شکلات پوشانده شد، می توانید قبل از اینکه شکلات خشک شود، شکلات های رنگی، ترافل یا مغزها را به آن اضافه کنید تا طعم و ظاهری جذاب تر داشته باشد.

اگر ترجیح می‌دهید، می‌توانید هنگام تهیه روکش شکلاتی از اضافه کردن کره صرفنظر کنید، که انتخاب سالم‌تری برای روکش بستنی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا