راز خوشمزگی کیک خرمالو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک خرمالو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز کیک خرمالوی خوشمزه
راز یک کیک خرمالوی خوشمزه و نکاتی برای تهیه یک کیک خرمالوی خوشمزه و خانگی در این است سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کیک خرما، مانند پای کدو تنبل، یکی از متنوع ترین شام هایی است که می توانید در پاییز امتحان کنید. خرمالو، این میوه شیرین پاییزی، طعم و مزه خاصی دارد و خاصیت گرمی دارد و کیک خرمالو یکی از راه های خوب برای استفاده از خواص خرمالو است. در این مقاله طرز تهیه کیک خرمالو را بررسی می کنیم و طرز تهیه آن را در فر و بدون فر یاد می گیریم.
عناصر
پوره خرمالو 1 و 1.2 فنجان
خرمای خرد شده 1 پیمانه
شکر سفید 1 پیمانه (200 گرم)
شکر قهوه ای 1 پیمانه (200 گرم)
3 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
3 فنجان آرد همه منظوره
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
کره مایع 1 لیوان
مواد لازم برای رویه پنیر
پنیر خامه ای 120 گرم
کره 3 قاشق غذاخوری
پودر قند 2 لیوان
دارچین 1.2 قاشق چایخوری
1.2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
نحوه تهیه آن
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، پوره خرمالو رسیده (می توانید خرمالوها را پوست بگیرید و سپس با چنگال له کنید)، تخم مرغ، شکر سفید و قهوه ای، روغن و وانیل را مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در ظرفی دیگر آرد را الک کرده و با بکینگ پودر، نمک و دارچین مخلوط کنید. سپس این مواد خشک را به مواد کاسه قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. پس از مخلوط شدن همه مواد با هم، ۱ پیمانه خرمالو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و این بار آرام آرام مخلوط کنید تا خرمالوها له نشوند.
مایه کیک را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید. در پایان این مرحله یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید. اگر کیک شما خوب پخته شد خلال دندان تمیز بیرون می آید و به کیک نمی چسبد. در غیر این صورت به کیک زمان بدهید تا دوباره بپزد.
در حالی که کیک در فر است، رویه پنیر را آماده کنید. برای این کار کره به دمای محیط رسیده و پنیر خامه ای را در ظرف بزرگی ریخته و با همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا یکدست شود.
پودر قند، دارچین و وانیل را کم کم به مواد اضافه کنید و بین هر اضافه مواد را هم بزنید تا رویه یکدست و کرمی شود.
بعد از اینکه کیک از فر خارج شد و خنک شد روی آن را با پنیر پوشانده و بعد از تزئین با پودر دارچین و تکه های خرما سرو کنید.
نکته: اگر دوست دارید، می توانید میخک، زنجبیل آسیاب شده و/یا جوز هندی را به این کیک اضافه کنید تا طعم متفاوتی به آن بدهید. این کیک را به غیر از خرما می توانید با سیب و آناناس هم درست کنید.
پخت کیک خرمالو بدون فر
همانطور که گفته شد، کیک خرمالو یکی از آن دسرهای خوشمزه پاییزی است که کمتر کسی دوستش ندارد. اما اگر در منزل فر ندارید نگران نباشید زیرا می توانید این کیک خوشمزه را روی گاز و بدون نیاز به فر تهیه کنید.
برای تهیه کیک خرمالوی بدون فر، پس از تهیه مایه کیک طبق دستور بالا، کف قالب را خوب چرب کنید. برای پخش بهتر حرارت و جلوگیری از فرورفتن کیک، شعله پخش کن را روی گاز خود قرار دهید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و بگذارید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد.
نکته: بهتر است دور در قابلمه آبکش گذاشته یا با دستمال مخصوص آشپزخانه بپیچید. این کار باعث ایجاد بخار بیشتر در تابه و پخت بهتر کیک شما می شود.
برای جلوگیری از خرمایی شدن کیک چه کنیم؟
خمیر کیک معمولاً به دلیل نسبت نادرست مواد خشک به مرطوب در ترکیب مواد اولیه کیک ایجاد می شود. برای جلوگیری از این اتفاق، به یاد داشته باشید هنگام تهیه هر نوع کیک از ترکیب صحیح پیروی کنید و از یک پیمانه استاندارد استفاده کنید.
همچنین گاهی اوقات کیک حالت خمیری پیدا می کند زیرا زمان پخت کیک به درستی رعایت نمی شود یا دمای فر مناسب نیست. پس باید به این موضوع توجه کنید.
نحوه نگهداری کیک خرمالو
بر کسی پوشیده نیست که بهترین زمان برای خوردن هر نوع کیک، بلافاصله و همزمان با پخت است. اما برای نگهداری بقیه کیک خرمالو می توانید آن را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز و در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.