راز خوشمزگی کیک سیب زمینی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک سیب زمینی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک کیک سیب زمینی خوشمزه
راز طعم کیک سیب زمینی و هنر کیک سیب زمینی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کیک سیب زمینی که به آن کیک سیب زمینی نیز می گویند یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر دنیا از جمله ایران تهیه می شود. این غذا از مواد ساده و مقرون به صرفه تهیه می شود و می توان آن را به عنوان پیش غذا، غذا یا غذای اصلی سرو کرد.
مواد اصلی کیک سیب زمینی
سیب زمینیها
یک تخم مرغ
پیاز
آرد یا آرد سوخاری
ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و …)
می توانید مواد دیگری مانند گوشت چرخ کرده، قارچ، پنیر، سبزیجات و … را به کیک سیب زمینی اضافه کنید. به سلیقه شما
طرز تهیه کیک سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
پیاز را رنده یا ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها را با ادویه ها مخلوط کنید.
سیب زمینی رنده شده، پیاز، آرد یا آرد سوخاری و مخلوط تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید.
روغن را در تابه داغ کرده و مایه کیک سیب زمینی را به آن اضافه کنید.
کیک سیب زمینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود.
راز یک کیک سیب زمینی خوشمزه
برای اینکه کیک سیب زمینی خود را خوشمزه تر کنید می توانید از سیب زمینی های تازه و با کیفیت استفاده کنید.
اگر میخواهید کیک سیبزمینیتان چسبناکتر باشد، میتوانید از ۱ قاشق غذاخوری بیشتر آرد یا آرد سوخاری استفاده کنید.
برای تهیه کیک سیب زمینی می توانید از انواع پنیرها استفاده کنید.
برای سرو کیک سیب زمینی می توانید از سس گوجه فرنگی، سس مایونز، ماست یا هر سس دیگری به سلیقه خود استفاده کنید.