آشپزی

راز خوشمزگی کیک هلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک هلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کیک هلو خوشمزه

راز یک کیک هلویی خوشمزه و نکاتی برای تهیه کیک هلویی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک هلو یک دسر میوه ای محبوب تابستانی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این کیک نه تنها طعم خوبی دارد بلکه سرشار از مواد مغذی است و می توان از آن به عنوان یک میان وعده مغذی برای کودکان استفاده کرد.

عناصر

1/5 فنجان آرد سفید

شکر 1 لیوان

پوره هلو 1/3 پیمانه

2 عدد تخم مرغ

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

1/2 قاشق چایخوری وانیل

100 گرم کره

نحوه تهیه آن

مرحله اول درست کردن پوره هلو: ابتدا هلوها را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. سپس با استفاده از مخلوط کن یا هر وسیله دیگری که دارید هلوها را پوره کنید.

برای تهیه کیک، تخم مرغ، کره، شکر و وانیل را به مدت ۷ دقیقه با هم مخلوط کنید تا کرمی و کشدار شود.

سپس پوره هلو را به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد کیک اضافه کنید سپس با لیسک به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.

بعد از اتمام زمان پخت، با خلال دندان تست کنید که کیک پخته شده است یا نه. اگر خمیر به تکه نچسبید، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و با خلال هلو تزئین کرده و سرو کنید.

راز کیک هلو خوشمزه

برای اینکه رنگی جذاب به کیک بدهید می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران پخته شده را به مواد کیک اضافه کنید.

همچنین این کیک را می توان با خامه قنادی سرو کرد.

برای اینکه کیک لطیف و یکنواختی داشته باشد، توصیه می شود از آرد کیک سفید استفاده کنید و آرد را سه بار الک کنید.

استفاده از هلوهای رسیده و شیرین طعم و عطر بهتری به کیک می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا