آشپزی

راز خوشمزگی گاناش + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی گاناش را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز گاناش خوشمزه

راز گاناش خوشمزه و نکاتی برای درست کردن گاناش و آشنایی با انواع گاناش خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

Ganache از نظر فرهنگی به ترکیبی منحصر به فرد از شکلات و خامه در زبان فرانسوی اشاره دارد. منشأ این ترکیب از نقطه نظر تاریخی دقیقاً مشخص نیست; برخی از محققان بر این باورند که در ابتدا به عنوان عبارت اصلی در سوئیس برای تهیه ترافل استفاده می شد، در حالی که برخی دیگر منشا آن را به فرانسه نسبت می دهند. در برخی منابع به این ترکیب «گاناش یا گاناش» گفته می شود، اما لازم به ذکر است که حرف «چ» در زبان فرانسه به صورت «چین» تلفظ می شود. بنابراین کلمه صحیح آن «گاناش» است. از این ترکیب برای روکش شکلاتی کیک یا به عنوان سس بستنی هم استفاده می شود و طعم خوبی به غذا می دهد که از ترکیب شکلات و خامه حاصل می شود. اما برخی از علاقه مندان در تهیه گاناش از افزودنی های دیگری استفاده می کنند اما شکلات و خامه جزء اصلی آن محسوب می شوند.

طرز پخت گاناش در مایکروویو

ابتدا شکلات ها را به قطعات کوچک خرد کنید تا فرآیند ذوب آن ها به راحتی انجام شود. سپس این تکه ها را در ظرف شیشه ای بریزید و خامه را به آرامی روی آن ها بریزید. بعد از این مرحله ظرف را حدود یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا شکلات ذوب شود.

پس از خارج کردن ظرف از مایکروفر، با احتیاط شروع به مخلوط کردن محتویات کنید. سپس کاسه را دوباره به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید و پس از بیرون آمدن، مجدداً محتویات ظرف را هم بزنید. این کار را تکرار کنید تا شکلات و خامه کاملا با هم ترکیب شوند و گاناش یکدستی داشته باشید. این روش به شما کمک می کند تا از جاخالی دادن مداوم مواد در مایکروویو جلوگیری کنید و از احتمال سوختن آن جلوگیری کنید.

طرز تهیه گاناش شکلاتی

شکلات را ریز خرد کنید یا از رنده استفاده کنید. در این مرحله بهتر است از شکلات مرغوب استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

خامه صبحانه را ابتدا در شیر در حال جوش ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم. وقتی حباب های کوچکی در کناره ها ایجاد شد و صاف شد، از روی حرارت بردارید و شکلات را به خامه اضافه کنید. وقتی شکلات در خامه گرم ذوب شد، گاناش آماده است.

اگر مقدار خامه و شکلات برابر باشد گاناش تقریبا مایع می شود و می توانید آن را روی کیک بریزید. اگر نسبت شکلات به خامه دو برابر شود گاناش غلیظ تر می شود که برای پوشاندن روی کیک و تزیین با قیف مناسب است. اگر مقدار شکلات نصف خامه باشد می توانید از گاناش به عنوان سس کیک استفاده کنید.

اگر می خواهید گاناش را روی کیک بریزید تا واقعاً به نظر برسد که روی سطح کیک جاری شده است، بهتر است حدود 10 دقیقه بعد از اینکه گاناش را درست کردید، در حالی که هنوز نازک و کمی است، آن را روی کیک بریزید. گرم به این ترتیب گاناش به ته کیک می چکد. اما در این صورت ضخامت گاناش کاهش می یابد.

اگر قصد دارید از گاناش برای پوشش و تزیین کیک استفاده کنید، باید یک گاناش غلیظ تهیه کنید. سپس حدود 6 تا 7 دقیقه با همزن با دور تند هم بزنید و سپس روی کیک را با آن بپوشانید.

طرز تهیه گاناش گل

خامه صبحانه: 1 عدد

شکلات: 300 گرم

کره: 1 قاشق غذاخوری

رنگ خوراکی مورد علاقه

ابتدا خامه را در ظرفی بریزید و حرارت دهید تا گرم شود. توجه به این نکته را فراموش نکنید که خامه نباید بجوشد، بلکه فقط باید به مرحله گرم شدن برسد. سپس تکه های شکلات را به خامه اضافه کرده و در حرارت خامه ذوب کرده و در خامه حل کنید. در آخر روغن و رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و به این ترتیب گاناشی با طیف رنگی جذاب و متنوع به دست خواهید آورد.

آشنایی با شکلات مناسب برای تهیه گاناش

شکلات مناسب برای تهیه گاناش شامل شکلات با کیفیت است. هرچه شکلات کیفیت بهتری داشته باشد، کیفیت نهایی گاناش بهتر است. انتخاب شکلات مناسب چند جنبه مهم دارد، به خصوص انتخاب شکلات خالص که فقط از مواد اولیه شکلات، کره کاکائو، وانیل و شکر تشکیل شده است. به عنوان مثال، شکلات حاوی چربی های گیاهی مناسب برای تهیه گاناش نخواهد بود.

در انتخاب شکلات مناسب برای گاناش نکته دیگری که باید در نظر گرفت میزان شیرینی شکلات است که باید زیر 58 درصد باشد. درصد درج شده روی بسته بندی شکلات به میزان کاکائو موجود در آن و مابقی میزان شیرینی آن است. علاوه بر این، کره کاکائو می تواند به بهبود فرآیند آب شدن شکلات در دهان نیز کمک کند و نقش مهمی در ساخت گاناش مورد نظر دارد.

طرز تهیه وافل، طرز تهیه کرمفیل نشاسته ذرت، طرز تهیه وافل طرح دار، طرز تهیه خوشمزه ترین کیک گردویی، طرز تهیه کیک بستنی ترکی، طرز تهیه ژله نشاسته ذرت، طرز تهیه نشاسته ذرت و ژلاتین خوشمزه، طرز تهیه گل ختمی گلوکز

طرز تهیه گاناش سفید

شکلات سفید داغ

100 گرم خامه برای صبحانه

یک قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته

ابتدا شکلات های خرد شده را در ظرفی بریزید. بعد از آن خامه ها را در ظرف دیگری ریخته و ظرف را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم. صبر کنید تا خامه بجوشد. وقتی دیدید خامه به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید. سپس خامه ها را با احتیاط داخل ظرفی که شکلات ها قرار داده شده بریزید و منتظر بمانید تا شکلات ها تحت تاثیر حرارت خامه آب شوند. بعد از 4 تا 5 دقیقه مواد را به آرامی با قاشق هم بزنید تا مخلوطی یکدست و براق به دست آید.

راز گاناش خوشمزه

مهمتر از همه همانطور که گفته شد حتما از شکلات با کیفیت و مناسب استفاده کنید.

هنگام برش شکلات، سعی کنید آنها را به قطعات کوچکتر برش دهید.

بعد از افزودن خامه به شکلات ها، حتما اجازه دهید خامه از حرارت ملایم خامه به آرامی ذوب شود.

هرگز اجازه ندهید خامه بجوشد. وقتی خامه به نقطه جوش رسید سریع آن را از روی حرارت بردارید.

در روش گاناش می توانید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید. به یاد داشته باشید که وانیل زیاد می تواند گاناش را تلخ یا تند کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا