آشپزی

راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک گراتن سیب زمینی خوشمزه

راز یک گراتن سیب زمینی خوشمزه و نکاتی برای تهیه یک گراتن سیب زمینی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گراتن به شکل های مختلفی تهیه می شود که یکی از محبوب ترین انواع آن گراتن مرغ و سیب زمینی است که طعم فوق العاده ای دارد. این نوع گراتن که با کمک سیب زمینی تهیه می شود به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی شناخته می شود و طرفداران زیادی دارد.

عناصر

سینه مرغ 1 عدد

3 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده

200 گرم قارچ

1 پیاز (ورقه شده)

3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه (خرد شده)

3 عدد سیب زمینی متوسط

½ فنجان پنیر پیتزا رنده شده

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه بلغور مرغ و سیب زمینی

نحوه تهیه آن

برای تهیه این گراتن ابتدا سینه های مرغ را با ادویه ها و پیاز دلخواه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

سپس آب جوش را به مرغ اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد. پس از پخت مرغ را خنک کرده و ریش ریش کنید.

در تابه ای روغن بریزید و یک پیاز متوسط ​​را تفت دهید. مرغ و ادویه ها را اضافه کنید. فلفل خرد شده، ذرت و قارچ پخته شده را به این مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.

سس بشامل را به مخلوط مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را خلال کنید و در آب جوش بریزید و سپس آبکشی کنید و با آب سرد بشویید تا سرد شود.

آنها را با روغن، نمک و زردچوبه در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. یک لایه سیب زمینی را در ظرف مناسبی بچینید سپس مرغ و پنیر پیتزای آماده شده را روی آنها بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود.

پنیر پیتزا را روی لایه آخر بریزید. گراتن را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلایی و آب شود.

راز یک گراتن سیب زمینی خوشمزه

برای سرو می توان از فرم های تکی استفاده کرد تا هر غذا جداگانه سرو شود.

همچنین برای تنوع طعم بیشتر می توانید هنگام تهیه این گراتن از بیکن یا سوسیس استفاده کنید.

برای افزایش حجم غذا با مواد کمتر، می‌توانید هنگام تهیه گراتن مرغ و سیب‌زمینی از لایه‌های نان تست استفاده کنید که به شما این امکان را می‌دهد که تعداد بیشتری را با همان مقدار مواد سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا