آشپزی

راز خوشمزگی گوشت مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی گوشت مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز گوشت مرغ خوشمزه

راز گوشت مرغ خوشمزه و نکاتی برای پخت مرغ یک مهمانی خوشمزه در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

غذای مرغ یکی از محبوب ترین و در عین حال سریع ترین غذاهاست. مرغ را می توان با برنج یا نان ترکیب کرد. برای تهیه مرغ می توان آن را به راحتی پخت و یا سرخ کرد. در روش پخت مرغ معمولا از پیاز و ادویه استفاده می شود تا طعم خاصی بدهد و در روش مرغ سرخ کردنی کافی است تابه را با روغن و ادویه تهیه کنید! در واقع، حتی در غذاهای ساده نیز می توان بهبودهایی ایجاد کرد. در این مطلب چند اشتباه رایج در پخت مرغ را گردآوری کرده ایم که با دانستن این نکات می توانید کیفیت و طعم غذای مرغ خود را بهبود ببخشید. با ما بمان.

آشنایی با قسمت های مختلف مرغ

در گذشته اکثر مردم مجبور بودند مرغ کامل بخرند و گاهی اوقات قطعات را دور می انداختند یا از آنها استفاده نمی کردند. اما امروزه جدای از یک مرغ کامل، می توان قطعات مرغ مطلوبی را از مغازه ها خریداری کرد. فراموش نکنید که با کمک گردن، بال، قلب و جگر مرغ می توانید غذاهای خوشمزه و متنوعی تهیه کنید.

آشنایی با ادویه ها هنگام پخت مرغ

برخلاف گوشت قرمز که نمک زیاد باعث دیر پختن آن می شود، برای پخت مرغ باید از نمک و ادویه های مختلف مانند فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه یا زعفران استفاده کنید. اگر مرغ را داخل یا به صورت مرغ شکم پر می پزید، باید ادویه ها را به داخل بدن مرغ هم اضافه کنید.

مرغ را در آب و نمک خیس کنید

طبق تجربه آشپزخانه ها یکی از اصولی که همیشه رعایت می شود این است که مرغ را قبل از پخت آبکش کرده و نمک بزنید. این عمل باعث می شود مرغ یکنواخت تر و خوشمزه تر بپزد و تمام قسمت های مرغ طعم یکنواخت و عالی داشته باشد.

مرغ را وارونه کباب نکنید

ممکن است شما را بخنداند، اما واقعا مهم است که مرغ را چگونه و به چه روشی بپزید! هنگام پختن مرغ در فر، مطمئن شوید که سینه مرغ رو به پایین باشد. به یاد داشته باشید که سینه مرغ بزرگترین و خوشمزه ترین قسمت آن است. این عمل باعث می شود سینه مرغ حداقل رطوبت خود را از دست ندهد و در نتیجه خشک نشود.

روش سرخ کردن پوست مرغ

اگر می خواهید مرغ لذیذ و شیرینی داشته باشید بهتر است اجازه دهید پوست مرغ کبابی شده و بعد از پخت رنده شود. البته ممکن است در بعضی غذاها نتوانیم مرغ را با پوست بپزیم، اما خوب است مرغ را با پوست بپزیم و با روغن سرخ کنیم تا به پوست خوش طعم شود. در نهایت می توانیم پوست را جدا کرده و دور بریزیم.

صبر در آشپزی

اگر دوست دارید بوی مطبوع غذاهای لذیذ شما را احاطه کند و علاقه مندید در کمترین زمان ممکن یک خوراکی دلچسب تهیه کنید، باید بدانید که بهتر است مرغ را بعد از آماده شدن برای سرو بپزید. به مدت 15 دقیقه و سپس آن را برش دهید. این عمل باعث می شود مرغ شما آبدارتر و مهمتر از همه پخته تر شود.

آشپزی به سبک ایتالیایی

اگر علاقه مند به آشنایی با طعم جدید هستید، می توانید مرغ ایتالیایی بپزید. برای این کار تکه های مرغ را در مخلوطی از 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 2 قاشق چایخوری سرکه، 1 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری پونه کوهی و 1/4 فنجان روغن زیتون بریزید تا خوب مزه دار شود، سپس آنها را بپزید. این روش می تواند تجربه طعم جالب و متفاوتی از مرغ را به شما بدهد.

راز مرغ خوشمزه

برای طبخ یک مرغ خوشمزه و بی نظیر ابتدا مرغ را در آب و نمک خیس کرده و نرم می کنند. این روش تمام قسمت های مرغ را مرطوب و ترد می کند و طعم بهتری پیدا می کند. برای این کار ۵ قاشق غذاخوری نمک را به ۱ لیتر آب اضافه کنید و حرارت دهید تا بجوشد. بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کنید و وقتی آب نمک خنک شد سیر رنده شده و فلفل سیاه را به آب اضافه کنید. سپس تکه های مرغ را برای چند ساعت در این محلول خیس کرده و پس از آبکش روی گاز یا در فر می پزند.

چگونه مرغ را مزه دار کنیم

اگر می خواهید مرغی با طعم جدید ایجاد کنید، می توانید آن را به روشی مشابه مرغ از قبل برشته شده با استفاده از روغن زیتون و سبزیجات مختلف مزه دار کنید. پس از پخت، طعم غذای خود را تغییر خواهید داد. یکی از راه های رایج برای افزایش طعم مرغ، ترکیب 1 فنجان روغن زیتون، 1/2 فنجان آبلیمو، 1 قاشق چایخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری خردل است که طعم خاصی به مرغ می دهد. همچنین می توانید از 1/2 فنجان ماست تغلیظ شده، آب لیمو، 1 حبه سیر خرد شده، روغن زیتون، ادویه جات ترشی جات و گیاهان معطر مانند پونه کوهی و پودر گشنیز برای ایجاد طعم دلچسب دیگری استفاده کنید.

راز طعم مرغ مجلسی راز طعم مرغ مجلسی طرز تهیه مرغ مجلسی طرز پخت مرغ مجلسی با چه ادویه هایی روی مرغ بچینیم رستوران مرغ ربیع طرز تهیه مرغ مجلسی سوخاری ساده , طرز تهیه مرغ مجلسی.

پختن مرغ با پوست یا بدون پوست؟

برای به حداکثر رساندن طعم، یکی از مهم ترین نکات این است که مرغ را با پوست بپزید. زیرا روغن موجود در پوست مرغ به بهبود طعم آن کمک می کند و از خشک شدن مرغ جلوگیری می کند. هنگام سرو می توانید پوست مرغ را جدا کنید.

طرز پخت مرغ با شیر در فر

ابتدا مرغ را خوب بشویید و با چاشنی مورد علاقه خود مزه دار کنید. برای ایجاد یک مرغ واقعی به 120 گرم کره و 1/4 فنجان روغن زیتون نیاز دارید که باید در دو مرحله از آن استفاده کنید. ابتدا مقدار بیشتری کره و روغن زیتون را در تابه گرم کنید و اطراف مرغ را سرخ کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و مرغ سرخ شده را داخل آن قرار دهید. مقدار باقیمانده کره و روغن زیتون را گرم کنید و روی مرغ بریزید. سپس 2 فنجان شیر، 1 چوب دارچین، پوست رنده شده 2 عدد لیمو و 10 حبه سیر را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را به عنوان سس به مرغ اضافه کنید. مرغ را به مدت 1.5 ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید. پس از این مدت مرغ را با دقت بررسی کنید و در صورت پخته شدن کامل آماده سرو است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا