راههای فرار از آلرژی بهاره

مرضیه اخباری تصریح کرد: مصرف غذاهای سبک ایرانی که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند مانند آش جو، آش جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش ها و سمنو می تواند به رفع این مشکل کمک کند.
به گزارش سرگرمی روز، وی افزود: مصرف شربت هایی مانند سکانجبین، شربت لیمو و آلبالو، افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها، کاهش مصرف غذاهای تند و سرخ کردنی و مواد محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه و کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله از دیگر خطوط طب ایرانی در فصل بهار است.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله، کاهش مصرف غذاهای دیر هضم مانند فست فود و کلیه شیرینی های مصنوعی و همچنین مصرف گیاهان و سبزیجات مفید بهاری مانند کنگر ریواس، اسفناج و خرفه از نظر طب ایرانی توصیه می شود.
اخباری تاکید می کند: ورزش سبک روزانه، کاهش فعالیت های بدنی شدید در طول روز، همراه با خواب معتدل و پرهیز از خواب زیاد و کم خوابی از جمله اقداماتی است که در طب ایرانی برای پیشگیری از بیماری ها توصیه شده است.