سبک زندگی

روشی برای ذخیره گوشت تا ۱۵ سال

خرید فالوور از سایت اینبو

“الکساندر پلومارد” از نسل ششم خانواده کشاورزان، پرورش دهندگان و قصابان روستای پلومارد فرانسه است که از سال 1846 وارد تجارت گوشت شده اند و از دهه 1990، گوشت تولیدی این خانواده از جایگاه بالایی برخوردار بوده است. شهرت به لطف اختراع روش خاصی برای تولید که توسط پدربزرگ و پدر این خانواده دهقانی استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، در روش ابداعی این خانواده، گوشت در محیط سرد منفی 43 درجه سانتیگراد در آزمایشگاه پیشرفته مزرعه سنت مایکل قرار می گیرد و همزمان با هوای سرد با سرعت 120 کیلومتر در هر روز منجمد می شود. ساعت، در حالت به اصطلاح “خواب زمستانی” قرار می گیرد. این روش فرآوری گوشت اجازه می دهد تا کیفیت آن حداقل به مدت 15 سال بدون افت حفظ شود. همچنین هر چه محیط فرآوری گوشت سردتر باشد و سرعت انجماد بیشتر باشد، کیفیت گوشت بیشتر می شود.

قیمت گوشت های 15 ساله این پرورش دهنده بسیار بالاست، مثلاً یک کیلوگرم استیک دنده او 3200 دلار است.

این گوشت در بین رستوران داران فرانسوی طرفداران زیادی دارد به طوری که ماه ها قبل در صف آماده سازی آن می مانند. اما «پالمرد» گوشت خود را فقط به رستوران داران مطمئنی می فروشد که ظرافت های استفاده از این گوشت را می دانند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا