سبک زندگی

روش نگهداری چغاله بادام در فریزر و نحوه صحیح فریز کردن چغاله بادام

خرید فالوور از سایت اینبو

روش نگهداری چغاله بادام در فریزر

روش نگهداری چغاله بادام در فریزر ؛ نحوه صحیح فریز کردن چغاله بادام همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

روش نگهداری چغاله بادام در فریزر

با اینکه چاغاله بادام یک میوه نارس است اما شرایط نگهداری آن ، همانند میوه های دیگر است.

در درجه اول بهتر است که چاغاله بادام تازه تهیه و مصرف شود.

این میوه مانند بسیاری از میوه ها قابلیت نگهداری به مدت طولانی را ندارد.

برای نگهداری باید آنها را در یخچال قرار دهید.

آشنایی با دیگر خواص چغاله بادام

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چغاله بادام آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چغاله بادام

چغاله بادام (green almond) به میوه‌ی کال یا نارس درخت بادام گفته می‌شود که پوستی سبز رنگ کرک با مزه ترش و مغزی سفید و شیرین دارد که در نواحی مرکزی و غربی آسیا از جمله افغانستان، ایران، سوریه و فلسطین پرورش می ‌یابد.

این میوه کال را می‌توان تنها در اوایل فصل بهار یافت.

در مدت زمان کوتاهی به طور سریع وارد مرحله تکامل شده و پوسته سبز بیرونی آن، سفت و سخت و دندان شکن می‌شود.

چغاله بادام سرشار از ویتامین C، ویتامین E، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، ال کارنیتین، پروتئین و فیبر است.

از چغاله بادام پخته می‌توان در تهیه خورش و از نوع خام آن بر روی سالاد استفاده کرد.

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی است.

در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.

به مرور پوسته ‌های رویی و داخلی بادام سخت ‌تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌ یابد.

از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌ شود.

خواص چغاله بادام برای مردان

منابع غیر رسمی از فواید چغاله بادام بر روی قوای جنسی مردان می گویند ولی این مطلب به طور علمی در جایی ثبت نشده است.

خواص چغاله بادام و گوجه سبز

چغاله بادام و گوجه سبز جزو میوه‌های نوبرانه بهار و دارای طبع بسیار سرد هستند،

گوجه سبز خاصیت غذایی و دارویی داشته، اما چغاله بادام نسبت به گوجه سبز خواص کمتری دارد،

زیرا بادام پس از خشک شدن بیشترین خاصیت غذایی و دارویی پیدا می‌کند.

چغاله بادام و گوجه سبز هر ۲ خاصیت قابض کنندگی دارند،

ولی چغاله بادام بسیار دیر هضم است.

البته گوجه سبز خاصیت ۲ گانه دارد یعنی اگر به صورت پخته مصرف شود

برای رفع مشکل یبوست(Constipation) مفید است و به شکل خام موجب یبوست می‌شود.

مصرف بیش از حد چغاله بادام و گوجه سبز سبب نفخ، دل درد، تهوع، یبوست و در برخی موارد اسهال می‌شود،

همچنین برای رفع نفخ(Bloat) و دل درد ناشی از خوردن گوجه سبز، استفاده از آن به همراه کمی نعناع و گلپر ضروری است.

اشخاص باید گوجه سبز و چغاله بادام را قبل از مصرف به خوبی بشویند.

وجه سبز سرشار از ویتامین c، اسید مالیک و سیتریک است.

در هر ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۸.۵ گرم کربوهیدرات، ۲.۸۴ گرم چربی، ۱.۶ گرم پروتئین و ۰.۵ درصد فیبر خام موجود است.

مصرف ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۵ درصد از نیاز بدن به ویتامین A، ۱.۲ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱.۹ درصد ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین) و ۲.۸ درصد ویتامین ب ۳ (نیاسین)، ۱۳ درصد ویتامین C ، ۱.۵ درصد کلسیم، ۲. ۲ درصد فسفر، ۵ درصد آهن و ۳.۶ درصد پتاسیم را تامین می‌کند.

چغاله بادام با نمک

گرچه طعم گوجه سبز و چغاله بادام با همراهی نمک وصف‌ناپذیر است

و میل فراوانی برای خوردن آنها ایجاد می‌شود،

اما در کنار فواید آنها، زیاده‌روی در این امر، مشکلاتی را به همراه دارد

و سیستم گوارشی را به دردسر می‌اندازد.

چغاله بادام برای سرماخوردگی

چغاله بادام حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان است که به سم زدایی بدن کمک می کند

و به این ترتیب با تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

چغاله بادام در غذا

اگر چغاله در غذاها هم استفاده می شود و معروف ترین غذایی که با چغاله درست می شود خورش چغاله بادام اتس.

چغاله بادام و دل درد

چغاله بادام اغلب هضم سنگینی دارد ،

علاوه بر این باغداران و دلالان با هدف کسب منافع بیشتر ،

بیش از حد کال و ناررس در اختیار مشتریان قرار می گیرد

و افراد در صورت زیاده روی در مصرف آن در اصطلاح عامیانه سردی می کنند

و گاه دچار عوارضی از قبیل دل درد، تهوع، اسهال و سردرد می شوند.

زیاده‌روی در مصرف چغاله بادام باعث مشکلات گوارشی

از جمله سو هاضمه، دل درد، دل پیچه و نفخ می شود.

طرز شستن چغاله بادام

چغاله بادام ها را داخل یک سبد ریخته و سپس درون یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده

و سبد را در آن فرو ببرید. سپس با یکی از دستان خود آنها را خوب بهم زده تا پرزها جدا شده و چغاله بادام ها تمیز شوند.

پس از این کار بهتر است چغاله بادام ها را درون آب نمک ریخته و یکبار دیگر خوب آنها را شسته

و آب کشی کنید تا پیش از مصرف از تمیز شدن آلودگی ها خیال تان راحت شود.

روش نگهداری چغاله بادام

با اینکه چاغاله بادام یک میوه نارس است اما شرایط نگهداری آن ، همانند میوه های دیگر است.

در درجه اول بهتر است که چاغاله بادام تازه تهیه و مصرف شود.

این میوه مانند بسیاری از میوه ها قابلیت نگهداری به مدت طولانی را ندارد.

برای نگهداری باید آنها را در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی چغاله بادام

ارزش غذایی چغاله بادام در صد گرم به شرح زیر است

کالری : ۵۷۳

چربی : ۴۹٫۴ گرم

پروتئین : ۲۱ گرم

فیبر : ۱۰ گرم

کربوهیدرات : ۲۱٫۱ گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا