سبک زندگی

سلامت قلب با جایگزین‌های گوشت

خرید فالوور از سایت اینبو

بر اساس گزارش اخیر، عوامل خطر بیماری قلبی شامل کلسترول تام، کلسترول بد LDL و وزن بدن با جایگزینی گوشت با جایگزین های گیاهی بهبود یافته است.

به گزارش مهر به نقل از مدیسین نت، در یک کارآزمایی بالینی، افرادی که جایگزین های گیاهی مصرف کردند، 13 درصد کاهش کلسترول تام، 9 درصد کاهش کلسترول LDL، کاهش 53 درصد تری گلیسیرید و افزایش 11 درصدی در HDL خوب داشتند. کلسترول

دکتر ایهود اور، استاد پزشکی در دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور، کانادا و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: گوشت های گیاهی جایگزین سالمی هستند که به وضوح با کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مرتبط است.

با این حال، محققان تنوع زیادی را در ارزش غذایی جایگزین های گوشت، مانند میزان سدیم و چربی اشباع شده موجود در آنها پیدا کردند.

به گفته محققان، اکثر جایگزین‌های گوشت بسیار فرآوری شده هستند و چنین غذاهایی فیبر کمی دارند و نمک، شکر و مواد افزودنی زیادی دارند.

اما Orr استدلال می کند که همه غذاهای فوق فرآوری شده برای قلب مضر نیستند.

اور گفت: «به خودی خود، پردازش لزوماً چیز بدی نیست. درست است که این گوشت های گیاهی بسیار فرآوری شده اند، اما نه به این معنا که دارای چربی اشباع شده یا کربوهیدرات های خاصی هستند که با پیامدهای نامطلوب همراه هستند.

اور گفت که یک کارآزمایی تصادفی در مورد حمله قلبی و سکته مغزی در افرادی که جایگزین های گوشت می خورند در مقایسه با گوشت خواران معمولی مورد نیاز است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا