سبک زندگی

شیر نارگیل در دوران بارداری و خواص و مضرات خوردن شیر نارگیل در بارداری

خرید فالوور از سایت اینبو

شیر نارگیل در دوران بارداری

شیر نارگیل در دوران بارداری ؛ خواص و مضرات خوردن شیر نارگیل در بارداری همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

شیر نارگیل در دوران بارداری

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. این وضعیت می تواند به دلیل افزایش سطح پروژسترون در بدن و در نتیجه مصرف مکمل های آهن رخ دهد.

فیبر موجود در آب نارگیل برای برطرف کردن یبوست کارساز است. در واقع، فیبر مدفوع را حجیم کرده و باعث تخلیه و تمیز شدن روده ها و دستگاه گوارش می شود.

علاوه بر این، روغن نارگیل به عنوان یک مسهل طبیعی و متعادل عمل کرده و حرکات روده شما را منظم می کند.

زنان باردار باید در این دوران انرژی خود را در سطح مطلوبی نگه دارند؛ برای این منظور، آب نارگیل می تواند گزینه مناسبی باشد. آب نارگیل یک نوشیدنی سبک و طبیعی با محتوای الکترولیتی غنی است که انرژی بدن را در سطح مطلوبی نگه می دارد.

این نوشیدنی همچنین با افزایش سطح سوخت و ساز، کمک می کند تا انرژی در بدن ذخیره شود.

علاوه بر این، آب نارگیل غده تیروئید را تحریک کرده و عملکرد آن را بهتر می کند. مقدار متعادل قند، پروتئین و سدیم موجود در آن سطح مایع بدن را در حد مطلوب نگه داشته و بدین ترتیب، با خستگی و سستی مبارزه می کند.

درحالی که منیزیم باعث آرامش ماهیچه ها می شود، ماده دیگر موجود در آب نارگیل یعنی کلسیم، آنها را تحریک می کند.

بنابراین، مصرف این مواد مغذی جلوی انقباض رحم را می گیرد. در ضمن، منیزیم موجود در این نوشیدنی باعث تقویت استخوان ها و دندان می شوند.

آشنایی با دیگر خواص شیر نارگیل در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شیر نارگیل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

شیر نارگیل برای مو

می‌توانید به‌طور منظم از شیر نارگیل روی موهای خود استفاده کرده و با این کار به نرم و درخشان شدن موهایتان کمک کنید. خواص شیر نارگیل برای مو به شرح زیر است.

شیر نارگیل حاوی مواد مغذی ضروری فراوانی است که فولیکول‌های مو را تغذیه می‌کنند و رشد مو را افزایش می‌دهند. تمام کاری که باید بکنید، ماساژ دادن شیر نارگیل روی موها است. بعد از ماساژ دادن اجازه دهید شیر نارگیل به مدت تقریبا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی موهایتان بماند. سپس مثل همیشه موهای خود را با شامپو بشویید.

شیر نارگیل مو را مرطوب و تغذیه می‌کند. زمانی که از شیر نارگیل به‌طور منظم روی موهای خود استفاده شود، درخشندگی از دست رفته‌ی موهایتان برمی‌گردد. شیر نارگیل خارش کف سر و شوره را هم درمان می‌کند. شیر نارگیل شیرین نشده را طی شب در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. صبح روز بعد آن را روی موهایتان بمالید. از ریشه شروع کنید و به سمت نوک مو بروید. اجازه دهید شیر نارگیل به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی موها بماند. سپس موهایتان را طبق روال عادی با شامپو بشویید.

نرم کردن مو و باز کردن گره‌های مو از دیگر خواص شیر نارگیل به شمار می‌روند. شیر نارگیل به‌عنوان نرم‌کننده‌ی عالی مو عمل کرده و مو را نرم‌تر، ضخیم‌تر و بلندتر می‌کند. اگر موهایتان گره خورده‌اند، مقدار کمی از شیر نارگیل را روی موهای خود بمالید و سپس موهایتان را شانه بزنید‌. این کار باعث باز شدن سریع گره‌های مو می‌شود. برای حجم دادن به موها هم می‌توانید از شیر نارگیل استفاده کنید.

خواص شیر نارگیل برای کودکان

شیر نارگیل منبع غنی مواد مغذی و چربی های سالم است که برای رشد مغز، مقاوم سازی و سلامت پوست نوزادان بسیار مفید است.

شیر نارگیل حاوی مواد معدنی و ویتامین هایی همچون ویتامین C و E، آهن، منیزیم و روی است که همگی برای حفظ سلامت، رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن کودک ضروری هستند.

شیر نارگیل کرم های روده ای در کودکان را از بین برده و یبوست و اسهال آن ها را درمان می کند.

خواص شیر نارگیل برای زن باردار

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. این وضعیت می تواند به دلیل افزایش سطح پروژسترون در بدن و در نتیجه مصرف مکمل های آهن رخ دهد.

فیبر موجود در آب نارگیل برای برطرف کردن یبوست کارساز است. در واقع، فیبر مدفوع را حجیم کرده و باعث تخلیه و تمیز شدن روده ها و دستگاه گوارش می شود.

علاوه بر این، روغن نارگیل به عنوان یک مسهل طبیعی و متعادل عمل کرده و حرکات روده شما را منظم می کند.

زنان باردار باید در این دوران انرژی خود را در سطح مطلوبی نگه دارند؛ برای این منظور، آب نارگیل می تواند گزینه مناسبی باشد. آب نارگیل یک نوشیدنی سبک و طبیعی با محتوای الکترولیتی غنی است که انرژی بدن را در سطح مطلوبی نگه می دارد.

این نوشیدنی همچنین با افزایش سطح سوخت و ساز، کمک می کند تا انرژی در بدن ذخیره شود.

علاوه بر این، آب نارگیل غده تیروئید را تحریک کرده و عملکرد آن را بهتر می کند. مقدار متعادل قند، پروتئین و سدیم موجود در آن سطح مایع بدن را در حد مطلوب نگه داشته و بدین ترتیب، با خستگی و سستی مبارزه می کند.

درحالی که منیزیم باعث آرامش ماهیچه ها می شود، ماده دیگر موجود در آب نارگیل یعنی کلسیم، آنها را تحریک می کند.

بنابراین، مصرف این مواد مغذی جلوی انقباض رحم را می گیرد. در ضمن، منیزیم موجود در این نوشیدنی باعث تقویت استخوان ها و دندان می شوند.

خواص شیر نارگیل برای معده

اگر از زخم معده رنج می‌برید، لازم است بدانید که نوشیدن شیر نارگیل می‌تواند در پیشگیری و کاهش قابل‌توجه زخم‌ها مفید باشد. شیر نارگیل دارای خواص ضدزخم و ضدباکتریایی است که با باکتری‌های ایجادکننده‌ی زخم‌ها مبارزه می‌کنند. نوشیدن یک لیوان شیر نارگیل دست‌کم یک بار در هفته می‌تواند اثرات مثبتی روی زخم معده داشته باشد.

مطالعه‌ی انجام شده در هند به بررسی اثرات یک نوع کرم گیاهی روی بیماران دیابتی مبتلا به زخم پای دیابتی پرداخت. ترکیب اصلی این کرم شیر نارگیل بود. محققان در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی شیر نارگیل و بعضی دیگر از ترکیبات موجود در این کرم به‌طرز قابل‌توجهی در درمان زخم‌ها تأثیرگذار بودند.

در یک مطالعه بر روی حیوانات مشخص شد که شیر نارگیل خطر ابتلا به زخم معده را کاهش داده و در واقع اثری مشابه داروهای ضد زخم معده دارد. مصرف شیر نارگیل به بهبود هضم غذا کمک می کند، با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

خواص شیر نارگیل برای دیابت

نشان داده شده که روغن نارگیل بکر که از شیر نارگیل تهیه می‌شود، سطح گلوکز خون را به‌طرز مثبتی تحت تأثیر قرار می‌دهد. این ترکیب خواص آنتی‌اکسیدانی دارد که ترشح انسولین را در بدن بهبود می‌بخشند.

یک مطالعه‌ی دیگر در تایلند اثرات روغن نارگیل را روی دیابت بررسی کرد. این مطالعه عنوان کرد که روغن نارگیل خالص اثربخشی واکنش‌ سلولی به انسولین را بهبود می‌بخشد، سطح قند خون را کاهش می‌دهد، متابولیسم را تحریک می‌کند و شاخص گلیسمی غذا را کاهش می‌دهد که همگی در کنترل دیابت مفید هستند.

خواص شیر نارگیل و عسل

پیر شدن یک فرایند طبیعی است که برای همه موجودات زنده اتفاق میافتد. البته این پروسه پس از یک سن مشخص شروع میشود. اما پیری زودرس نیز جدیدا خیلی شایع شده است. برخی از علائم پیری زودرس عبارتند از سفید و خاکستری شدن مو ها، چین و چروک و خطوط پوستی، خستگی و… . اما خبر خوب این است که با تغییر سبک زندگی و داشتن رژیم غذایی سالم میتوان از این مشکل مایوس کننده پیشگیری کرد.

آنتی اکسیدان های موجود در آب نارگیل و عسل میتوانند سرعت از بین رفتن سلول ها را کاهش داده و به این ترتیب از پیری زودرس جلوگیری کنند.

نوشیدن آب نارگیل و عسل بصورت روزانه میتواند بسیاری از بیماری ها را از شما دور کند. ویتامین سی فراوان و آنتی اکسیدان های موجود در این ترکیب میتوانند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با بیماری های مختلف مبارزه کند.

معمولا مردم صبح خود را با یک فنجان قهوه یا چای آغاز میکنند تا انرژی لازم برای انجام کار هایشان در طول روز را داشته باشند اما این نوشیدنی ها در کنار فواید زیادی که دارند میتوانند عوارضی هم داشته باشند. نوشیدن یک لیوان آب نارگیل و عسل در وعده صبحانه یک انتخاب بهتر میباشد چراکه یک نوشیدنی طبیعی بوده و میتواند انرژی تان به طرز چشمگیری افزایش دهد.

تحقیقات علمی زیادی اثبات کرده اند که نوشیدن آب نارگیل و عسل میتواند از بسیاری از مشکلات گوارشی همچون دل درد، نفخ، ورم، اسید معده زیاد و… پیشگیری کند. نوشیدنی های طبیعی و بخصوص آب نارگیل و عسل میتوانند اسید موجود در معده را تنظیم کرده و سیستم گوارشی را سالم نگه دارد.

همانطور که در مورد قبلی به آن اشاره کردیم، آب نارگیل و عسل میتواند سیستم گوارشی را تقویت کند. این نوشیدنی شگفت انگیز به دلیل فیبر غذایی زیادی که دارد به نرم شدن مدفوع و خروج راحت تر آن از بدن کمک کرده میتواند یبوست را درمان کند.

وقتی نمک ها و مواد زائد در کلیه تجمع کنند، سنگ کلیه تشکیل میشود. سنگ کلیه یک بیماری جدی است و اگر درمان نشود حتی میتواند منجر به مرگ شود. علاوه بر نوشیدن مقدار کافی آب در طول روز، توصیه دیگر نوشیدن ترکیب آب نارگیل و عسل است چراکه آنتی اکسیدان های موجود در این ترکیب میتواند به از تجزیه شدن سنگ کلیه کمک کنند.

قلب یکی از مهم ترین اندام های بدن است و مسئول خون رسانی به سایر قسمت های بدن میباشد. مشکلات قلبی نه تنها سلامت قلب، بلکه عملکرد دیگر اندام های بدن را نیز به خطر میاندازد. مواد معدنی موجود در آب نارگیل و عسل میتواند ماهیچه های قلب را تقویت و فشار خون را کاهش داده و به این ترتیب به سالم ماندن قلب کمک کند.

دیابت یک بیماری متابولیک غیر قابل درمان است که بیش از ۵۰ درصد جمعیت جهان به آن مبتلا هستند. زمانیکه میزان قند خون بیش از حد نرمال باشد دیابت بوجود میاید. مطالعات علمی نشان داده است که نوشیدن آب نارگیل و عسل میتواند بطور طبیعی قند خون را کاهش داده و از دیابت پیشگیری کند.

طرز تهیه شیر نارگیل

برای درست کردن شیر نارگیل در خانه، پودر نارگیل مرغوب و تازه را داخل مخلوط‌کن بریزید. آب خیلی داغ به آن اضافه کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه نارگیل در آب بماند و نرم شود. مخلوط‌کن را روشن کنید و با سرعت زیاد مواد را مخلوط کنید تا یک مایع شیری‌رنگ به‌دست آید. برای جداکردن باقی‌مانده‌های پودر نارگیل، می‌توانید مخلوط به‌دست آمده را از صافی رد کنید.

شیر نارگیل برای سرماخوردگی

یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید هنگام سرماخوردگی انجام دهید این است که بدنتان را هیدراته نگه دارید. آب‌رسانی به بدن هنگامی که دچار تب، اسهال یا استفراغ هستید یا زیاد عرق کرده‌اید، به طور ویژه مهم است. تمام این‌‌ عارضه‌ها می‌توانند باعث شوند آب و الکترولیت زیادی را از دست بدهید. آب نارگیل یک نوشیدنی عالی برای درمان سرماخوردگی است.

مطالعات نشان می‌دهند که آب نارگیل به آب‌رسانی مجدد بدن بعد از ورزش و اسهال خفیف کمک می‌کند. همچنین نسبت به نوشیدنی‌های مشابه، کمتر باعث ناراحتی معده می‌شود. علاوه بر این، چندین مطالعه‌ی حیوانی به این نتیجه رسیده‌اند که آب نارگیل حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با آسیب اکسیداتیو مبارزه می‌کنند و همچنین ممکن است باعث بهبود کنترل قند خون شوند.

با این ‌حال، یک مطالعه به طور متناقض به این نتیجه رسید که آب نارگیل نسبت به نوشیدنی‌های الکترولیت، باعث نفخ بیشتر می‌شود. بهتر است اگر تا به ‌حال این نوشیدنی را امتحان نکرده‌اید، بهتر است ابتدا به مقدار کم آن را بخورید.

شیر نارگیل در دوران شیردهی

شیر نارگیل، بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر است.

محققان آمریکایی در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند که بهترین نوشیدنی بعد از شیر مادر، شیر نارگیل است که خواص زیادی دارد و انتخاب خوبی برای افراد است.

بررسی‌های انجام شده نشان داده است شیر حاوی لاکتوز (نوعی قند) است که هضم آن برای بسیاری از افراد مشکل بوده، اما شیر نارگیل حاوی این ترکیب نیست و مشکلی برای هضم در افراد ایجاد نمی‌کند.

لازم به ذکر است که شیر نارگیل با آب نارگیل متفاوت است. میزان کلسترول نارگیل در سطح صفر است و ۷۵ کیلو کالری در هر ۱۰۰ میلی‌لیتر، چربی آن یک تا سه درصد و کربوهیدرات آن ۱۵ تا ۱۶ درصد است.

شیر نارگیل بر خلاف آنچه که اکثریت تصور می‌کنند مایعی است که در گوشت میوه نارگیل یافت می‌شود. هر چند از مایع رقیقی که درون میوه نارگیل می‌باشد در تهیه نوشیدنی‌های خوشگوار استفاده می‌شود اما شیر نارگیلی که از تهیه آن در تهیه غذاها استفاده می‌شود از گوشت یا مغز سفید رنگ این میوه گرفته می‌شود. اگر این شیر را به حال خود بگذارید بخش غلیظ آن همانند خامه بر روی آن نمایان می‌شود. اگر شیر به اندازه کافی خنک و سرد باشد لایه غلیظ شکل گرفته در سطح آن به سادگی قابل جداشدن و برداشت است.

همیشه نارگیلی را برگزینید که شیر بیشتری در آن موجود باشد. نارگیل را محکم تکان دهید اگر صدای خوردن آب درون آن به اطراف را نشنیدید، بدانید که مغز سفید رنگ نارگیل به سختی از آن جدا خواهد شد. اگر نارگیلی را با پوست و غلاف سبز رنگ یافتید که الیاف‌هایی نیز به آن متصل بود بدانید مغز آن حتما نرم و سفید کرمی می‌باشد. اگر شیر نارگیل را در یخچال نگهداری می‌کنید پیش از استفاده حتما آنرا در مجاورت هوای اتاق قرار دهید تا یکدست شود.

شیر نارگیل در رژیم کتوژنیک

در رژیم کتوژنیک می توانید دو نوع شیر نارگیل بخورید: کنسرو شده و کارتن. کنسرو شیر نارگیل از نظر چربی و انرژی بسیار بالاتر از کارتن است و حدود ۲۱ گرم چربی و ۲۰۰ کالری در هر وعده ۱۰۰ گرمی دارد. [۶]. اما هر دو نوع کربوهیدرات کمی دارند و معمولاً کمتر از ۳ گرم کربوهیدرات خالص در یک وعده ۱۰۰ گرمی دارند.

هنگام خرید کارتن شیر نارگیل، حتما برچسب آن را بخوانید و مراقب قندهای اضافه شده باشید. بسیاری از برندها برای بهبود طعم نوشیدنی های خود شیرین کننده ها را اضافه می کنند. و تا آنجایی که استفاده می شود، کنسرو شیر نارگیل را می توان در دستور العمل های دسرهایی استفاده کرد که به دلیل محتوای چربی بالا به خامه نیاز دارند. از سوی دیگر، کارتن شیر نارگیل در غلات کم کربوهیدرات، اسموتی ها و وعده های غذایی که نیاز به نوشیدنی سبک تری دارند، عالی است.

علاوه بر این دو مورد دلخواه، رژیم‌های کتوژنیک می‌توانند با خیال راحت شیر ​​کتان، شیر ماکادمیا، شیر شاهدانه و شیر نخود را انتخاب کنند. از آنجایی که بازار «شیر» به لطف تقاضای فزاینده برای جایگزین های لبنی گسترش می یابد، می توانید مطمئن باشید که گزینه های کم کربوهیدرات بیشتری برای وعده های غذایی شما در آینده وجود خواهد داشت.

شیر نارگیل و کبد چرب

یک مطالعه نشان داد که شیر نارگیل میزان کلسترول بد، یا کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) را به میزان قابل توجهی افزایش نمی دهد ، اما این ماده باعث افزایش سطح “کلسترول خوب” یا کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) می شود.

توجه به این نکته مهم است که دوره مطالعه کوتاه، فقط ۴ هفته بود و تحقیقات فاقد کنترل بود.

کلسترول HDL از قلب محافظت می کند و کلسترول LDL را از خون خارج می کند. این ماده کلسترول LDL را به کبد می رساند و آن را تجزیه می کند و بدن در نهایت آن را از بین می برد و به درمان بیماری کبد چرب کمک می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا