طبع پودر قند و ایا طبع پودر قند از نظر طب سنتی برای بدن سرد است یا گرم
طبع پودر قند
طبع پودر قند ؛ ایا طبع پودر قند از نظر طب سنتی برای بدن سرد است یا گرم همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
طبع پودر قند
طبع پودر قند مانند قند در طب سنتی گرم است و کالری پودر قند در حالت حالت طبیعی ۳۸۹ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.
پودر قند یک کربوهیدرات ساده است و مانند سایر کربوهیدرات های ساده ، منبع عالی انرژی است.
این ماده دارای کالری بسیار بالایی است به این معنی که به شما سوخت مورد نیاز برای فعالیت بدنی را می دهد.
مصرف بیش از حد این ماده غذایی می تواند منجر به ذخیره انرژی اضافی بدن به عنوان چربی شود.
با این حال ، پودر قند خود حاوی چربی نیست و بنابراین هیچ کالری از چربی تأمین نمی کند مگر اینکه بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد.
چون محصول حیوانی نیست پودر قند حاوی کلسترول نیست.
پودر قند می تواند شما را از یبوست نجات بدهد و با تحریکات شکمی یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که دارید را حل می کند
یکی دیگر از فوایدی که پودر قند برای شما دارد در این است که می تواند بدن شما را در برابر رادیکال های آزاد حفظ کند زیرا دارای مواد بسیار مهمی
همچون پتاسیم، منیزیم آهن و فسفر می باشد. البته این مواد می تواند نشانه های آنفولانزا را نیز کنترل کند و از حاد شدن آن جلوگیری می کند.
الکترولیت ها موادی بسیار مهم برای ثابت نگه داشتن وزن بدن می باشند و یکی از خواص این ماده
در ثابت نگه داشتن میزان الکترولیت ها در بدن می باشد و همچنین می تواند به ماهیچه سازی کمک کند.
یکی از مهم ترین خواص قند بالا آوردن فشار خون کسی که فشارش افتاده است می باشد.
آشنایی با دیگر خواص پودر قند
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پودر قند آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با پودر قند
پودر قند یکی از ترکیبات پرکاربردی است که به خصوص در قنادی ها و شیرینی پزی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
این ترکیب ممکن است حاوی نشاسته ذرت باشد یا نباشد و از قند تصفیه شده سفید تشکیل شده است ، به این معنی که شیرینی تنها طعم آن است.
برای تهیه پودر قند قبلا شیرینی پزها مجبور بودند قند را آسیاب ادویه آسیاب کرده یا رنده کنند.
سپس قند آسیاب شده را الک می کردند تا تکه های بزرگ تر جدا شوند و بهترین و ریزترین دانه ها باقی بماند.
بعید است ، پودر قند در اندازه های مختلف دانه به فروش می رسد ولی اندازه دانه ها شامل ۴x ، ۶x و ۱۰ x است.
اندازه دانه ۱۰ x بهترین پودر قند است که به قند شیرینی پزی یا شکر قنادی نیز معروف است.
این ترکیب را گاهی در ظرفی به عنوان شکر کاستر نیز می فروشند.
در حال حاضر دستگاه های پودر ساز شبیه نمکدان های بزرگ هستند و برای پاشیدن شکر قنادی روی محصولات پخته استفاده می شوند.
در انگلستان هنوز از پودر قند به عنوان شکر مخلوط یاد می شود.
پیشرفت های تکنولوژیکی باعث شده است که این ترکیب به راحتی در دسترس مصرف کنندگان عمومی قرار گیرد.
پودر قند به ۲ شکل موجود است. یک نوع آن از آسیاب کردن کله قند بدست می آید و نوع دیگر آن از شکر الک شده بدست می آید.
این دو نوع تفاوت هایی با یکدیگر دارند. از نظر تفاوت ظاهری، پودر قند آسیاب شده از از کله قند،
ظاهری روشن تر از از پودر قند بدست آمده از شکر الک شده، لطیف تر می باشد. پودر قند برخلاف دانه شکر تیز نیست. پودر قند نسبت به شکر، میزان رطوبت کمری دارد.
پودر قند نوعی دیگر هم دارد که اسم آن آیسینگ شوگر می باشد.
آیسینگ شوگر، همان پودر قندی می باشد که ۳ تا ۵ درصد آن با نشاسته ذرت جایگزین شده است.
یکی از خصویت های پودر قند این است که پودر قند علاقه زیادی به چسبیدن دارد.
وجود نشاسته ذرت، سبب جذب رطوبت و نرم تر و یکدست تر شدن پودر قند می شود.
به مین دلیل آیسینگ شوگر کیفیت مرغوب تری از پودر قند دارد.
توجه داشته باشید که به پودر قند گاهی خاک قند نیز گفته می شود.
خاکِ قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار، ببرید.
اول از همه می خواهیم به تاریخچه پودر قندرجوع کنیم.
جالب است بدانید که، افراد هندی، حدود ۱٫۵ قرن پیش با تبخیر عضاره بدست آمده از نیشکر، قند خام ، تولید می کردند.
در اوایل پیدایش قند، این ماده به عنوان یک محصول دارویی یا، تجملی کاربرد داشت.
اما حدود ۳۵۰ سال پیش، قند یه یک ماده غذایی تبدیل شد.
طرز تهیه پودر قند
طرز تهیه پودر قند و پودر شکر با هم تفاوتی ندارند. اگر در منزل پودر قند ندارید، اصلا، نگران نباشید؛
با آموزش تهیه پودر قند در منزل، نگرانی احتمالی رفع ممی شود.
واضح، است که برای درست کردن پودر قند شما به قند یا شکر احتیاج دارید. تهیه پودر قند ، نیازمند وقت کافی و حوصله می باشد.
در مرحله نخست، قند یا شکر را در مخلوط کن بریزید و با دور تند، به خوبی آن ها را به، پودری یکدست و بدون تکه تبدیل کنید.
بهتر است که مواد داخل مخلوط کن را به خوبی، هم بزنید تا به صورت کامل یکدست شوند.
مطمئن شوید که پودر بدست آمده، تمام ، ویژگی های پودر را داشته باشد؛ یعنی نرم و یکدست باشد.
برای اطمینان می توانید، قسمتی از پودر تهیه شده را در دست بگیرید؛
اگر احساس زبری در پودر تهیه شده ، کردید، بدانید که هنوز پودر شما به مرحله نهایی خود نرسیده است.
معادل شکر و پودر قند
جالب است بدانید که اگر شکر را با ۳ الی ۵ درصد نشاسته ذرت مخلوط، سپس آسیاب و، الک کنید، خروجی نهایی، پودر قند خواهد بود.
شکر و پودر قند هر دو جزء مهم و اساسی، شیرینی پزی هستند. ولی تفاوت هایی دارند که موارد استفاده آن ها را در بعضی از موقعیت، ها جدا کرده است.
در ادامه به مهمترین تفاوت های پودر قند و شکر می پردازیم.
پودر قند به خاطر سایز کوچک ذراتش، خیلی راحت با روغن یا آب در هر دمایی ترکیب می، شود.
پودر قند در تهیه خمیر فوندانت استفاده می شود. ذرات پودر قند اندازه خیلی کوچکتری، نسبت به ذرات شکر دارند.
توصیه می شود که برای پخت شیرینی و کیک، قبل از استفاده، از پودر قند، آن را به خوبی الک کنید تا نتیجه باکیفیت تری تحویل بگیرید.
پودر قند نسبت به، شکر، بسیار راحت تر در آب حل می شود.
پودر قند از کجا بخرم
بهترین جا برای خرید پودر قند خریداری کردن آن از مغازه هایی است که لوازم قنادی می فروشند است.
پودر قند را می توانید از فروشگا های بزرگ و عطاری ها و فروشگاه های اینترنتی خریداری کنید.
پودر قند در بارداری
همواره به کسانی که مشکل یبوست دارند به ویژه کسانی که در دوران بارداری به یبوست مبتلا میشوند توصیه میشود که از گل قند عسلی استفاده کنند.
گلقند برای زنان باردار بیخطر است، کافی است نصف قاشق چایخوری گل قند را در یک لیوان شیر گرم حل کنند و قبل از خواب برای درمان یبوست میل کنند.
آزمایش پودر قند در بارداری
هنگام مراجعه برای انجام آزمایش، یک محلول قند به فرد داده میشود که محتوی ۵۰ گرم گلوکز حلشده در ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیلیتر آب است.
این محلول طعمی شبیه به نوشابۀ خیلی شیرین دارد و باید در مدت پنج دقیقه آن را سریع بنوشید.
یک ساعت بعد برای بررسی سطح قند خون، یک نمونه خون از شما گرفته میشود.
این آزمایش مشخص میکند که بدن شما چگونه قند را به شکلی مؤثر فرآوری میکند. نتیجۀ آزمایش باید طی چند روز آماده شود.
این آزمایش را میتوان در شرایط غیرناشتا و در هر ساعت از روز، بدون توجه به آخرین وعدۀ غذایی انجام داد.
در مدت انجام آزمایش، شما باید در حالت نشسته قرار داشته باشید و از فعالیت بدنی شدید، نوشیدن چای یا قهوه و خوردن مواد غذایی خودداری کنید.
در صورت بروز عوارضی مانند تهوع باید در حالت خوابیده قرار بگیرید؛ اگر استفراغ کردید،
نتایج دیگر قابل اطمینان نیست و آزمایش نباید ادامه یابد. اگر مقدار قند اندازهگیریشده کمتر از ۱۴۰ میلیگرم در دسیلیتر باشد،
مشکلی محسوب نمیشود اما درصورتیکه بیشتر از این مقدار باشد، مرحلۀ دوم آزمایش انجام میشود که آزمایش تحمل گلوکز است.
پودر قند کیلویی چند
با توجه به تغییرات قیمت نمی توان قیمت ثابت معرفی کرد ولی در آخرین قیمت نوع مرغوب آن حدود ۵۵ هزار تومان به فروش می رسیده است.
طرز تهیه پودر قند بدون آسیاب
برای تهیه این ترکیب کافی است شکر یا قند آسیاب شده را با ۳ الی ۵ درصد نشاسته ذرت مخلوط و سپس آسیاب کنید.
از تفاوت های پودر قند و شکر می توان به این مسئله اشاره کرد که پودر قند خیلی راحت با روغن یا آب در دماهای مختلف ترکیب می شود
و به راحتی در تهیه خمیر فوندانت استفاده می شود. بنابراین بر اساس دستورالعمل خود می توانید انواع شکر را مورد استفاده قرار دهید.
اگر دوست ندارید از نشاسته ذرت استفاده کنید فقط شکر را آسیاب کنید و استفاده کنید.
با پودر قند چی درست کنم
از پودر قند می توانید در کیک و شیرین و هر جایی که شکر کاربرد دارد استفاده کنید.