آشپزی

طرز تهیه آبگوشت دیزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آبگوشت دیزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه آبگوشت از گل مروارید

آبگوشت دیزی یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که دستور پخت بسیار متنوعی دارد و تقریباً هر شهر کشور ما آبگوشت مخصوص به خود را دارد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه آبگوشت از گل مروارید برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
خورش گوشت با دنبه 500 گرم
نخود فرنگی ½ فنجان
لوبیا سفید (اختیاری) ½ فنجان
گوجه فرنگی 2 عدد
سیب زمینیها 2 عدد وسط
پیاز 2 عدد وسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و روغن مایع کافی

طرز تهیه آبگوشت از گل مروارید

مرحله اول

من آماده می کنم آبگوشت خوشمزه از دیزی ابتدا یک عدد پیاز را با رنده ریز رنده کنید سپس ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را خوب تفت می دهیم تا روشن شود سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها حس شود. سپس گوشت را خوب شسته سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

سطح سوم

گوشتی که برای آبگوشت انتخاب می کنیم یا باید چرب باشد یا اگر بدون چربی استفاده می کنیم دنبه را هم اضافه کنیم. با این حال، توصیه می کنیم رازیانه را به آبگوشت اضافه کنید زیرا آبگوشت را خوشمزه تر می کند.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت و چربی را کمی تفت می دهیم سپس نخود و لوبیا سفید را به همراه پیاز باقی مانده به آبگوشت اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که برای پف کردن نخود و لوبیا سفید باید آنها را از شب قبل در یک کاسه آب خیس کنید.

مرحله پنجم

حالا به اندازه ای آب جوش اضافه می کنیم تا سطح مواد را کاملا بپوشاند. توجه داشته باشید که برای غذاهای سنتی مانند آبگوشت باید از آب جوش استفاده کرد تا در پایان پخت غذای لذیذتری داشته باشد.

مرحله ششم

در این مرحله یکی از پایه های سفال آبغوشن است. حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب بجوشد. وقتی آب به نقطه جوش رسید باید ته گوشت و دم آن را کاملا از سطح آب جمع کرده و دور بریزیم.

مرحله هفتم

علاوه بر اینکه آبگوشت را رنگی تر می کند، لاغری ته آن باعث می شود که گوشت و دم آن در پایان پخت طعم یا بوی بدی ندهد. پس از برداشتن کف از آبگوشت، درب قابلمه را بگذارید.

مرحله هشتم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا آبغوره به مدت 3 ساعت روی حرارت بسیار ملایم بپزد و روغن اضافه کنیم. بعد از یک ساعت گوجه ها را با مخلوط کن یا همزن پوره کنید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله نهم

بعد از یک ساعت دیگر رب گوجه فرنگی را با کمی زردچوبه و نمک و فلفل تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس به قابلمه اضافه کنید. سپس سیب زمینی ها را شسته و اضافه می کنیم.

مرحله دهم

بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی و پوره سیب زمینی، چربی آبگوشت و پیاز را از قابلمه خارج می کنیم، سپس آن ها را در مخلوط کن قرار می دهیم تا کاملا یکدست شوند. می توانیم با گوشت کوب هم مواد را بکوبیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله پیاز خرد شده و دم آن را به قابلمه برمی گردانیم. سپس آبگوشت را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه کنید. در آخر آبگوشت را در ظرف مناسبی بریزید و با نان سنگک و سبزی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا