آشپزی

طرز تهیه آبگوشت قنبید +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آبگوشت گل کلم

آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصل آن متعلق به شهر قم است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت گل کلم برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
آب گوشت 500 گرم
نخود فرنگی ½ فنجان
لوبیا سفید ½ فنجان
گندم 1 فنجان کوچک
کلم سنگی 3 عدد
پیاز 2 عدد
نمک و زردچوبه کافی

طرز تهیه آبگوشت گل کلم

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت کنف خوشمزه ابتدا لوبیا سفید و نخود و گندم را می شوییم تا گرد و غبار آن پاک شود سپس لوبیاها را در ظرف آب می ریزیم و می گذاریم 1 شب در آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حال برای اینکه نخود و لوبیا سفید بهتر نفخ کنند، در این مدت چندین بار آب آنها را عوض می کنیم. سپس گوشت را در زودپز می گذاریم، سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را کاملا به گوشت اضافه می کنیم. سپس لوبیاها را در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آن کاملا کشیده شود سپس کلم ها را شسته و پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کلم درشت را خرد کرده سپس به گوشت اضافه کنید. سپس نمک و زردچوبه را به مواد مایه اضافه می کنیم سپس به اندازه کافی آب روی مواد می ریزیم و درب زودپز را می بندیم.

مرحله پنجم

در این مرحله زودپز را روی حرارت زیاد می گذاریم تا مایه کلزا به جوش بیاید. سپس وقتی آبگوشت به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم مواد آبگوشت در آب در حال جوش بماند تا کاملا بپزد.

مرحله ششم

در آخر وقتی آبگوشت جا افتاد حرارت را خاموش می کنیم سپس آبگوشت گل کلم را در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر سوپ گل کلم را با نان تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا