طرز تهیه آبگوشت لپه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه آبگوشت بلال
لپه آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با گوشت یا مرغ درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه آبگوشت بلال برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 400 گرم |
لپه ها | 1 فنجان |
بلغور گندم | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
رب گوجه فرنگی | کافی |
سیب زمینیها | 3 عدد |
لیمو عمانی | 2 عدد |
مرزه خشک | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه آبگوشت بلال
مرحله اول
برای تهیه آش لپه لذیذ ابتدا لپه ها را بشویید سپس در ظرف آب بریزید و اجازه دهید لپه ها به مدت 2 ساعت در آب بمانند تا خیس بخورند. سپس بعد از این مدت پوست پیاز را جدا می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را بشویید سپس به قطعات کوچک برش دهید. سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله که پیاز سبک و شیشه ای شد، سینه و پای مرغ را به همراه کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در مرحله بعد ماهی کاد را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس به مرغ اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کنید سپس تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن روشن شود. سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و سپس آنها را شسته و به اندازه دلخواه برش می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله بلغور گندم را شسته سپس همراه با سیب زمینی و 4 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. سپس مواد را خوب مخلوط می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آبگوشت به نقطه جوش برسد سپس حرارت را کم می کنیم.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت مرغ و لپه کاملا بپزند. سپس در نیمه پخت برای از بین بردن تلخی لیمو عمانی یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و لیمو عمانی را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله لیموهای عمانی را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. در مرحله بعد لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه می کنیم سپس نمک را با دست چرخ می کنیم و روی آبگوشت می ریزیم.
مرحله هشتم
در آخر وقتی آبگوشت کاملا آماده شد نمک را اندازه کنید سپس حرارت را خاموش کنید. در آخر آب لپه را در بشقاب مورد نظر می ریزیم سپس با نان سنگک تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.