آشپزی

طرز تهیه آش آبادانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آش آبادانی

آش آبادانی یکی از آش های خوش طعم و خوشمزه آبادان و جنوب کشور است که در شهرهای مختلف و به روش های مختلف درست می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه آش آبادانی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 130 گرم
برنج نیم دانه 1 فنجان
سبزیجات (تره و گشنیز) 200 گرم سبزیجات و 50 گرم گشنیز
پیاز 1 قطعه
نخود فرنگی 1/4 فنجان
لوبیا سفید 1/4 فنجان
عدس 1/2 فنجان
نمک و زردچوبه کافی
فلفل کافی

طرز تهیه آش آبادانی

نخود، لوبیا سفید و عدس را خیس کنید

برای تهیه آش آبادانی لذیذ، ابتدا نخود، لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید تا پف آن ها گرفته شود و در حین پخت سریعتر بپزند، در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید، جدا خیس کنید چون زمان پخت کمتر است.

پختن برنج و جوشاندن نخود و لوبیا برای تهیه سوپ

برنج را از شب قبل یا چند ساعت قبل از پخت در قابلمه بریزید و روی آن کمی آب بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد سپس نخود و لوبیا را در قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. .

طرز پخت عدس

عدس ها را در قابلمه ای دیگر بریزید و مقداری آب روی آن بگذارید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید حبوبات خوب بپزند، زمان پخت عدس کمتر است پس یادتان باشد عدس را زود از روی حرارت بردارید تا له شده نپزد. یا سوخته

پختن و تفت دادن پیاز

سپس پیاز را نگینی خرد کنید، بنا به ذائقه و سلیقه خود می توانید پیاز را با رنده درشت رنده کنید و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس پیاز را بگذارید و تفت دهید تا سبک می شود

زردچوبه و گوشت را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید

سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود سپس گوشتی را که تکه های کوچکتر کرده اید به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سرخ شود.

طرز پخت و کوبیدن گوشت

سپس روی مواد داخل قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت ها خوب بپزند و تقریبا آب آن تمام شود و بعد از پخته شدن گوشت ها از قابلمه خارج کرده و با چرخ گوشت کاملا له کنید. تا زمانی که پوره و خرد شوند.

پختن برنج و افزودن حبوبات پخته به آن

سپس برنج را در قابلمه ای بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید برنج به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزد و گل بدهد و پس از کمی پختن برنج، نخود، لوبیا و عدس پخته شود. به او.

گوشت، آب برای پخت گوشت و سوپ سبزیجات را اضافه کنید

سپس گوشت کوبیده شده را روی برنج بریزید و آبی که بعد از پختن گوشت باقی مانده است را اضافه کنید سپس سبزی را که شسته و ریز خرد کرده اید روی برنج بریزید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و به سوپ اضافه کنید.

نکته

سبزی آش آبادانی از تره فرنگی و گشنیز تشکیل شده است که فقط به سلیقه خود می توانید از تره فرنگی استفاده کنید.

پخت آش آبادانی به شکل حلیم

سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط ​​بگذارید آش خوب بپزد تا جا بیفتد و مانند حلیم نرم شود و هر بار که در زمان پخت آش از مقدار آب قابلمه کم شد کمی آب اضافه کنید و هم بزنید و هم بزنید. هر از گاهی خاکستر را هم بزنید تا نچسبد و نسوزد.

تهیه و تفت دادن پیاز و سیر برای استفاده در سوپ

سپس پیازها را پوست کنده یا خلالی خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازها را گذاشته و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، کمی سیر اضافه کنید. به همین ترتیب.

پیاز و سیر سرخ شده را اضافه کنید

سپس در نیم ساعت آخر پخت، مقداری پیاز داغ و سیر داغ را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا طعم آنها به خورد آش بخورد و پس از پخت و جا افتادن کامل آش، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اضافه کنید. آش آبادانی را در ظرف مناسبی بریزید.

غذا را تزیین و سرو کنید

سپس روی ظرف را با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید، می توانید از گردوی خرد شده یا مقداری کشک برای تزیین به سلیقه خود استفاده کنید و سپس آش آبادانی را به عنوان یک پیش غذای مقوی و خوش طعم با سرو انواع دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا