طرز تهیه آش آبادانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه آش آبادانی
آش آبادانی یکی از آش های خوش طعم و خوشمزه آبادان و جنوب کشور است که در شهرهای مختلف و به روش های مختلف درست می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه آش آبادانی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت بره و گوسفند | 130 گرم |
برنج نیم دانه | 1 فنجان |
سبزیجات (تره و گشنیز) | 200 گرم سبزیجات و 50 گرم گشنیز |
پیاز | 1 قطعه |
نخود فرنگی | 1/4 فنجان |
لوبیا سفید | 1/4 فنجان |
عدس | 1/2 فنجان |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
طرز تهیه آش آبادانی
نخود، لوبیا سفید و عدس را خیس کنید
برای تهیه آش آبادانی لذیذ، ابتدا نخود، لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید تا پف آن ها گرفته شود و در حین پخت سریعتر بپزند، در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید، جدا خیس کنید چون زمان پخت کمتر است.
پختن برنج و جوشاندن نخود و لوبیا برای تهیه سوپ
برنج را از شب قبل یا چند ساعت قبل از پخت در قابلمه بریزید و روی آن کمی آب بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد سپس نخود و لوبیا را در قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. .
طرز پخت عدس
عدس ها را در قابلمه ای دیگر بریزید و مقداری آب روی آن بگذارید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید حبوبات خوب بپزند، زمان پخت عدس کمتر است پس یادتان باشد عدس را زود از روی حرارت بردارید تا له شده نپزد. یا سوخته
پختن و تفت دادن پیاز
سپس پیاز را نگینی خرد کنید، بنا به ذائقه و سلیقه خود می توانید پیاز را با رنده درشت رنده کنید و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس پیاز را بگذارید و تفت دهید تا سبک می شود
زردچوبه و گوشت را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید
سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود سپس گوشتی را که تکه های کوچکتر کرده اید به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سرخ شود.
طرز پخت و کوبیدن گوشت
سپس روی مواد داخل قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت ها خوب بپزند و تقریبا آب آن تمام شود و بعد از پخته شدن گوشت ها از قابلمه خارج کرده و با چرخ گوشت کاملا له کنید. تا زمانی که پوره و خرد شوند.
پختن برنج و افزودن حبوبات پخته به آن
سپس برنج را در قابلمه ای بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید برنج به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزد و گل بدهد و پس از کمی پختن برنج، نخود، لوبیا و عدس پخته شود. به او.
گوشت، آب برای پخت گوشت و سوپ سبزیجات را اضافه کنید
سپس گوشت کوبیده شده را روی برنج بریزید و آبی که بعد از پختن گوشت باقی مانده است را اضافه کنید سپس سبزی را که شسته و ریز خرد کرده اید روی برنج بریزید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و به سوپ اضافه کنید.
نکته
سبزی آش آبادانی از تره فرنگی و گشنیز تشکیل شده است که فقط به سلیقه خود می توانید از تره فرنگی استفاده کنید.
پخت آش آبادانی به شکل حلیم
سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط بگذارید آش خوب بپزد تا جا بیفتد و مانند حلیم نرم شود و هر بار که در زمان پخت آش از مقدار آب قابلمه کم شد کمی آب اضافه کنید و هم بزنید و هم بزنید. هر از گاهی خاکستر را هم بزنید تا نچسبد و نسوزد.
تهیه و تفت دادن پیاز و سیر برای استفاده در سوپ
سپس پیازها را پوست کنده یا خلالی خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازها را گذاشته و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، کمی سیر اضافه کنید. به همین ترتیب.
پیاز و سیر سرخ شده را اضافه کنید
سپس در نیم ساعت آخر پخت، مقداری پیاز داغ و سیر داغ را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا طعم آنها به خورد آش بخورد و پس از پخت و جا افتادن کامل آش، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اضافه کنید. آش آبادانی را در ظرف مناسبی بریزید.
غذا را تزیین و سرو کنید
سپس روی ظرف را با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید، می توانید از گردوی خرد شده یا مقداری کشک برای تزیین به سلیقه خود استفاده کنید و سپس آش آبادانی را به عنوان یک پیش غذای مقوی و خوش طعم با سرو انواع دارچین سرو کنید.