آشپزی

طرز تهیه آش اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوپ اسفناج

آش اسفناج یکی از سوپ های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه سوپ اسفناج برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 5 نفر
اسفناج 500 گرم
لوبیا چیتی ½ فنجان
بلغور گندم ¼ فنجان
عدس 1 فنجان
بهم ریختگی ½ فنجان
پیاز 2 عدد بزرگ
سیر 7 قرص
پنیر کوتاژ 2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گوساله 1 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
زردچوبه 1.5 قاشق چایخوری
نعناع تند کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سوپ اسفناج

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ اسفناج خوشمزه در ابتدای کار حبوبات را شسته و در ظرف آب می ریزیم سپس باقالی ها را یک شب در آب می گذاریم تا خیس شوند و در این مدت چند بار آب ظرف را عوض می کنیم.

مرحله دوم

با تغییر آب در ظرف، دانه ها به خوبی متورم می شوند. بعد از این مدت لوبیا چیتی را آبکشی می کنیم و در قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم لوبیا تا نیمه بجوشد.

سطح سوم

در همین حین اسفناج را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و در قابلمه مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در مرحله بعد پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و شفاف شود، سپس سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود. حالا پودر آویشن و عصاره گوشت را به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن ها از بین برود. وقتی لوبیا چیتی نیم پز شد، مخلوط سیر و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا عدس ها را به همراه ماش و آرد گندم بشویید سپس به قابلمه اضافه کنید و به نسبت مواد آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد کاملا بپزند. سپس اسفناج ها را تقریبا خرد کرده و در نیم ساعت آخر پخت به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

پس از افزودن اسفناج، کشک را با کمی آب جوش رقیق کرده و به همراه کمی نمک و جوجن داغ به قابلمه اضافه می کنیم، سپس خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند و زمانی که آش غلیظ شد سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا