آشپزی

طرز تهیه آش اوماج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آش اوماج

آش اوماج یکی از آش های اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود. این آش خوشمزه که یکی از سوپ های سنتی استان های آذربایجان غربی و شرقی است برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
کلم 4 برگ بزرگ
لپه یا عدس 100 گرم
گیاه خواری 500 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
ارد 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و روغن مایع کافی

دستور آش Umag

مرحله اول

ابتدا سبزی هایی که شامل جعفری و تره فرنگی است را تمیز کنید و بعد از شستن آن ها را کنار بگذارید تا خشک شوند سپس خرد کرده و کنار بگذارید. سپس برگ های کلم را بعد از شستن برش دهید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

بهتر است لپه یا عدس را از دو ساعت قبل در آب ولرم خیس کنید تا زودتر بپزد و تورم آن برطرف شود. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به ظرفی که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم اضافه می کنیم.

سطح سوم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا روشن شود سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها همگن شوند. سپس لپه ها را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

لپه ها را دو دقیقه سرخ کنید سپس 3 پیمانه آب جوش داخل قابلمه بریزید و روی آن را ببندید تا لپه ها کاملا بپزند. بعد از اینکه لپه ها پخت، کلم برگ ها و بعد از 15 دقیقه سبزیجات پخته شده را اضافه کنید.

مرحله پنجم

پس از جوشاندن سبزی، آرد را در یک لیوان آب سرد ریخته و با قاشق کوچک خوب هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود، سپس داخل خورش می ریزیم و بعد از 20 دقیقه خورش را از روی حرارت برداشته و در ظرف می ریزیم. غذای دلخواه و با پیاز چیلی تزیین کنید.

نکاتی برای تهیه آش اوماج

سبزی مخصوص آش اوماج

سبزی های این سوپ شهر به شهر متفاوت است و در هر شهر معمولا از سبزیجات محلی همان شهر استفاده می شود. البته معمولا برای تهیه این سوپ از ترکیب سبزیجاتی مانند تره، ریحان و مرزه استفاده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا