آشپزی

طرز تهیه آش شلغم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوپ شلغم

سوپ شلغم یکی از سوپ های خوشمزه و ساده است که برای رژیم غذایی بیمار بسیار مناسب و مقوی است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه سوپ شلغم برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز 2 عدد
عدس 2 لیوان
برنج 1 فنجان
خاکستر گیاه 1 کیلوگرم
شلغم 1 کیلوگرم
آب گوشت از قلم یا مرغ 2 لیتر
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه سوپ شلغم

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ شلغم خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و در ظرف مناسبی با کمی آب و 2 قاشق نمک به مدت 1 ساعت خیس می کنیم. حالا پیاز را ریز خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله به همراه پیازها کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پیازها سبک و شفاف شوند. حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.

سطح سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس عدس ها را خوب شسته و به قابلمه اضافه می کنیم سپس با بقیه مواد داخل قابلمه به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک را به همراه 3 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید عدس به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس شلغم را می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم و به دلخواه برش می دهیم.

مرحله پنجم

در نظر داشته باشید شلغم که پخته می شود کمی از حجم آن کم می شود، بهتر است کمی بزرگتر برش بزنید. در مرحله بعد سبزیجات سوپ را که شامل جعفری، گشنیز، اسفناج و تره است می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله ششم

حالا سبزی را به اندازه متوسط ​​خرد می کنیم سپس برنج را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه بپزد. بعد از این مدت شلغم را به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شلغم ها را به مدت 30 دقیقه بگذارید تا نرم شوند. پس از پختن و نرم شدن شلغم، سبزی ها را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، سپس اجازه دهید سوپ خوب جا بیفتد.

مرحله هشتم

بعد از اینکه آش خوب غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم، سپس شلغم را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به دلخواه با ماست و گردو تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا