آشپزی

طرز تهیه آش ماست با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش ماست را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ

آش ماست یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با دستور پخت و مواد اولیه مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه سوپ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 8 نفر
ماست 1 کیلوگرم
خاکستر گیاه 700 گرم
برنج نیم دانه ¾ فنجان
نخود فرنگی 1 فنجان
سیر 2 قرص
پیاز 3 عدد
روغن مایع کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
سوپ مرغ 2 لیتر
عصاره مرغ 2 عدد

طرز تهیه سوپ

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ ماست ساده در ابتدای کار نخودها را می شوییم تا گرد و غبار آن پاک شود سپس در ظرف آب می ریزیم و اجازه می دهیم نخودها 1 شب در آب بماند تا خیس شوند.

مرحله دوم

حالا برای رفع بهتر نفخ نخودها، در این مدت چند بار آب نخود را عوض می کنیم. سپس بعد از گذشت این مدت نخودها را در آبکش ریخته و آبکشی می کنیم سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله نخودها را در قابلمه می گذاریم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم نخودها به مدت 2 ساعت در آب جوش بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت نخودها را داخل آبکش بریزید.

مرحله چهارم

حالا سبزی ها (تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج را می شوییم)، سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس مخلوط سبزیجات را روی تخته گوشت گذاشته و درشت خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فلس های پیاز و سیر را جدا می کنیم سپس آنها را ریز خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود سپس نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله برنج را می شوییم سپس وقتی بوی خامی ادویه ها از بین رفت، داخل قابلمه می ریزیم. سپس نخود را همراه با سبزی به قابلمه اضافه می کنیم و به تفت ادامه می دهیم تا آب اضافی سبزی تبخیر شود.

مرحله هشتم

حالا آب مرغ را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس درب قابلمه را می بندیم سپس می گذاریم سوپ بجوشد و کاملا جا بیفتد. سپس ماست را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله نهم

در این مرحله که سوپ کاملا جا افتاد، آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ کمی خنک شود. سپس ماست را به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در آخر سوپ را هم بزنید تا ماست در سوپ حل شود و سوپ یکدست شود. سپس سوپ ماست را در بشقاب مورد نظر بریزید و روی آن را با مقداری پیازچه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا