آشپزی

طرز تهیه آش ماست +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوپ ما

سوپ ماست یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذی است که در فصول سرد سال می تواند شادی و گرما را به خانه های ما بیاورد. ترکیب ساده و در عین حال مغذی این سوپ باعث می‌شود حتی تنبل‌ترین افراد هم وقتی احساس می‌کنند سوپ ماست می‌شوند، خیلی سریع دست به کار شوند. این سوپ نسبت به سایر سوپ ها دستور پخت ساده ای دارد و فقط باید مراقب باشید که برنج نچسبد. در این دستور پخت یکی از ساده ترین روش های تهیه این سوپ خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوپ ما برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند نیم کیلو
برنج ایرانی 2 لیوان
نخود 200 گرم
اسفناج 2 لیوان
سیر 6 عدد قرص
که باید انجام شود 1 قاشق غذاخوری
ماست 1 فنجان
پیاز 1 قطعه بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه سوپ ما

مرحله اول

برای تهیه سوپ ماست خوشمزه و سنتی، ابتدا نخود را از شب قبل در آب و کمی نمک خیس کنید. آب نخود را چند بار عوض کنید تا ورم آن کاملا برطرف شود. در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید.

مرحله دوم

در این صورت آب آن را فراموش نکنید و کمی بعد به سوپ اضافه کنید. سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و گوشت گوسفند را به همراه پیاز و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد.

سطح سوم

هرگز نباید در حین پختن گوشت به نمک اضافه کنید، زیرا باعث کاهش سرعت آن می شود. نخود را آبکش کنید و به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید به مدت دو ساعت با گوشت بپزد. برنج را از شب قبل در آب خیس کنید.

مرحله چهارم

وقتی گوشت و نخود پخته شد، برنج را اضافه کنید. در این مرحله اسفناج ها را خوب بشویید و با دقت روی تخته آشپزخانه برش بزنید. سپس آنها را به مواد سوپ اضافه کنید و بگذارید با بقیه مواد مخلوط شود.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که برنج باید کاملاً شکسته شود تا لعاب دهد و همچنین باید سوپ را کمی هم بزنید تا ته آن نچسبد. مقداری رازیانه به سوپ اضافه کنید. پس از پخت کامل گوشت، آن را از قابلمه خارج کنید.

مرحله ششم

گوشت را کمی با پتک بکوبید و سپس خرد کنید. گوشت رنده شده را دوباره به قابلمه برگردانید. همیشه به خاکستر توجه کنید. اگر غلظت سوپ کم شد می توانید کمی آب جوش یا آب گوشت به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

اجازه دهید خاکستر کاملا ته نشین شود. در نیم ساعت آخر باید سیرها را با کمی نمک زده و سپس به سوپ اضافه کنید. در این دستور نیازی به سرخ کردن سیر نیست. هنگامی که خاکستر به غلظت کافی رسید، گاز را خاموش کنید.

مرحله هشتم

بعد از 5 دقیقه مقداری ماست به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. سوپ شما آماده است. می توانید از مقداری پیازچه روی سوپ استفاده کنید. نکته مهم این است که بعد از اضافه کردن ماست، مدت زیادی روی اجاق نمی ماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا