طرز تهیه آش گوجه فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/ash-goje-farangi-600x470.jpg)
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
آش گوجه فرنگی یکی از سوپ های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که تقریبا در هر شهر با دستور پخت متفاوتی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
برنج | 1 فنجان |
لپه ها | ½ فنجان |
لوبیاهای قرمز | ½ فنجان |
پیاز | 2 عدد وسط |
گیاه خواری | 400 گرم |
گوجه فرنگی | 1 کیلوگرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
ابگوشت | 2 لیتر |
جوجن خشک شده | 2 قاشق غذاخوری |
هندوانه | ½ فنجان |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه ابتدا لوبیا قرمز و لپه را به طور جداگانه از حداقل 4 ساعت قبل در دو کاسه آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد. برنج را دو ساعت قبل در یک کاسه آب بریزید تا خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد از اینکه لوبیاها خوب خیس خوردند، لپه و لوبیا قرمز را جداگانه با ۲ پیمانه آب در دو قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا یک ساعت بجوشد و نرم شوند. سپس یک قابلمه بزرگ را روی اجاق قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن به تابه اضافه کنید. سپس پیاز را خوب تفت می دهیم تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله برنج را آبکشی می کنیم و به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه می کنیم، حالا اجازه می دهیم برنج به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد، سپس لپه و حبوباتی را که از قبل در قابلمه پخته ایم اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در همین حین سبزی ها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد گوجه ها را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید سپس از صافی رد کنید تا پوست و دانه های گوجه فرنگی گرفته شود.
مرحله ششم
پس از پختن سبزیجات، پوره گوجه فرنگی را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید. حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس سوپ را طعم دار کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم سوپ روی حرارت ملایم دم بکشد. پس از جا افتادن سوپ، نیمی از مایه را اضافه کنید. حالا سوپ را مزه می کنیم و در صورت نیاز می توانیم آب بیشتری اضافه کنیم.
مرحله هشتم
سپس جوجن خشک را با کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم تا کمی تیره شود. در آخر پس از جا افتادن کامل آش، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با فلفل تند تزیین کنید.