طرز تهیه آغوز کوکو با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه آغوز کاکائویی
آغوز کاکائویی یکی از کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که درست کردن آن بسیار آسان است، می توانید آغوز کاکائویی را با مواد مختلف به روش های مختلف درست کنید، این کوکوی خوشمزه و ساده طرفداران زیادی دارد و برای سرو مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه آغوز کاکائویی برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گردو درشت و آسیاب شده | 250 گرم |
سبزیجات معطر شامل (چوچاگ و جعفری خرد شده) | 4 قاشق غذاخوری معادل 100 گرم است |
یک پیاز کوچک خام، آب گرفته | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
مواد لازم برای سس کوکو آغوز | مقدار مواد |
رب گوجه فرنگی | کافی |
رب انار | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
گوجه فرنگی | 2 عدد (اختیاری) |
خيار شور | 3 عدد (اختیاری) |
طرز تهیه آغوز کاکائویی
مرحله 1: سبزیجات را بشویید و برش دهید
ابتدا جعفری و چوهاگا تازه را خوب بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود سپس سبزی ها را با چاقوی تیز برش دهید سپس سبزی خرد شده را در ظرفی بریزید و یادتان باشد از سبزیجات تازه استفاده کنید که طعم بهتری دارند.
مرحله 2: گردو را خرد کرده و اضافه کنید
سپس مقداری گردو را داخل مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در بیاورید، گردو نباید آنقدر پودر شود که داخل کره برود، فقط به اندازه ای که گردو زیر دندان احساس شود، کافی است گردو را له کنید، سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. به سبزیجات
مرحله سوم: پیاز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید
سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب پیاز را گرفته و دور می ریزیم، سپس پیاز رنده شده را به سبزی و گردو اضافه می کنیم، همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا عطر و طعم همه را پیدا کند. مواد به طور کامل اجازه دهید آن را نیز چاشنی خورده است.
مرحله 4: ادویه ها و تخم مرغ ها را به مواد تبدیل کنید
در مرحله بعد مقداری نمک و فلفل به سلیقه خود روی مواد بپاشید و هم بزنید تا ادویه ها کاملا با مواد مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله شوند و کاملا با بقیه مواد مخلوط کنید صاف.
مرحله 5: تابه را با روغن روی اجاق قرار دهید
وقتی مخلوط آماده شد، داخل تابه ای روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، چون مایه کوکو چسبناک است، ابتدا دستان خود را با آب خیس کنید تا هنگام فرم دادن، کوکو به دستتان نچسبد. عناصر.
مرحله 6: شکل دادن و سرخ کردن نارگیل
سپس مقداری از مواد کاکائو را بردارید و با دست شکل دهید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید و همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در تابه سرخ کنید و وقتی یک طرف کوکو آماده شد آنها را برگردانید. تا طرف دیگر طلایی شود
مرحله 7: کوکی ها را از ماهیتابه خارج کنید
بعد از اینکه همه پوسته های نارگیل سرخ شدند از ماهیتابه خارج کرده و در تابه دیگری بریزید سپس در تابه دیگری مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری پوره گوجه فرنگی اضافه کنید.
مرحله هشتم: پخت پوره گوجه فرنگی و رب انار
رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب روشن شود، سپس مقداری رب انار اضافه کنید، تفت دهید، سپس هم بزنید و کاملا مخلوط کنید که عطر رب گوجه فرنگی و رب انار پخش شود و سس کمی غلیظ شود، یعنی انجام شد.
مرحله 9: نارگیل ها را داخل سس بریزید
سپس نارگیل های آماده را داخل سسی که آماده کرده اید بریزید، اجازه دهید سس کاملا روی نارگیل ها بریزد، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر نارگیل ها با سس آغشته شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و نارگیل ها را بردارید. از ماهیتابه
مرحله 10: تزئین آغوز نارگیل و برش دادن گوجه فرنگی
سپس آغوز نارگیل را در ظرف دیگری بریزید، در صورت تمایل می توانید مقداری از مواد سس را نیز در کنار ظرف بریزید، سپس روی نارگیل ها را با مقداری برگ نعناع، ریحان و شوید تازه و چند برش گوجه فرنگی حلقه شده تزئین کنید. در کنار آن قرار دهید.
مرحله یازدهم: خیار شور را برش بزنید و آغوز کاکائویی سرو کنید
سپس مقداری خیار شور را به صورت حلقه ای برش دهید و با گوجه فرنگی بچینید، سپس آغوز کاکائویی را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار با نان تازه یا برنج زعفرانی، گوجه فرنگی، خیار شور، زیتون پرورشی و دارچین های مختلف سرو کنید و تزیین کنید.