آشپزی

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پیلو گیلاس با مرغ

گیلاس پلو مرغ یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که معمولا طعم آن شیرین یا ملایم است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه پیلو گیلاس با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
گیلاس 300 گرم
قند 4 قاشق غذاخوری
برنج 3 لیوان
پیاز 3 عدد وسط
طبل 400 گرم
کره 50 گرم
زعفران آب پز 5 قاشق غذاخوری
خلال پسته کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه پیلو گیلاس با مرغ

مرحله اول

من آماده می کنم گیلاس پلو با مرغ خوشمزه در ابتدا برنج را شسته و در ظرفی با آب سرد می گذاریم. سپس 1 قاشق غذاخوری نمک به کاسه اضافه کنید و اجازه دهید برنج 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا پیاز را ورقه ای برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.

سطح سوم

وقتی پیازها سبک و شفاف شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید، سپس دوباره تفت دهید تا پیازها کمی سرخ شوند. سپس پاهای مرغ را در تابه بچینید و با پیاز کاملا تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا 2 قاشق غذاخوری زعفران را دم کرده و نمک می زنیم تا پای مرغ خوش رنگ و خوش طعم شود. وقتی ران مرغ کاملا طلایی و قرمز شد، به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی آن ها را بپوشاند.

مرحله پنجم

سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید پای مرغ کاملا بپزد و آب اضافی آن داخل تابه برود. در این فاصله هسته های آلبالوها را جدا می کنیم سپس به همراه شکر در قابلمه مناسب و کوچکی می ریزیم.

مرحله ششم

حالا قابلمه را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شهد آلبالو غلیظ شود. سپس با قاشق کف روی شهد را جدا کرده و دور می اندازیم، سپس وقتی شهد آلبالو غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. وقتی آب به جوش آمد، برنج را آبکشی کنید، سپس به همراه 1 قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. بعد از این مدت که دانه های برنج نرم شد و دانه های آن کمی سفت شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله نهم

سپس برنج را در آبکش ریخته و آبکشی می کنیم سپس در قابلمه مناسبی مقداری روغن مایع می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را می گذاریم. حالا مقداری برنج را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دهم

حالا باقیمانده زعفران را به کاسه اضافه کنید سپس هم بزنید تا برنج زعفرانی شود. سپس مقداری برنج ساده به قابلمه اضافه کنید، سپس آلبالوها را از شهد جدا کرده و مقداری روی برنج بریزید.

مرحله یازدهم

سپس ۱ قاشق غذاخوری برنج زعفرانی را روی آلبالوها بمالید و دوباره روی مواد را با برنج ساده بپوشانید. حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در لایه آخر شهد آلبالو را روی برنج می ریزیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله کره را به مکعب های کوچک برش می دهیم و روی برنج می گذاریم سپس درب قابلمه را با درب می پوشانیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سیزدهم

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید گیلاس پلو به مدت 40 دقیقه بجوشد. بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس پلو را هم بزنید تا رنگ پلو یکدست شود.

مرحله چهاردهم

سپس پیلو آلبالو را در ظرف مورد نظر بریزید و پای مرغ پخته شده را روی آن بچینید. سپس برای شیک‌تر شدن ظرف، مقداری خلال پسته را روی برنج بپاشید و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا