طرز تهیه ادویه گرام ماسالا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ادویه گرم ماسالا
ادویه گرم ماسالا یکی از ادویه های مخلوط هندی خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید با مواد مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ادویه گرم ماسالا ادامه دادن با سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای ادویه گرم ماسالا | |
جوز هندی | 2 عدد |
انیسون یا رازیانه | 3 عدد |
فلفل | 2 قاشق چایخوری |
زیره | 4 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 3 قاشق چایخوری |
پودر هل | 3 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز یا پاپریکا (اختیاری) | 2 قاشق چایخوری |
رازیانه | 2 قاشق چایخوری |
برگ بو | 5 تکه |
میخک | 1 قاشق چایخوری |
دارچین | 4 قاشق چایخوری |
زیره | 2 قاشق چایخوری |
گل قرمز | 3 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
بذر گشنیز | 4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه گرم ماسالا
مرحله اول
برای تهیه ادویه گرم ماسالا هندی ابتدا جوز هندی را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس یک تابه استیل را انتخاب می کنیم و دانه های گشنیز را به همراه پودر زنجبیل، گل رز، زیره سیاه، دارچین، میخک، برگ بو اضافه می کنیم و رازیانه را در آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پاپریکا یا فلفل قرمز را به همراه هل، زردچوبه، زیره، فلفل سیاه، بادیان یا بادیان و جوز هندی به سایر ادویه ها در تابه استیل اضافه کنید، سپس هم بزنید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.
سطح سوم
توجه داشته باشید که تفت دادن ادویه ها طعم و عطر آنها را با هم ترکیب می کند و بوی خامی آنها از بین می رود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته سپس ادویه های تند را داخل غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم تا کاملا پودر شوند.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید میزان ادویه ها بسته به ذائقه هر فرد ممکن است متفاوت باشد. اگر مقدار فلفل قرمز یا پاپریکا را زیاد کنید رنگ گرام ماسالا قرمز می شود و اگر مقدار زردچوبه را زیاد کنید رنگ گرم ماسالا زرد می شود.
مرحله پنجم
در آخر اجازه دهید ادویه گرم ماسالا کاملا خنک شود سپس آن را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید. سپس درب ظرف را می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. می توانید از ادویه گرم ماسالا در غذاهای سرد استفاده کنید. نوش جان.