طرز تهیه ارده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ارده
آرد کنجد یکی از انواع فرآورده های کنجدی است که در تهیه انواع شیرینی ها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ارده برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم | |
روغن کنجد یا روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
دانه های کنجد سفید | 2 فنجان |
طرز تهیه آرد کنجد
مرحله اول
من آماده می کنم آرد کنجد خانگی در ابتدای کار کنجد را در ظرف مناسبی بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه در فر قرار دهید تا بوی خامی کنجد از بین برود و کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
در این مرحله مراقب باشید که کنجد تیره نشود و نسوزد. سپس کنجد تفت داده شده را داخل غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم سپس کره مایع یا روغن کنجد را اضافه می کنیم تا کنجد سریعتر به روغن تبدیل شود.
سطح سوم
حالا دوباره کنجد را هم می زنیم و در حین کار دستگاه را خاموش می کنیم و کنجد را هم می زنیم و دوباره هم می زنیم تا کنجد کاملا یکدست شود. سپس وقتی کنجد کاملا صاف شد دستگاه را خاموش می کنیم.
مرحله چهارم
در آخر آرد کنجد را در ظرف مناسبی درب دار بریزید سپس درب آن را محکم ببندید. می توانیم آرد کنجد را با شیره انگور، شیره خرما و … ترکیب کنیم. و به عنوان صبحانه سرو کنید. نوش جان.